В Зоната килцата намали и здравословно се храни!!- 2 част

• 87 788
  • 516
  •   1
Отговори
# 375
el_P ,добре дошла Hug Перфектно си се ориентирала при нас,така лека-полека ще ги свалиш,без да имаш проблеми.Пък и аз за това казвам,че за никъде не бързам  Grinning Приятно проучване на Зоната smile3529
Асса и мен ме държи мисълта за някогашната слабост Laughing и колко е хубаво.При мен,за съжаление  все има хора и някой път няма как да стоя на празна маса и даже много ме е яд,защото някой път чак ми идва да се скарам с баба ми,която все ме кара да ям и пита защо не искам #Cussing out умирам от яд Banghead Rage Rage tantrum
Но както и да е-нова седмица - нови сили за режим  bouquet

# 376
  • София
Tigra1024, благодаря  Hug

След великите ми изчисления Mr. Green излиза, че ми се полагат 6,5 блока. Назад в темата kokonito
 е писала, че е възможно да се получи такъв резултат и да не се приемат по-малко от 8 блока. Започвам с 8 пък да видим  Simple Smile...Мисля да си взема и някаква везна за да съм по-прецизна и без това си нямам много друга работа с това моето кротко бебе Rolling Eyes

# 377
 el_P добре до6ла при нас, правилно си се ориентирала, по4ваи с 8 блока, отслабването 6те си доиде от само себе си.
  bouquet

# 378
Нямам нито време, нито желание да пиша, влязох само да споделя, че извън зоната е голяма отврат и не знам как съм живяла до сега така!!!

# 379
Здравейте! страшно са ми се дояли пълнени чушчици с кайма и ориз и ми се прииска да ги направя по зоната, тъй като се старая да я спазвам и я нарушавам 1-2 пъти седмично обикновено от недоглеждане. Мислих да я направя за 1 порция 2 чушки 1В,  126 грама кайма 2 Б, 2/5 ч ориз 2 В и 1л. зехтин; и всяка чушка да залея с кисело мляко и стана 4 блока манджа  Sick

# 380
Здравейте всички.След една седмица на морето и безразборно хранене доста далеч от зоната съм килограм нагоре.Не се ядосвам,защото на миди и разни подобни не мога да устоя.Беше ми хубаво,а сега влизам пак в зоната.Тази сутрин съм на филийка от твърдия немски хляб,яйце и 2 големи маслини-1 ПВМ,50гр.извара ,малка праскова и 3 бадема-1 ПВМ.За обяд съм на пилешко с оризови спагети.Макар да не е препоръчителен ориза,вече го включвам в менюто ,за да не стават бели.Свекър ми живее в Германия и прави същата диета там и е отслабнал ужасно много,НО.Там няма хляб бонус и ядат от въпросния немски хляб-тук го купувам от кауфланд,знам ,че има семена в него,но нямам идея една филийка 1 блок ли е или повече-някой да знае?За този иде реч?

# 381
  • Варна
Взимала съм от този хляб, страхотен е. Особено препечен. Иначе ми киселее. За съжаление Кауфланд ми е доста далече и рядко ходя там. По принцип хляба има  около 55 гр въглехидрати на 100гр. Филийка 20 грама аз си я смятам 1 блок. Виж колко грама ти е една филийка, те са еднакви.
Аз продължавам да слабея, паднах под границата от 53 кг която си бях определила, в момента съм 52.300 и незнам защо но никак не ми се яде. И ми е едно изморено... Незнам защо така. Вечер в 22 часа вече спя. Ще взема да си пусна едни изследвания...

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 09:17 от _belladonna_

# 382
  • София
Добро утро Simple Smile

Tigra1024, моята баба е при мен сега  и само върви след мен с нещо за ядене и повтаря да не се излагам Joy...аз не и обръщам внимание.

_belladonna_
, да не ти пада кръвното? Аз се чувствам така като съм с ниско кръвно.

Аз закусвах 30гр. пуешко филе, 60гр. домат, 1 яйце и 2 маслини, не знам колко блока са  това Embarassed...аз го броя за 2 блока.доста добре се заситих.

Я кажете как седи въпроса със супите? Много обичам да готвя пилешка супа и телешко варено.

# 383
  • Варна
Супите...и аз правя пилешка и телешка. Ами как ...меря си месото, въглехидратите, всичко което слагам. Оставям си 2 блока по малко въглехидлати в супата, че да мога да ям филийка хляб. два три пъти като сготвиш и свикваш.

# 384
divane535 И аз много обичам този хляб и си купувам почти всички видове от него, но най-вече този - пумперникел. Много ми допада, не знам колко е зонов обаче....http://www.pema.de/xist4c/web/PUMPERNICKEL_id_7251_.htm Малко по различно изглежда опаковката в Кауфланд, но хляба е това. Чета си от сайта състава, калории и т.н. защото с превода на етикета има разминаване.  Wink

# 385
Здравейте  Hug
divane535 , може ли да ми кажеш как точно се казва хляба,защото там има разни хлябове,но не знам кой точно е Grinning
_belladonna_ , дали наистина не е от кръвното или пък времето да ти влияе някак newsm78
el_P , толкова се радвам,че някой ме разбира  Grinning

# 386
Tigra,тези хлябове са много подобни.На опаковката пише с какви точно ядки са.Този е пумпелникел и е леко сладникав,сега взех един с ленено семе.В повечето търговски вериги предлагат богат избор ,според вкуса.
el_P  твоята закуска няма достатъчно въглехидрати и мазнините са малко.Протеините ти са 2 блока,но мазнините и въглехидратите дори един нямат.

# 387
  • ES
Моми4ета, в коя от темите беше списъка с продуктите в зелено, жълто и 4ервено. И всеки продукт с грамажа, с който е даден е 1 блок (протеин, въглехидрат или мазнини)?

# 388
В тази тема, на първа страница са.

Днес какво измислих да ви кажа. Понеже имам значителен проблем с големите порции в Зоната,
затова запарвам елда и я слагам в салатите. Има относително нисък ГИ (по наши сайтове 74, по
руските 55), има вещества, които намаляват кръвната захар, има витамини (които при запарване
не се повреждат), концентрирана е, няма глутен, има доста протеини, а и не на последно място-
стои си в хладилника няколко дни. Забърквам салатата, слагам две супени лъжици (като за 1-2ВБ)
и си намалявам общия обем с добри въглехидрати. Запарва се в съотношение 1:2 с вода и стои
цяла нощ, тя сама си поема водата и това е. Водата да е вряла, но не във врялата, а като се успо-
кои малко.
В 100 гр. продукт: калоричност- 329 кКал; белтъчини-12,6 г; въглехидрати-68 г; мазнини-2,6 г; баластни в-ва-16,8 г; калций-114 мг; желязо- 3,9 мг

# 389
Асса , преди няколко месеца и аз използвах елда. Скоро си купих пак, но още стои в шкафа. Сега ме мотивира да я изровя и пусна в употреба  Wink
От няколко дена сериозно прегрешавам с едни череши. Аз по принцип не обичам много, но ни донесоха страхотни кюстиндилски. Такова нещо никога не бях яла - страхотни. Сага гледам да ям и доста извара за компенсация. Embarassed
По повод на бабите да вмента и да се похваля, че и аз имам -  на 95 години. Изглажда стахотно, чете книги /с лупа/. Зимата прочете "Разораната целина" #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт