В Зоната килцата намали и здравословно се храни!!- 2 част

• 87 769
  • 516
  •   1
Отговори
# 360
  • София
7 бр череши - 1БВ  Peace
Мина си денят, зоново почти ..... закуска - 2 яйца, 1 филия ръжен хляб, 3 маслини (гигантски за това само 3), обяд - пилешка пържола и чаша зеленчуков микс (грах, моркови, царевица), 3 ореха, 1ч.ч. кисело мляко следобед ....... една шоколадова торта ме мами цял ден от хладилника и на края хапнах 3 лисчета филе и половинка парче, че са ми слаби ангелите  Blush 

# 361
  • Universe
ЛУННА ДИЕТА-26.06.2010г-СЪБОТА ОТ 14:31ч - ФАЗАТА Е ПЪЛНОЛУНИЕ  

бадем, зеленчуковият микс (грах, моркови, царевица) е с висок ГИ  Peace

GreenApple, вярно е, че съм екс дюканка  Wink Да не кажа на колко от тях давам материали за Зоната на лични  Laughing

Успех на всички, както и да протече денят Ви   bouquet

# 362
Мерси бадем, нали съм слабохарактерна, още снощи ги смелих всичките  Embarassed но все пак е важно да знам, евентуално за напред  Embarassed

И понеже съм максималистка си казах: Е така и така изядох черешите, що не взема да сгъна и това и онова  Embarassed В крайна сметка днес  очевидно съм излязла от зоната, едвам се събудих, чувствам се като парцал, и физически и ми е криво, а ме чака дълъг и изтощителен ден, който ако беше зонален щеше да мине доста по леко. Иде ми да си отперя два шамара, но няма да помогне  #Cussing out

Освен това, да си се оплача, от как съм в зоната съм качила 3 кг  #Cussing out Очевидно моите хормони си мислят, че имам нужда от още тегло на изнурените си плещи  #2gunfire Няма да навлизам в интимни подробности засега, само ще кажа, че тежа почти двойно за човек с моя ръст... демек задължително ТРЯБВА да свалям!!!

lenny_pld, и аз съм бивша дюканка, затова сега се храня зонално - да лекувам последствията от хранителният режим на чичко дюкан. Това по принцип не го казвам на много хора, защото нещата са комплексни и не ми се обяснява, но фактите са си фактите, той носи основната вина! При това вече минаха 2 години!

Та това за мен днес (много обичам да говоря за себе си  tooth ) Бързам да се върна в зоната, сега пия кафе с чаша прясно мляко и 6 фъстъка. След час ще хапна шунка с хляб тонус и фъстъци и може да добавя краставичка или домат. След това излизам и се мятам само на кисело мляко с фъстъци до утре, пък изгледите са за тежка смяна и може и по-дълго да изкарам така. А както се очертава мрачен ден, може и на прясно мляко с фъстъци - няма да се развали млякото. Надявам се до обяд да съм се върнала в зоната, не знам дали е възможно, но пък ми е важно!

Хубав уикенд на всички!   bouquet

# 363
Добро утро и от мен!
От сутринта излязох от Зоната Embarassed, ноооо мисля да лунувам днес и да компенсирам. Сега видях, че е пълнолуние и реших да не пропускам. От обяд минавам на айран.
lenny_pld , благодаря за напомнянето.
Аз няма с какво да се похваля, но мъжа ми стъпи сутринта на кантара и не е за вярване, но показа 80кг, което е 5-6кг по-малко за 3 седмици.  Laughing Това и мен ще ме стимулира да се взема в ръце отново.
GreenApple , жалко за бедите които си си навлякла, но съм сигурна че всичко ще се оправи. Hug
Пожелавам ви един хубав и слънчев ден!!!

# 364
  • София
lenny_pld видях го, че е целият пак в червената колконка, но друго нямах като въглехидрат ... освен хляб  Blush Днес ще зареждаме запасите от храна  newsm71
mami21 браво на твоя мъж  smile3501
GreenApple успешен ден  Peace Бях се засилила към Дюкан преди две години, но не издържах и една седмица, пък и още кърмех и реших, че ще съм си сита и дебела   261uu Като ви чета и се радвам за избора си  Grinning
П.С. Днес ще ми е "бял" ден.

# 365
  • Universe
Нов фен  на белия ден в Зоната  Wink

offtopic От Дюкан имам и положителни неща  Peace
                      1. Научих се да пия вода
                          2. Готвя за цялото семейство почти без мазнини /при ястия с месо изобщо не слагам/
                              3. Салатите ги ям само с балсамико, защото така и не свикнах с парафина
                                  4. Ползвам само морска сол и горчица без захар

Едно фрапе за събуждане  

Това пък ме подсети, че можем да консумираме  след обяд -  млечен шейк от 2 блока - плод + прясно мляко Peace

Последна редакция: сб, 26 юни 2010, 16:21 от lenny_pld

# 366

offtopic От Дюкан имам и положителни неща  Peace
                      1. Научих се да пия вода
                          2. Готвя за цялото семейство почти без мазнини /при ястия с месо изобщо не слагам/
                              3. Салатите ги ям само с балсамико, защото така и не свикнах с парафина
                                  4. Ползвам само морска сол и горчица без захар

Lenny pld, по въпроса за морската сол,как точно я използваш?В смисъл,смилаш ли я или...? newsm78 Мерси предварително!  bouquet

# 367
А и още нещо,прясното мляко е 1ВБ и 1ПБ,така че не трябва да слагаш плод,защото въглехидрата ти става повече.

# 368
Додро утро , момичета.Макар денят да не е от най- слънчевите ви пожелавам слънчев ден ! Откакто се храня зонално /от понеделник тази седмица , т.е. 5 дни , днес започвам 6-тия/ се чувствам невероятно жизнена. Вярно , че в  петък ме боля глава, но аз имам мигрена , а времето е доста променливо и това ми влияе .
Но като цяло се чувствам удовлетворена и най-накрая след много години изнурителна  борба с килограмите имам усещането , че  се храня правилно, без да ми коства никакви усилия, като резултатите за тия дни са направо зашеметяващи- минус 3-4 кг.Тази сутрин се притеглих - 65 кг.Не съм искала толкова бърза загуба на тегло , просто някакси се получи - чак не мога да повярвам  newsm78.Но най-важното за мен е ,както по-горе писах , че се чуствам много жизнена и адски добре и физически и психически. Имам чуството , че през годините съм мъчила организма си , а той от своя страна -мен . Дори вчера споделих това с майка , която според мен си е доста пълна жена  ,макар и на възраст , и тя също прояви интерес . Щ е я насърча , да промени начина си на хранене newsm10 .За днес мъжа ми  е купил телешки кюфтенца, че много ги обичам. Сигурно ще си изпека  от тях  , имам си една малка зелка  - за въглехидрати  и малко доматки /супер обичам /,а за мазнинки винаги хапвам маслинки.Ще гледам днес да изям 8 блока , че вчера не можах да изям повече от 6 . Това е от мен  , дерзайте и вие и успешен неделен ден ! О,щях да забравя, че днес сина ми има рожден ден  и сигурно ще си позволя много мъничко парченце от тортата - ей така, за негово здраве.uraЕдва ли ще ми навреди кой знае колко .Чао за сега- после пак.

# 369
ето ме пак тук, ами аz продължавам по zоната, но не съм свалила скоро нито кило Sad, в4ера пропуснах белият ден, тъпо, но просто zабравих, zатова днес 6те си направя, поне до ве4ерта, последните дни около работа и т.н. zабравям да пия вода, реzултата е 4е ми се поду стомаха, мъжа ми една сутрин ми вика, какво става , корема ти пак расте, тъкмо бе6е иz4еzнал Crazy........но въпреки това, отидох да ми 6ият сватбената рокля Mr. Green, ами то времето минава, та да деиствам, пък ако отслабна толкова до август, 6те я оправяме, (макар 4е не вярвам newsm78, 4ак толкова). сега органиzирам пристигането на 20на гости от германия, zаписах се отново в университета, а и правим стимулация (поредната #Crazy) zа zабременяване, отделно и на работа ходя, та плана ми е толкова иzпълнен, 4е дано да не тръгна да ям от нямане на време да си пресмятам вси4ко (то тва 6те е само оправдание де Mr. Green, ама нали zнаете, как става)...

хаиде пак да питам, в кои магаzин в пловдив, може да си купи 4овек месо и да му го смелят на каима, 4е в месарницата където ходя, не искат #2gunfire, а аz пък не искам от скапаната им каима, дето си блъскат вси4ки добавки......
та хаиде лени и диана помагаите.... bowuu

# 370
Здравей ,kokonito ,за съжаление не се сещам в кой магазин мелят  месо на кайма, по причина , че обикновено ползвам готова / много-много не я ям/.Предпочитам месо,коедо да си избера и да зная какво ям. Но ми даваш идея и се сетих , че имам чисто нова мелачка за месо и ще я пробвам. Ако  имаш  блендер може да пробваш . Сега обаче друго което се сещам е за магазин Николови в Изгрев ,срещу Хаджията Груев , т.е. с/у бившия РУМ  Изгрев, пробвай  и в месарския  магазин на Кап.Райчо , коѝто е  от лявата страна  на градинката , на срещуположния ъгъл на малкия бизнес център .

# 371
bgnikdi Честит рожден ден на сина ти !!! newsm59 nbirthday  ura Tada
Нищо няма да ти стане от парченцето,нали е само веднъж  Simple Smile Моят приятел също е рожденник днес и реших,че няма да се съобразя с режима и ще ям каквото се предложи  Laughing От един ден нищо няма да стане/една вечер.Поне при мен-пробвала съм Simple Smile Иначе поздравления за свалените килограми-действа много надъхващо!!!Аз лично не съм свалила този месец,но има още време Praynig

# 372
Благодаря  за поздравленията ,Tigra1024 , честит рожден ден и  на твоя приятел , да сте живи , здрави и щастливи ! 1dating

Аз вече прегреших -извън зоналната  порция си хапнах 2 хапки хляб-обикновен и парченце торта. Довечера няма да се отпускам , а само айран с фъстъчки/режимно/-ОБЕЩАВАМ , че иначе всичко отива по дяволите .
-КОЙ УТРЕ ЗАМИНАВА НА МОРЕ ?
-АЗ,АЗ!!
Умната , момичета!
  grinning039

# 373
  • София
Здравейте Simple Smile

Прочетох много внимателно половината тема и бързам да се запиша. Утре ще прочета и останалото и влизам в зоната с вас. Имам да свалям мнооого  ooooh!. Преди да забременя бях 53, в момента съм 76 Blush. Искам да стигна поне до 60-58 Rolling Eyes По принцип имам бърз метаболизъм, но не искам да свалям изведнъж защото ще стане грозна картинка предполагам. Този режим ме устройва перфектно. Смятах нещата но пак ще се боря че нещо не ми се получи  Thinking Мисля и белите дни да пробвам.

# 374
Привет, зонални  Hug
Аз сега излизам от детокса и мисля от утре са съм в Зона. Не свалих много, но и това искам да задържа.
Много ми е важно. Просто в тия няколко дни добре си припомних какво е било в предишните две години
на малкото кила ... ами искам пак. И сега, като никога съм се нахъсала да карам строга Зона. Ако не ми
помогне да свалям още - ще пробвам и нещо друго. Но се надявам да не се налага  Hug Чудничък е ре-
жимът и си е крайно подходящ за пролет - лято - есен. Зимъска е по-мъчно, защото зеленчукът е много
смотан, но дотогава има много време  Hug 
Малко остана, утре съм на борда!

Общи условия

Активация на акаунт