ОСМОКЛАСНИЦИ- последна випускна ІІ

• 26 868
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
  • София
но аз нали съм проста, сега я чувам за първи път! Joy

+1!  hahaha

И аз като теб! Викам си, при набирането са объркали клавиша, а то не било,..

# 91
смейте се вие ,ама аз вчера бях готова да поспоря с литераторката - консултантка в училището на сина,именно че имат грешка и всички около мен от учителския състав ме подкрепиха

# 92
  • Sofia

Пиле, бъди добра! Кажи и на нас значението на думичката, 'щот' нали не щеш да си контактуваш с едни таквиз неХинтелигентни... Wink  Praynig

Да бе, вярно, да не ме излагате...  hahaha
Напрано=ядосано!  #Crazy

Не зная къде го пише това, но в книжките, които чета го няма. Сигурно в речника при донемайкъде-то.  Joy

# 93
  • Sofia
мама69 нали си чувала приказката" на чужд гръб и 100 тояги са малко" Laughing
радвам се, че ние весело и че не си пишеме напрано Peace

# 94
Според мен зависи и от смисъла на текста преди това. Бих го тълкувала и като наперено, оперено (но не за пиле).

Харесвам старите български думи. Много чувство има в тях (като ТУГИНА). Лошото е че малко от тях знам. То такъв ни е бил езика, така се е пишело, а не са диалекти.

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 15:07 от Asss62

# 95
  • Sofia
Аsss, вярно е, че в много отношения сме българки от старо време, но чак пък толкоз?!

# 96
 Grinning Grinning Grinning

Все пак добре, че не съм ученичка сега... Колкото съм "добре" на преразказ - още да си стоя до 4-ти клас.

Как сме го издържали миналата година това напрежение?  newsm78 newsm78 newsm78

# 97
Аз пък мисля че е ненормално да поставят оценки на толкова остарели думи
Кога за бога ще я видят или чуят тази дума друг път .
Ако това е изпит за някоя филология добре.но за оценка след 7 ми клас е ненормално
Сигурна съм ,че ако за  подобни думи бъдат попитани някои професори едва ли ще знаят какво означават #2gunfire #Cussing out

# 98
  • София
Аз писах в седмокласния форум. Опитавам се да ги поуспокоя с рационални обяснения, защото то в такива моменти само това би имало значение. Стресът е пълен! И аз бях така .. Confused и пак сигурно ще бъда след 1 година. Псувните за МОН ги спестих, надявам се на хубава промяна.

# 99
Прано, прано  и напрано. В смисъл - наслагано на куп пране  Joy

# 100
  • София
Явно това е запазена марка за изпитите по БЕЛ и математика - да дават ня никуму неизвестни думи и задачи, които се решават от акадмици. Хамлет и питал "да бъдеш или да не бъдеш?", а ние "на куму е нужно това?"...тъжно и смешно.

# 101
  • Sofia
Прано, прано  и напрано. В смисъл - наслагано на куп пране  Joy
smile3521

# 102
  • София
Хей, осмокласните мами, смейкате си се вие донемайкъде.. Mr. GreenА ние, изтерзаните седмокласнички, изнервени покрай изпитите на дЯцата, в даден момент изпушваме и  в някой пост се обръщаме към някого по-напрано, макар и неволно.

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 18:53 от already stubborn

# 103
и нова тема аааааааааааааааааа??????????2
А аз се чудя къде изчезнахте  Shocked, изпусне ви човек и вие - хоп Последната стана Предпоследна
Знаток ,повече не казвай последна, че виж какво стана Rolling Eyes

А видяхте ли какво ги сполетя нашите посестрими от седмокласната тема, не бе Вида, не бе чудо!?!?

# 104
Хей, осмокласните мами, смейкате си се вие донемайкъде.. Mr. GreenА ние, изтерзаните седмокласнички, изнервени покрай изпитите на дЯцата, в даден момент изпушваме и  в някой пост се обръщаме към някого по-напрано, макар и неволно.
Ооо, честит ти нов аватар! Как да го разбираме??? Thinking

1.На маймуни ни направиха??? / изпит БЕЛ/
2.На маймуни ще ни направят??? /изпит МАТ/
3.Something else???

Общи условия

Активация на акаунт