Отговори
# 15
  • София
Дъщеря ми е на годинка, още я пера отделно, мия и шишето с бебешки препарат и т.н. Peace

# 16
Като започна да се да и пъпли из стаята започнах да пера връхните дрехи с нашите а бодита и потници бикини още им пера отделно с халата за баня, хавлията им че ако чакам да стане за 1 пералня..... Stop

# 17
До към една година и половина перях с бебешки прах за пране. Бебешки препарат за съдове изобщо не съм ползвала.

# 18
  • ул. "Мечтание"
Продължавам да му пера дрехите отделно, не знам до кога, вероятно докато пълни по кош на ден (нашите по-бавно се събират).  Laughing  Бебешки прах използвах до към 6 месечна възраст после с нашите прахове (Фрош и Ариел, винаги пера с допълнително изплакване, дори и нашите дрехи, не употребявам омекотител никакъв). Миех шишетата и бибероните му със сапун. Престана да използва такива неща на година и 4 месеца, иначе останалите му прибори (чинии, вилици, лъжици) си ги мия с нашето веро. Бебешки препарат за съдове и аз не съм ползвала.

# 19
Все още пера дрехите на дъщеря ми отделно,с бебешки прах(харесва ми самият прах,дори и нашите понякога пера с него).Бебешки препарат за съдове не съм ползвала.

# 20
Понякога с веро на Шур кеър и такъв прах, или прах на Тео бебе. За праха- до 2 годинки смятам да ги пера с бебешки.
Да, отделно пера дрешките на малчо.

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 21:22 от anna_zdr

# 21
  • София
Все още пера с бебешки прах. Покрай бебка пера с него и нашите дрехи. Шишета вече пускам в миялната. Когато се наложи мия с Бочко за съдове.

# 22
Бебешки препарат за съдове не съм ползвала,но все още пера с бебешки прах(доволна съм от качеството и не смятам скоро да го сменям), дрешките й отделно от нашите,почти на 4 г. е.

# 23
До преди две седмици използвах бебешки прах. От тогава насам е с нашия - "Персил". Дрешките му ги отделям от нашите и мисля да си продължавам така  Peace А за неговите съдове продължавам да си ползвам бебешки препарат  Simple Smile

# 24
  • София
Все още пера с бебешки прах. Но мисля това да е последната опаковка и да мина на нормален прах за пране.

# 25
Прала съм отделно дрехите на голяма щерка до към годинка и нещо. Сега с малката пак така ще направя  Peace Бебешки препарат за съдове не съм ползвала  Peace

# 26
  • Шумен
Само шишета и биберони мия с препарата за детски съдове на Бочко. Купички, лъжички и буркани за ДК с препарата с който мия нашите съдове.
Пера 2 пъти седмично отделно техните дрешки с Тео Бебе. Не знам до кога ще е така щом те събират от сега почти по цяла пералня за 3 дни. Май няма да е скоро общото пране а и нещо нямам желание за това при условие че не гладя вече.

# 27
До към годинка и половина ще пера и мия с бебешки препарат.

# 28
Бебешки препарати zа съдове не съм полzвала никога.
Спрях да пера отделно много отдавна. Доста преди годинката дори. И бебешки прах сега даже не съм полzвала. Купувах иzвестно време (не zная колко, но това беше докато още отделях дрехите на малката) прах zа пране zа чувствителна кожа, но престанах.. После малко време перях отделно дрехите на децата. И с това престанах, по едно време ми се видя беzсмислено, още повече, че аz бельо по принцип не пера с общите дрехи. А децата (вече и малката), се цапат, когато са навън, понякога повече от нас. Така че...
А, и работните дрехи на мъжа ми са нещо, което се пере винаги отделно, раzбира се.

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 00:52 от Сова

# 29
С бебешки прах спрях да пера някъде на 8-9 месеца.А,с бебешко веро продължавам да и мия съдовете.

Общи условия

Активация на акаунт