Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 32

• 34 866
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
Мисля,че е време за фен класацията за фен и анти-фен на някоя от сестрите естествено Чебурашка ще каже   bouquet

За фен и антифен на сестрите нямате проблеми. Ама не искам подобна анкета да стане повод за ругатни, обиди и лични нападки към двете героини или към хората, които ги защитават.  Naughty

# 46
Всъщност кой точно сезон дават в момента по БТВ?

сезон 3 Peace

# 47
Мисля,че е време за фен класацията за фен и анти-фен на някоя от сестрите естествено Чебурашка ще каже   bouquet

За фен и антифен на сестрите нямате проблеми. Ама не искам подобна анкета да стане повод за ругатни, обиди и лични нападки към двете героини или към хората, които ги защитават.  Naughty

Не мисля,че ще стане просто номинираме доден потребител дори мисля,че ще подейства добре!

# 48
  • до една звездичка

Аз пък мисля, че:

1. тази тема отдавна вече се изчерпа  Tired и
2. със сигурност ще се повтори сценария с безсмислените излияния от рода на "тази тъпа - онази проста"!

# 49
  • София
да запиша и аз в новата тема....скорострелно запълвате темитеее Simple Smile))
гласувах за: Али Риза, Седеф и Фикрет Simple Smile))
иначе харесвам Левент, в другия смисъл  Embarassed
пп. соя фен довечера ще ти пусна лс  Wink

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 17:08 от mery popins

# 50
Спрете се  Shocked

Вчера на обяд ви оставих на 26 страница, сега над 20 страници сте изписали, че и нова тема, изчитане се отказвам да правя.

# 51
Спрете се  Shocked
Вчера на обяд ви оставих на 26 страница, сега над 20 страници сте изписали, че и нова тема, изчитане се отказвам да правя.

И по-добре! Peace Абсолютно нищо не губиш! Rolling Eyes

# 52

Аз пък мисля, че:

1. тази тема отдавна вече се изчерпа  Tired и
2. със сигурност ще се повтори сценария с безсмислените излияния от рода на "тази тъпа - онази проста"!
Кой е казал,че ще обсъждаме героините напротив  ще оценяваме кой ги защитава най-добре,но ако не искате няма  Peace Но все пак мисля,че няма да е зле!

# 53
Да попитам ББ - остават ли да живеят в тази къща и ако някой я купува кой е той.

# 54
Аз пък имам един друг въпрос някой беше казал ББ Че Фикрет съобщава,че е бременна на годежа,а Неджля,а такъв нямаше  Thinking newsm78 Thinking
nia7 ББ Купува я бъдещият съпруг на Ферхи,но те остават да живеят там след това Ферхи ги гони от къщата!!

# 55
Аз пък имам един друг въпрос някой беше казал ББ Че Фикрет съобщава,че е бременна на годежа,а Неджля,а такъв нямаше  Thinking newsm78 Thinking
nia7 ББ Купува я бъдещият съпруг на Ферхи,но те остават да живеят там след това Ферхи ги гони от къщата!!

Аз доколкото съм разбрала от ББ:
Фикрет съобщава за бременността си на сватбата на Нехир и Ахмед  Peace

# 56
  • Пловдив
Поздравления на създателите на темите  Peace

На мен ли само ми се струва, но не мислите ли че тази Ферхунде, която сега виждаме - работлива, образована, справяща се с професионални задачи... няма нищо общо с онзи мързел в къщата на АлиРъза? Има чувството че това е изцяло друг човк, това май е слабост на сценария... Много изведнъж ми дойде "промяната". Само скандалния й нрав ме връща към Ферхунде, която познавам отпреди...

Някой няма ли да разкаже 155-ти епизод по търската телевизия.... а довечера дават и 156-ти....
Предварително благодаря   bouquet

# 57
Има чувството че това е изцяло друг човк, това май е слабост на сценария...
Не мисля,че е слабост на сценария,а по-скоро защитна реакция за оцеляване.Сега работи за да впечатли Левент та после да си мързелува на спокойствие.  Peace

# 58
  • в ябълковата градина
Ферхунде може просто да не е виждала професионалната си реализация като домакиня.
Нормално.

Учудвам се как досега Фикрет не си стегна багажа.

# 59
Не мисля,че е слабост на сценария,а по-скоро защитна реакция за оцеляване.Сега работи за да впечатли Левент та после да си мързелува на спокойствие.  Peace
thumbsup Абсолютно вярно!

Учудвам се как досега Фикрет не си стегна багажа.
Че къде да иде горката! Тахсин и децата я обичат, само Джавки й трови живота, а по този начин и живота на Тахсин и децата. Пфуу, ама че грозни сцени, откъде ги измислиха. Възможно ли е подобни неща да се случват в действителност между някои снахи и свекърви? Май че да! Подозирам, че са вдъхновени от някои спомени на майка или баба на сценаристките.

Общи условия

Активация на акаунт