Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 32

• 34 825
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
Аз чета всичко,но пиша рядко.Съвсем му изгубих края на филма и не мога да коментирам,камо ли да защитавам Ферхунде. Flutter

# 511
Аз пиша от скоро,но ви чета още от първата тема!Рядко се коментират моите любимци,но чета всичко.

# 512
julinkata кои са твойте любимци щото и мойте не се коментират много  та да не би да си ги коментираме ние на ЛС  Wink
Момичета добро утро ! newsm03
и аз не пиша много много в последно време но ви чета  ... не бях влизала доста време но като влязох се върнах там където ви оставих и ако не подробно то поне от горе от горе ви прочетох... и аз мисля че вместо да питат тук неща дъвкани та педъвкани хиляди пъти по бързо ще стане да погледнат във БТВ програмата и да разберат ... и аз съм задавала такива въпроси но ми беше направена забележка или да чета по назад или да погледна еди къде си  ( не беше в тая тема ) и спрях да питам ... първо търся и ако не намера инфото което ми трябва чак тогава питам къде да търся ... и пр.  а за постъпката на Гюлшен .... аз я оправдавам ... ферхито не зачита никой друг освен себе си ... приятелки били аз не видях Ферхи да е направила нещо за Гюлшен но както и да е ...

# 513
Аз съм също от тези, които четат, но не се включват в обсъждането. Искам да ви помоля - тук някой качва снимка на татуса на Ферхунде. Обърнах нета, пробвах и с търсачка, но не го открих. Ако някой може да го открие, моля да го пуснете пак. Иначе филмът е голям. В него може да се намери всичко. Като изключим преиграването, филм е все пак - много от нещата са взети от живия живот. Благодаря ви предварително.

# 514
soya-fen ,много си права.Аз също се дразня на такива цопнали се изневиделица"мързеланковци".Ами то елементарно бе,виж програмата на БТВ!Аз предлагам да не им се отговаря,че да не се пълни темата ,а сомо:"Прочети в предишни постове"!!!Аз съм изтървала цяла тема,но съм се връщала да чета,че поне да бъда в час.

# 515
  • Пловдив
Аз съм също от тези, които четат, но не се включват в обсъждането. Искам да ви помоля - тук някой качва снимка на татуса на Ферхунде. Обърнах нета, пробвах и с търсачка, но не го открих. Ако някой може да го открие, моля да го пуснете пак. Иначе филмът е голям. В него може да се намери всичко. Като изключим преиграването, филм е все пак - много от нещата са взети от живия живот. Благодаря ви предварително.
Не са много големи кадрите, но за обща представа стават:

bouquet

# 516
  • до една звездичка
Във всяка тема се явяват десетки постове от различни хора горе-долу все с това съдържание - "здравейте, чудесни сте, но нямам време да чета, само минавам да питам ще има ли филм следващата седмица", или "ще има ли филм тази вечер", или "кои епизоди даваха тая вечер/ще дават тая вечер". И нашите добри редовни съфорумци всеки път добросъвестно и търпеливо търсят в програмите и доставят информацията на мързеливите и недосетливи пришълци, които спокойно можеха да  направят същото в десетките сайтове с телевизионни програми.  Rolling Eyes
А за да узнаем номерата на пропуснатите епизоди от вчера например просто поглеждаме в програмата  кои са номерата на следващата вечер.
Впрочем възползувам се от паузата до утре вечер да попитам има ли съфорумци които четат абсолютно всички постове и теми, защото аз например чета всичко откакто се включих в дискусиите преди няколко месеца.

Време беше някой да го напише този коментар! Сега остава и някой да го прочете и вземе предвид.

Аз също се дразня от безбройните "бързи включвания" от т.нар. "пришълци". Лично аз никога не отговарям на подобни експресни въпроси. Naughty Личното ми мнение е, че докато има хора, които да отговарят, ще има и такива, които да питат.  Wink Явно обаче, не на всички са ни еднакво досадни (най-малкото защото пълнят темите ни излишно   Tired), щом всеки може да намери отговор на това, което го интересува в темите ни. Rolling Eyes

А на въпроса ти за постоянството в писането - аз пиша от първата тема, но не чета всеки пост.  Naughty Има съфорумци, чийто коментари никога не пропускам и чета с интерес, има други, които пропускам.

# 517
И аз мисля, че забележката е на място
Започнах да пиша в тема 24 и досега чета абсолютно всичко, въпреки, че не пиша по всички въпроси, които се обсъждат

# 518
Ако искате soya-fen (ако не е проблем) Да го напише на 1 страница
Понеделник -2 епизода
Вторник -1 епизод от 21 ч
Сряда-Новият сериал ще излъчат два епизода
Четвъртък- 2 епизода
Петък -1 епизод

Не,че всички ще обръщат внимание,но се надявам поне 60% да го забележат  bouquet Вие как смятате?

# 519
Bobinkata,моите любимци винаги са били Неджля и Джем,но обикновено Ферхи е под свететлините на прожекторите.Ще чакам отговор!

# 520
  • до една звездичка
...
Не,че всички ще обръщат внимание,но се надявам поне 60% да го забележат  bouquet Вие как смятате?

Честно казано, не мисля, че ще проработи.

Аз, например, съм си направила така настройката на публикациите, че последните постове излизат най-отгоре. Т.е., ако искам да чета назад, скролвам надолу. До първата страница не стигам, освен ако не търся нещо изрично.

Освен това, далеч по-лесно е, съдейки от наблюденията ми от влизащите тук с въпрос, да го плесенш най-отгоре и чат-пат да влизаш да провериш дали, аджеба, са ти отговорили. Както и става в 99% от случаите.

Моето мнение е, че за да ги преустановим, просто не трябва да отговаряме. Простичко и изпълнимо.

# 521
...

Честно казано, не мисля, че ще проработи.

Надеждата умира последна  Peace Ама,честно казано мои-та се изчерпа!Аз съм забелязала,че от както предупредихме да се пишат бъдещите събития с бели букви доста хора започнаха да го правят.

# 522
Ако искате soya-fen (ако не е проблем) Да го напише на 1 страница ...
Ако го сложа на първа страница на темата и два-три дни след това има някаква промяна в програмата, аз не бих могла да я отразя, защото от втория ден нататък не мога повече да едитвам темата.
Така че най-актуалната информация си остава тази в сайта на БТВ.
Или и линк към БТВ да им сложим ли, що ли?!  Confused  Rolling Eyes

# 523
Привет и от мен!  Hug
Почивен ден, хубаво време, няма сериал - малко съфорумци на линия.... Wink
За писане - пиша (не мога да преценя малко или много), но чета всичко. Имам си любими, които чета с удоволствие разбира се.
А за това дали да се пише на първа страница  в кои дни по колко серии дават - не мисля, че има смисъл, защото, който иска ще си намери програма и второ може да се изменят дните в които го дават.  Няма защо само допълнителна работа да създаваме на soya-fen - достатъчно се грижи за нас заедно с другите, които и помaгат.
В тази връзка да попитам Ледената кралица и Cheburashka кога ще бъде изненадата в блога - тази вечер или утре?  Embarassed

# 524
  • някъде там и аз незнам
Чета всичко,пиша и изказвам мнение много рядко (може би и за последно),но ми се струва че тук са се събрали няколко човека които имат право да пишат всичко,да слагат снимчици от закуски и кафенца които също заемат място но никой не прави забележка от това.Вчера си позволих да отговоря на въпрос който беше зададен и вместо да и напиша по назад в темата го има и копнах адреса (което е равносилно на първия ми отговор)за което ми се скараха "
Цитат на: радини вълнения в Събота, 29 Май 2010, 18:02
Цитат на: snowquen в Събота, 29 Май 2010, 18:00
тази песен върху кои кадр от филма са я давали?
"Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olamaz"
http://www.youtube.com/watch?v=bwJV0oE8w9I
А каква е логиката на този пост? newsm78 И заглавието, и клипа ги има пуснати в питането ми... Или просто да си пишем...

Старайте се да не пълните темата с излишен спам Peace".
Никой не е виновен че темите са само 50 страници,аз лично оценявам труда на всички които правят оформлението на темите,но не стигайте чак до такива епитети като "цопнали се изневиделица"мързеланковци".", "пришълци".и прочие които Явно обаче, не на всички са ни еднакво досадни (най-малкото защото пълнят темите ни излишно   Tired .
Според мен темата е обща но всички които имат отношение към нея са пристрастни, и само те имат право да пълнят темата с каквото си желаят.Чета много теми ,но никъде не видях такива епитети.Приятен ден от мен и успех със темата Ви.Приятни разговори ви желая и дано да няма чак толкова много "мързеланковци" и "пришълци" Peace

Общи условия

Активация на акаунт