"К" като Кипър или "К" като "карък", с лятото да дойде края на всеки дяволък{34}

• 31 515
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Вече ще знам .. Simple Smile приемам забележката Simple Smile

# 646
няма нищо....надявам се да не съм звучала грубо  bouquet...тя блонди би ги обяснила нещата много по точно и ясно Peace...имам предвид че ние тук си общуваме заедно...и ако всяка една цитираш...темата бързичко ще стигне до 50 страница и хоп отворихме на блондича работа Mr. Green Crazy...не знам...това е мое мнение bowuu....но нека другите да си кажат Peace
за сега чао на всички...който бяха тази сутрин на линия Peace Heart Eyes...за другите после Heart Eyes  bouquet

# 647
snowqueenbg...виждам че си питала пеп относно тестовите....,но понеже тя ще се появи тези дни Mr. Green Wink.....мога да ти кажа и аз или цвети,или кати за тези тестови..в 3 месец (или 14 седмица)се прави теста за синдрома на Даун..ето тук малко инфо http://bglog.net/bebelog/8754   Wink   в 5 месец може вече да се стягаш за момиче stork-girl или момче stork-boy Party

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 10:05 от Гал4е

# 648
Брееее...бъбрив народ smile3560 - скокнаха от леглата и започнаха дъра-бъра, а закуска нЕма кой да сложи fiuuuuuu
                                                   Айде какво да ви правя, заповядайте...

Гале, и аз като Цветича бих те посъветвала да й предложиш на въпросната женица, щом така те напира изотвътре, а тя ще си прецени и ако си има някаква причина ще ти откаже. Peace   Но много по-вероятно ми се струва да ти се зарадва като на манна небесна на предложението omm Mr. Green А това какво щяла да си помисли, пък да не би за луда да те вземе, хич да не ти дреме. Щото иначе пък ако не й го предложиш, ще продължи да те човърка всяка сутрин като я задминаваш с колата.

Абе Пепит, аман вече бееее Twisted Evil  все някакви екшъни покрай Григори....Извинявай много, не ти го познавам детето за да преценя, ама не допускаш ли той по някакъв начин да ги провокира другите Thinking  или те просто са си агресивни момчета Confused  Много е неприятно това, наистина Sad...То хубаво да прекрати контактите с тях, ама нали все пак трябва да си има среда от деца, с които да играе...Не може пък съвсем да го изолираш.. Rolling Eyes

Но аз, нали съм си страхлива и смесено с доза лигавщина можеш да си представиш ... Simple Smile
snowqueenbg, споко бе девойко, дишай-издишай Mr. Green  че ако от сега хвърляш толкоз емоции и безпокойство,
до края на бремеността съвсем ще вземеш да ... ku-ku от вълнение Hug
А що се отнася до насоките, които ти е дала Галчето, така е и се надявам, че наистина подобни бележки ги приемаш без да се докачаш Hug...  Апропо и аз в тая връзка ще допълня нещичко - когато цитираш нечий пост, не е необходимо да го даваш целият (както например си направила с поста на Пепита), а е добре да оставиш само тази част от него, до която се отнася последващия ти коментар Peace  останалото просто го делийтваш Wink По този начин хем се пести пространство, хем става по-ясно до какво точно се отнася коментара ти Peace
Пък за пускането на нова тема, дет`е споменала Галчето, нЕма проблемация newsm47... То и без друго тази много се проточи...Кога началото на юни ли беше като я пуснах, да не беше и през май #Silly....както се пее в една песен
"май ли беше или юни" hahaha Joy Joy Та й е време вече да я  приключваме и нещо ново и есенно да отворим smile3521

Милички, оставям ви сега, че задачите ме зоват...,ама направо с мегафон  ruporuu ме зоват smile3560
Хубав ден и успешна седмица на всички! lovekiss

# 649
  • Larnaca, Cyprus
Аз пак набързо че трябва да тичам да взимам децата Mr. Green
Децааааааа, децаааааа, тичанеееееее взе да ми втръсва нещо особено в понеделник като имам работа и това тичане насам натам малко нанагорно ми идва ама карай #Crazy
Галче питай я питай я жената, обаче не изключвай възможноста че може би съчетава изпращенето на училище на по-голямото със сутришната разходка на малкото  Thinking..... Thinking
Пепи Кой кого е набил  newsm78 това е големия въпрос  newsm78.....защото и аз по едно време като ми ревеше малкия ходих да се обяснявам и със родители и със учители ....но после ми приизлезе и му викам ....Маме щом те обижда някой или те удря или ти говори глупости .....набий го ама гледай да не те види някой учителка  Twisted Evil Mr. Green...пък после да дойде да ми се оплачи майка му та да я оправя аз набързо Mr. Green
БЛонди Май ли беше или юни Joy hahaha
СноуКуин БГ хубаво вика Блонди по бавно къде си се забързала диииииииишай ......издиииииииииииишай.... Mr. Green.....За тестовете тук в Кипър ако питаш мене правят за какво ли не само пари да събират в БГ май ако искаш ги правиш специално този За Даун например мисля че все още не е задължителен newsm78......НО в Кипър Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН.......и дори ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН......
а що се отнася ДО страх и ПИТАНЕ аз съм ПЪРВА В списъка ....... Twisted Evil..С първото не питах нищо и се оставих и аз в ръцете на Господ и на лекарите........слава богу всичко мина добре след 8 часови болки най накрая се роди ......нооооооооооо с второто извадих душата на гинеколога със мойте въпроси ама накрая няма това онова родих си бързо без проблеми .... Peace

# 650
и аз да се включа,че
Галинка Heart Eyes...ми направи забележка
......,но понеже тя ще се появи тези дни Mr. Green Wink.....
...а бре човек,то моето появяване е редовно,амъъъъъъъъ писането трудно ooooh!,нещо последно време не моИм сЪ разберем с мъжо,кой да вземе лапа Mr. Green,а той милия с неговия покер #2gunfire,като седне и забравя да стане Joy

Блондиииииииии...бравос за закуската,малко късно я намерих,но няма да откажа
Извинявай много, не ти го познавам детето за да преценя, ама не допускаш ли той по някакъв начин да ги провокира другите Thinking  или те просто са си агресивни момчета Confused  Много е неприятно това, наистина Sad...То хубаво да прекрати контактите с тях, ама нали все пак трябва да си има среда от деца, с които да играе...Не може пък съвсем да го изолираш.. Rolling Eyes
newsm78 newsm78 newsm78 абе той и моя Улиган,не е цвете за мирисане,но поне не налита така на бой,че ребрата и краста на детето да посинеят  както бяха неговите Mr. GreenMr. Green...пък и съм му казала,че ако дойде някоя майка да ми се оплаче,че нейното дете е набито от него и т.н.не аз (вече се уморих),баща му ще го съветва hahaha..и той малко -множко го е шубе от татито и до сега не съм имала оплаквания Praynig Praynig,но това за средата и контактите напълно съм съгласна Peace,и е така,както казваш--->вчера цяла нощ плака,че го боли гърба,и не искал да ги види повече,а днес вече е готов да прости всичко ooooh!,..толкова бързо му минава и забравя,че понякога ме е яд на него Mr. Green,но детето си търси деца и компания Peace и децата наистина са много агресивни и почти не им обращат внимание като са на игра долу,и за това така newsm78

Кати.
..Маме щом те обижда някой или те удря или ти говори глупости .....набий го ама гледай да не те види някой учителка  Twisted Evil Mr. Green...пък после да дойде да ми се оплачи майка му та да я оправя аз набързо Mr. Green
Peace Peace и аз съм на този принцип,но големия въпрос е ,че той скача(ако скочи Joy) на момента,и става напечено,понеже все някой го е видял,и той най-малък в компанията
Код:
 и все той виновен,дори да не е така :mrgreen:
...за това му казвам,да избягва такива интриги и все да е в на хората устата Peace

Отностно къде да родя, ако гледаме спокойствието най-вече мисля, че би ми било по-спокойно с български лекари, където неотлъчно наоколо ще е майка ми (тя също е лекар) ...ако си решиш  да раждаш тук е позволено да имаш предружител Peace,дори може да снима,,,моя приятелка има цялото раждане на видео newsm78,нейното либе се направил ,на фотографффффф и заснел всичко от..до..но накрая се предал и препаднал hahaha hahaha...офффффф мъже

на всички Hug Hug Hug...
олеееееееее,малко сам огьопила поста ....моля за извинение Praynig Praynig Praynig Praynig,но после ще по оправя ,понеже мъжо си дойде...дано ме извините Hug Hug

# 651

Добро утро, момичета Hug Hug Hug
Едва тая сутрин намерих няколко минути да попрочета назад Embarassed Оххх, тоя работен маратон вече ми идва нанагорно Tired Дано устискам до края на седмицата, че нали не съм в първа младост Mr. Green и започнаха да се обаждат разни стари болежки newsm27

Пепит  newsm67  ura (малко късно, но от сърце Heart Eyes) и не мога да подмина страхотната (както винаги) почерпка.

Snowqueen Добре дошла при нас  bouquet По конкретните ти въпроси не мога да взема отношение но се чудя нещо друго newsm78 Пишеш, че си бременна съвсем в началото и смяташ да летиш за Кипър на 6-ти. Според мен е добре да се консултираш първо дали това не носи някакъв риск, защото първите и последни месеци на бременноста се водят критични в комбинация със самолетни полети. Разбира се най- добър съвет може да ти даде гинеколог, с оглед общото състояние на организма ти Peace

Цвете, като гледам колко дни ти остават от обратното броене, може и да успеем да се засечем за по кафенце Wink на родна територия. Блондича ми е бая далечко (за огромно мое съжаление Sad) ама ти си ми "на един хвърлей място" Laughing

Момичета, я дайте съвет сега на мен дъртата магарица, дето се е вдетинила tooth От няколко дни ми се е загнездила идеята като се прибера да си дупна ушите. Имайте предвид че изпитвам панически ужас от подобни манипулации и по таз' причина никога досега не съм се радвала на обици. Та питането ми е конкретно: има ли някакъв начин да облекча болката и намаля вероятността от някаква инфекция newsm78 и после след колко време ще мога да сваля първоначално поставеното злато, за да се накича с друг неблагороден метал (по начало недолюбвам златото)?????

На всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 652
веси..добро ти утро..какво да ти кажа за обицичките newsm78...по принцип става бързо,едно щрак и готово Laughing...за възпаление и болка...трябва да има кремчета.... Peace newsm78,а колкото до златото...ако искаш си купи бяло,което изглежда по нежно знам ли? newsm78

# 653
сега казвам Добро утро на всички Heart Eyes (видях вес на клона и реших да и пиша преди да е духнала по ангажименти Mr. Green Laughing)

тъкмо се върнах от у-ще...не я видях жената,но да ви кажа-както ме посъветваха,кати,блонд и цвети Peace,аз ще я питам...може и да и е добре дошла помощта ми,на мен  нищо не ми коства...просто си минавам от там...Николски си спи с тати в къщи,така че нямам никакъв проблем Peace..не знам защо ама всеки пък като я видя такава забързана с количка в едната ръка и детето-голямото в другата-буквално го влачи от бързина..ми става едно жално  ooooh!..

сега ви оставям..ще хвърля едно УЧо и на ФБ Mr. Green

# 654
Добро утро!
Анче имах усещането,че така ще стане с жената...не знам защо.Дано я видиш пак,но не се учудвай,ако не я срещнеш повече  Wink
Веси ами хайде на кафе те каня  Hug За обиците не се тревожи.Никак не боли  Wink

# 655
Snowqueen Добре дошла при нас  bouquet По конкретните ти въпроси не мога да взема отношение но се чудя нещо друго newsm78 Пишеш, че си бременна съвсем в началото и смяташ да летиш за Кипър на 6-ти. Според мен е добре да се консултираш първо дали това не носи някакъв риск, защото първите и последни месеци на бременноста се водят критични в комбинация със самолетни полети. Разбира се най- добър съвет може да ти даде гинеколог, с оглед общото състояние на организма ти Peace

[/quote]
Веси здр, добре заварила .. Simple Smile  Конкретно за това дали мога да летя обратно за кипър, гинеколожката ми каза, че няма никакви проблеми и няма да съм аз първата или последната бременна която лети със самолет. Simple Smile Полета не е дълъг, не ми прилошава, нямам все още (да чукам на дърво) никакви оплаквания. Риск естествено сигурно има и ние си го поемаме с мъжа ми.

# 656
ДОБРО УТРО на всички !  Надявам се да имате един прекрасен ден ... Simple Smile Моя не е чак толкова хубав, понеже днес бях на зъболекар и утре ще ми вадят зъбче  Cry ... Та се подготвям психически за утрешното събитие...  Praynig Cry

# 657
Калимера, бре кипърки Mr. Green

Весич, мерсаж за закуската Hug...като ги гледам тия понички ми идва на ум да ти кажа, че моят Дзвер яде с кеф банички"белла"  Yum Laughing..., докато например на така прехвалените паучове /дет`са и скъпи при това/ се услушва сякаш съм му сервирала нЕ`къв буламач smile3560
По въпроса за обеците, не бой се - чувала съм че хич не се усеща нищо по съвременния начин на пробиване на уши Peace... Аз самата си дупчих моите на съзнателната възраст от около 12г. Mr. Green  и тогава ги нямаше тия екстри, а кръстникът ми, който е доФтУр smile3543-невролог, извърши въпросната манипулация със замръзяване на уШото и пак нищо не почувствах yes... То аз съм си и по-хладнокръвна де и`ич не се вЧИПИтлявам от игли и прочие, ама по едно време си спомням /нещо дето ми стана даже смешно/, че по средата на манипулацията той изчезна за някъде нещо да вземе и аз както кротко си седях на столчето, се позавъртях с лице към близката витрина /сещате се - ония стъклените с няколко рафта, където се съхраняват инструменти,консумативи и лекарства/ и като се поглеждам в стъклото й, гледам от едното ми уШо стърчи нещо като отверка Crazy hahaha Joy...ама съвсем сериозно ви казвам с размерите на отверка беше smile3521, но аз не го чувствах заради замразяването  angel008  Та така.., щом с тия инструменти от каменната ера са ми пробили ушките и не съм усетила нищо, и ти нЕма що да се пУашиш smile3560

Галче и Цвети, вас съм ви изФащала от рано-сабалян у суратбука newsm47  love001

Катич, по въпроса за изследването за синдрома на Даун, доколкото съм запозната у нас то е с препоръчителен /незадължителен/характер и най-вече по отношение на бременни, които ще стават мами на и над 40-годишна възраст, тъй като е установена такава закономерност, че рискът за проява на този синдром чувствително се покачва при късна бременост Peace  Но личното ми мнение е, че една бъдеща майка е добре да се изследва за всичко, което е възможно като риск от увреждане на бъдещото бебе, за да има възможността за реална преценка и решение дали да задържи плода, в случай че той е увреден. Достатъчно много са нещата, които не могат да бъдат установени предварително, но поне за тези които могат, бъдещата майка трябва да се възползва Peace - това е правото на осъзнат и отговорен избор Peace ---- Айде, млъквам, че да не внуша неволно обезпокоителни мисли Rolling Eyes на snowqueenbg  Hug

А, докато пиша ето я и нея Grinning
snowqueenbg, ще стискам палци всичко да мине безпроблемно fingerscrossed и дано си случила на добър зъбар!

Мацоранки, оставям ви сега с пожелание за....

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 10:38 от Miss Blondy~Redhat

# 658

Ехоооо...тук съм  Hug Hug HugМацоранкииииии......многоооо благодаря на всички във ФБ,които ме поzдравиха zа Рожденния ми ден Hug Hug HugОбичам Ви и се радавам,че Ви имам сладуранки Peace
Сега малка почерпка,че не успях на 26.09....бяхме в алпите zа 5 дена и в неделя дори и на 3100м ShockedВаля ни сняг..zа първи път на моя РД да ме вали сняг Laughing

Вече сме в официална ваканция с Ади в нас Flutterнали иzкарахме 2 неофициални,след като го спряхме от детската и сега пък тук при нас имат ваканция #Crazyи от 11.10.с песен от 12 часа сме на друга градина,там вече на частни начала с достатъчен брои персонал.Тук може всичко друго да им е супер наред,но откъм детски градини си имат проблем newsm78Но друг път сте ви говоря Thinking
Многоооо целувкииииии и бегам да слагам моя дzвер в леглото да поспи,че мъжо ни е органиzирал билети zа футболен мач таzи вечер от Шампионската лига...баzел играе таzи година.....иначе си имаме риби в аквариум и е голяма радост zа Ади Party
Обичам Ви и добре доШла на Вили от ЛИмасол....  bouquet  bouquet  bouquet

# 659

Общи условия

Активация на акаунт