Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява пълномощно за пътуване на дете в чужбина?
Кой е най-добрият памперс за предотвратяване на нощно напикаване?
Какво е препоръчителното положение за поставяне на памперс при момче?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява пълномощно за пътуване на дете в чужбина?
Пълномощното за пътуване на дете в чужбина е документ, който се издава от родителите и позволява на детето да пътува с един от тях или с друг близък роднина. Това е необходимо, когато единият родител пътува с детето без другия. Документът се изисква за осигуряване на безопасността на детето и предотвратяване на незаконно отвличане.
-
Кой е най-добрият памперс за предотвратяване на нощно напикаване?
Най-добрият памперс за предотвратяване на нощно напикаване, според опита на участниците в дискусията, е марката Nanny Flexi Care. Те споделят, че с други марки са имали проблеми с пропускане през нощта, но с тези памперси не се мокрят особено нощно време. Те също така съветват да се внимава с размера на памперса, за да не е твърде стегнат или хлабав при затваряне.
-
Какво е препоръчителното положение за поставяне на памперс при момче?
Според участниците в дискусията, препоръчителното положение за поставяне на памперс при момче е с пишката нагоре. Те обясняват, че това е важно, защото при този начин на поставяне, памперсът не се намокря първо и седи в сухо състояние, което може да предотврати зачервяване или възпаление по-бързо. Също така споделят, че има бебешки пелени, които са по-плитки и са подходящи за по-малки деца.
-
Какви са препоръките за поставяне на памперси при момиче?
-
Какви са препоръките за предотвратяване на нощно подмокряне?
..., а водката ще я сервирам за поливане на следващата тема
приемам забележката
...тя блонди би ги обяснила нещата много по точно и ясно
...имам предвид че ние тук си общуваме заедно...и ако всяка една цитираш...темата бързичко ще стигне до 50 страница и хоп отворихме на блондича работа
...не знам...това е мое мнение
....но нека другите да си кажат
...за другите после
.....мога да ти кажа и аз или цвети,или кати за тези тестови..в 3 месец (или 14 седмица)се прави теста за синдрома на Даун..ето тук малко инфо
или момче
- скокнаха от леглата и започнаха дъра-бъра, а закуска нЕма кой да сложи 

или те просто са си агресивни момчета
...То хубаво да прекрати контактите с тях, ама нали все пак трябва да си има среда от деца, с които да играе...Не може пък съвсем да го изолираш..
от вълнение 
... То и без друго тази много се проточи...Кога началото на юни ли беше като я пуснах, да не беше и през май
....както се пее в една песен

ме зоват 

това е големия въпрос
,нещо последно време не моИм сЪ разберем с мъжо,кой да вземе лапа
,като седне и забравя да стане

Дано устискам до края на седмицата, че нали не съм в първа младост 
(малко късно, но от сърце
От няколко дни ми се е загнездила идеята като се прибера да си дупна ушите. Имайте предвид че изпитвам панически ужас от подобни манипулации и по таз' причина никога досега не съм се радвала на обици. Та питането ми е конкретно: има ли някакъв начин да облекча болката и намаля вероятността от някаква инфекция
... Та се подготвям психически за утрешното събитие...
-невролог, извърши въпросната манипулация със замръзяване на уШото и пак нищо не почувствах
... То аз съм си и по-хладнокръвна де и`ич не се вЧИПИтлявам от игли и прочие, ама по едно време си спомням /нещо дето ми стана даже смешно/, че по средата на манипулацията той изчезна за някъде нещо да вземе и аз както кротко си седях на столчето, се позавъртях с лице към близката витрина /сещате се - ония стъклените с няколко рафта, където се съхраняват инструменти,консумативи и лекарства/ и като се поглеждам в стъклото й, гледам от едното ми уШо стърчи нещо като отверка
Та така.., щом с тия инструменти от каменната ера са ми пробили ушките и не съм усетила нищо, и ти нЕма що да се пУашиш 
и дано си случила на добър зъбар!
нали иzкарахме 2 неофициални,след като го спряхме от детската и сега пък тук при нас имат ваканция