КГБ = Клуб на готините баби - 97

• 30 761
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Интересно стана, на двете вили, където ходихме имаха такова градинска осветление, от два вида лампи, и го похвалиха, а вие .......
Сигурно хората не поставят лампите в градината за да "вдяват", просто за ефекта, за по-различно, за кеф, за...... каквото се сетите!
Такааааа......

Л  Е  К  А      Н  О  Щ !

# 661
  • София
  Танита,лампите са хубави.Придават уют и романтичен вид на градината.Ако светлината привлича комарите,те ще са само около лампата .Но светлината им е слаба. Не става за четене на книжка,но става за пиене на ракийка,.Не сте сгрешили с покупката им.Градината ви ще изглежда различна.Не исках да те разочаровам,но имам дарбата да се изказвам неправилно. Hug
   Лека нощ!

# 662
Яге, не си ме разочаровала, просто се зачудих за едно и също нещо ли говорим, едната страна, казва хубави думи за лампите, както и да е, аз не съм видяла нашите, че са в гаража, при климатика!!!  Heart Eyes Hug
Така, или иначе, щом ги имаме,ще ги поставим все някой ден, а те са доста далеч от терасата ни, на която се храним.
Аз имам други по-важни дертове, това ми е най-малката грижа, но понеже видях, харесаха ми и споделих със вас.

Л  Е  К  А !

luvbed smile3524 1countingsheep

# 663
  • София

Добро утро.
 Студено ,мокро ,ветровито,чакам си истинското лято. Вчера не ми бе до форум,имах р...во Sick Сварих си джоджен,копър и цикориЯ (синя жлъчка). В градината не мога да вляза от кал,тази година и черешите не вързаха,а каквото узря от градушките изгни.
 Танита хубаво ще е в двора с лампите,те комарите са навсякъде,водатаи езерцаи фонтанчета в градините по ги привличат,а на лампите просто се виждат.

# 664
  • София
Добро утро!
Мерси за кафето, май имам нужда от двойна доза.
Наистина като го гледам времето не ми се тръгва. Но, трябва    #Cussing out
Танче, слагай лампите, после ще споделиш как е. Според мен те са за да очертаят пътеките и да се вижда накъде се върви. Естествено дават и някаква завършеност на една градина с тревичка, цветенца, алпинеуми и т.н. красоти.

# 665
Добро утро! Hug Hug
Шпунц - благодаря за кафето!
Добре ли си днес? Има някакъв вирус сега май с такива симтоми. ooooh!

Танче ние на село от три години имаме такива лампи,но нещо тази година не светят ,както преди.Може би искат да стават нови. Grinning
Приятна им е светлината вечер. А и създават уют.

Снощи 2 часа пържих тиквички и ги изядохме   за 15 мин  Mr. GreenMr. Green Grinning :
Отказах се от фритюрника и си действам с два тигана Grinning Grinning.
Довечера е ред на пържени картофки.Те поне стават по-чевръсто Grinning Grinning

Лек ден момичета !!! Hug Hug Hug

# 666
  • София
Добро утро.
В отпуска съм 4 дни. След малко потеглям по задачки.
Ани се облече със зимното яке и кубинки за втория концерт. Поне да не се притеснявам за нея.

# 667
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утро и от мен!
Аз нали съм отпускарка, та станахме по-късно тази сутрин и се занесохме на градина след 8ч.
Танче, извинявай, не съм разбрала за цената. Ами то като е толкова да бях си взела и аз за райграса - тъкмо комарите ще ходят при тях и няма да ни хапят Joy Само не знам от къде мога да си купя! Марсиии, помагай за Русе!
И при нас е мрачно и хладно.Снощи се наваля,ама и днес май няма да ни отмине, но за сега Слънчо се опитва да грейне.Дано се пребори с облаците!
ЛЕК ДЕН, МОМИЧЕТА! А аз ще съм тъдява (както казваше баба ми! Joy)

# 668
Дойде отпускарския сезон Hug Grinning Grinning

Блазе ви - Айша ,Янче и всички учителки Hug Hug Hug

Айша - и аз искам да ходя на концертите,ама пусто - далече ми е София,  работни дни са, а и годинките ми не са малко ,та не съм сигурна дали мога да изтрая толкова време права.
А довечера ще  е една група ,която слушав с голямо удоволсктвие- Manowar.
Аз съм малко странна птица - слушам метъл музика от много години. Е - едно време беше рок музика,после дойде по- тежкия стил .
 Дано не им вали довечера - които са на концерт. Hug Hug

И при нас от сутринта преръмява и е сънливооо Grinning Grinning

Яне - почивай активно ! Градината да чака!!! Grinning Hug Hug

# 669
  • София
Прибрах се. Работата е свършена на 1/3та, утре и други ден - пак.
Габката, за съжаление е много влажно и студено днес. Препръсква от време на време.
Ани преди да излезе си обу кубинките и сложи зимното яке. Вчера повечето били леко облечени и замръзнали. Тя пак беше със по-плътни дрехи. Дано не настинат децата.
2 дни из града вървят разни полупияни пубери с черни тениски и викат. Явно са надошли от цялата страна.
Иначе за моята отпска не завиждай - само 4 дни са, последните за 2009 г.

# 670
  • София
Отпускарките ,каква я свършихте днес?
Аз нали съм все в къщи ,нищо не планирам.
 Много е студено и едвам задържам децата вътре. Издивяхме тотално. А и аз се изчерпах от идеи за занимавки.
 Довечера ще правя гоооляма пица.

# 671
  • Кубрат/ Пишурка

Аз до сега гледах "Шотландски боец". Май само той остана от сериалите ми и от 20ч "От местопрестъплението" Не знам защо,но турските не ми се гледат. Бях започнала "Малки жени", ама те взеха,че го спряха.Щели май чак наесен да го пуснат! То до тогава ще забравя началото.
Сега чакам да минат 15 мин.,че да отида за Анжелка.И после бързо ще мине времето! hahaha

# 672
                                                                                  Ало?

- Здравей, миличко, обажда се Татко…Мама близо до телефона ли е?
- Не, тате. Тя е горе в спалнята с Чичо Франк.
След кратка пауза Татко казва:
- Но ти нямаш чичо с име Франк, миличко!
- О, да, имам и той е горе в спалнята с Мама в момента!
- Ъ, добре тогава…. ето какво искам да направиш. Остави телефона, избягай горе и почукай на вратата на спалнята и извикай на Мама и Чичо Франк, че татко тъкмо е паркирал колата отвън.
- Добре Татко.
След няколко минути, малкото момиченце се връща на телефона.
- Добре Тате, направих каквото ми каза!
- И какво стана?- попита той.
- Ами Мама се изплаши ужасно много, скочи от леглото без дрехи и избяга навън крещейни, но се спъна в килима и полетя през прозореца и сега е мъртва!
- Боже мой!!! А какво стана с Чичо Франк?
- Той скочи от леглото без дрехи и също беше изплашен до смърт и скочи през задния прозорец в басейна….но явно е забравил, че миналата седмица ти източи водата, за да почистиш басейна и сега и той е мъртъв.
***дълга пауза***
Тогава таткото казва:
- Басейн?????? Това номер 555-7039 ли е???

Мокри сънища

Прибрал се една вечер един мъж много къркан, паднал в леглото до жена си и заспал.
Не щеш ли събужда се пред райските порти и там го чака Свети Петър.
-Ама аз мъртъв ли съм. Не може да бъде, трябва да живея още - захленчил мъжът.
-Мъртъв си, защото се напи като свиня. Мога да направя изключение и да те върна, ама като кокошка. Ти решаваш.
-Добре... пусни ме във ферма близо до дома ми.
Речено сторено. След малко той се озовал целия в перушина в една ферма. При него идва петелът и го пита:
-Как е, как е, май ти е първи ден днес?
-Зле ми е, нещо ме напъва отвътре ще се пръсна, отговорил оня.
-Ясно - ще снасяш. Напъни се и ще ти олекне.
Напънал се оня и снесъл. След това пак се напънал и пак снесъл. Олекнало му много и решил пак да снася.
В това време жена му го праснала по врата и изкрещяла:
-Ставай бе алкохолик. Осра цялото легло!/ с извинение/

# 673
Здравейте момичета! Heart Eyes Hug

Янче, усетих че не си ме разбрала, ама и аз кой знае как съм го обяснила, а бе няма да си вързваме кусур, и по два пъти ще си обясняваме, и по три, щом се налага! А ти щом имаш райграс, направо си купувай, ние нямаме и трябва около доматите на дядо Стефчо да ги наредим! Joy
Имам маааалко цветенца пред едната асма, ама кога ги грее слънцето, че да се заредят тези лампи! Но ще опитам!
На тази колежка от Клуба, дето ходихме на вилата, градината и е райско местенце, с много фантазия и вкус е подреждана. Ще ви опиша само следното: морковите ги е сяла в кръг, може би две крачки в диаметър, а в средата на морковите пак във кръг е сяла магданоз, и се е получило много интересно зелено колело, а в средата като букет- магданоз. А бе мерак и фантазии! Laughing
На мен никога няма да ми дойде на ум да проявявам творчество под слънцето, то си иска сърце и любов към труда! Joy

Такааааа.....
Сега най-важното от днешния ми ден- купих си хлебопекарна, Мулинекс, с една бъркалка, и от 18 часа действа!
Към девет часа ще се разбере какви ги е свършила! newsm10
За всеки случай, имам един хляб, че да не си легнем гладни!
Пак за всеки случай, се консултирах със Светлето по телефона, за да се уверя, че всичко върша по правилата!

Светле, благодаря ти, че намираш  време и търпение да ми даваш консултации миличка! А аз наистина съм ти благодарна, защото към техниката подхождам мнооооого страхливо, но като ми похвалят нещо искам да го имам и аз!!!  Joy

По-късно ще пиша за резултата от "фурната", нали така им казвахме  едно време на хлебопекарните!
Дано да е сполучлива и да не ми създава проблеми, а само вкусен хляб, козунак и всичко на което е способна!

newsm10 smile3501 smile3503

# 674
  • София
Танита, честита фурна. със здраве да си я ползваш и да правиш вкусни хлебчета и кексове на внуците. И на дядо Стефчо - той го заслужава.
Аз май последна ще се престраша да си купя уреда. Ама нали съм ГГЗ.....

Общи условия

Активация на акаунт