Всякакви въпроси относно съдомиялните - 3

• 81 780
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
Има ли течни препарати за съдомиялна или са само на таблетки?  newsm78

Има гелове, има прах за индивидуално дозиране.

# 166
  • ул. "Мечтание"
Ясно, благодаря.

# 167
явно е от хапчето  Rolling Eyes хем този път сложих половин и пак има бая пяна долу. обаче гледам, че доста от него е паднало във филтъра и сигурно затова се пени при изплакването  Confused таблетките са електролукс  Confused
течните и прахообразните препарати как се дозират?

# 168
Извинете ме, че се бъркам, но хапчетата електролукс бих ги изхвърлил.
Не требе никакви пяни да остават, кдето и да било, е моето мнение, плод на многогодишен опит Wink

# 169
ами май и аз така ще направя  Rolling Eyes

# 170
  • София
Извинете ме, че се бъркам...
Ние обикновено теб чакаме да се набъркаш, така че си извинен  Wink! Драго ми е да те видя  Hug.

Херелина, когато купиш гел или прахообразен препарат, би могла да се ориентираш по указанията. Обикновено са посочени дозировки за силнозамърсени и нормалнозамърсени съдове. На моята миялна (предполагам и на повечето) отделението за препарат има едно междинно разграфяване някъде по средата. Ако съдовете ми не са много замърсени и мия на по-кратка програма, дозирам до тази чертичка, в противен случай - повече. Това е, когато ползвам прах. Когато ползвам гел, цвъцкам от него на око  Blush.

# 171
аз пак с въпрос
нормално ли е индикаторът за сол да свети, когато завъртя програматора? когато стартирам програмата угасва. а иначе виждам, че има сол до горе.

# 172
Може ли и аз да се наредя с въпрос? Останах с впечатление, че гланца не трябва да свърши от първото пускане, при мен е настроен на 1 и няма нищо - дали нещо не е наред с машината или и той като препарата за измиване си се налива всеки път?

# 173
Как разбра че няма нищо? Светна индикатора за гланц или ти погледна в отделението и видя, че няма нищо?
Не се налива всеки път. Аз не съм добавяла от март месец. Сложила съм на 1 защото ползвам таблетки всичко в едно и не смятам ,че имам голяма нужда от гланц.

# 174
Ами и двете. И свети и е празно

# 175
Ами и двете. И свети и е празно

Тогава напълни резервоарчето за гланц до дупка.

# 176
Свободностоящите миялни машини могат ли да се сложат под нивото на плота или стоят единствено върху него?

# 177
Свободностоящите миялни машини могат ли да се сложат под нивото на плота или стоят единствено върху него?

Могат да бъдат поставени под кухненския плот естествено.
Всъщност то това е и идеята.

# 178
Може и да ми е глупав въпросът ,но съм все още нова  в тази тема,така че моля предварително за извинение.Таблетката Калгонит с найлончето ли се слага или трябва да я разопаковам.Досега мих с Апта,но те не бяха така плътно опаковани и затова че чудя. newsm78

# 179
Зависи от таблетата Калгонит.
Има Калгонит с водоразтворимо фолио, което не се маха и това е указано на опаковката.

Общи условия

Активация на акаунт