Всякакви въпроси относно съдомиялните - 3

• 80 878
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
Момичета,някой ползвал ли е тези таблетки
 http://www.carrefour.gr/CarrefourOnline1/ViewProductImages.aspx? … amp;CurrImageNo=1

Предполагам ги има само в Карфур -София?Тяхна марка са.
Цената им е супер,но не мога да  разбера,дали ще мият без никакви други добавки.
Има и пак същите ,но не  еко и са 40 таблетки за около 3.80 евро. newsm78
Какво мислите?

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 08:59 от susie

# 391
Записвам се да ви следя.
Нямам още миялна, в момента разучавам марки, цени, характеристики, но за съжаление не мога да отделя повечко в момента за някоя от по-скъпите. Много полезна тема Peace, благодаря!

# 392
Не знам, но таблетите на ДМ 5 в 1 мият перфектно. Просто перфектно на кратката ми програма на 35 градуса. Вярно, изплаквам под течаща студена вода всичко,преди да го сложа- примерно и загорелите тави остъргвам.  Но то така и трябва, за да не задръстя машината.
Настроила съм си я на точната степен на твърдост на водата, също така и последното плакнете с гланца да е на висока температура- за по-добро сушене било.

# 393
И аз се записвам в темата  bouquet

# 394
Имам  съдомиялна от 2 дни,не е монтирана още.Съответно не е ползвана.Но прочетох опътването.Стана ми интересно,че пише за препарат за измиване,соли за омекотяване препарат за гланц.Изрично е подчертано,че таблетите 3 в едно или 2 в едно мият добре само при определени условия.И не ги препоръчват.Има логика.По този повод питам-има ли в България препарат за съдомиялни.Не таблети.Тук коментирате само тях. Бях във Дания и там ползват някакъв прах-подобен на прах за пране.

# 395
....По този повод питам-има ли в България препарат за съдомиялни.Не таблети.Тук коментирате само тях. Бях във Дания и там ползват някакъв прах-подобен на прах за пране.

Мила, ти в магазин в България влизала ли си скоро ?

# 396
  • София
W, има всичко  Mr. Green! И на таблети, и течни, и гелообразни и прахообразни препарати! Прочети темата - доста сме коментирали марките и качествата им  Peace.

# 397
Благодаря за светкавичната реакция. Не съм от София. Карфур и Метро нямаме.Нито МОЛ. Имаме Билла и Кауфланд. А  и прочетох само последните 2-3 страници. До сега не съм имала съдомиялна.Така,че иронията на Другарката певица е излишна. Но все пак благодаря.

# 398
Извини ме, ако си се засегнала, но...поста ти прозвуча като на дете..Имаш миялна-отиваш в Билла, кауфланд / а това са големи вериги / или който и да е свестен магазин и виждаш какво има.
Не се налага инфантилно да питаш във форума елементарни неща.

# 399
Мога полу да се похваля със съдомиялна вече, тоест чакам да ми я доставят в събота, ето тази Grinning:

http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside/( … p;detailScenario=

От много чудене, накрая трябваше бързо да избирам- с мъжа ми се скарахме в магазина, първо не искаше да купуваме каквато и да е/нали не мие той всеки ден/, а после настояваше за малка, че мястото ни е ограничено и според него не сме имали толкова съдове за миене, за да я пълним.
В последния момент преди да затворят избрах тази, дано ми  е наслука. И все пак остана едно такова чувство на неудовлетвореност, консултанта ни препоръча няколко, сред които и тази, и си мисля да не е стар модел, застоял, и да се опитва да прилъже клиентите. Нямам търпение да я изпробвам.
Сега се връщам да чета темата, и ще мина и през някои от големите вериги, за да се подготвя с препарати!

# 400
Момичета,след почти двегодишно "назландисване" най-после си купих миялна(за 6 комплекта от малките).Моля ако някоя има координати на добър майстор,който да ми я свърже,да ми ги прати(може на лични).При мен проблемът е,че тъй като нямам място,ще я монтирам под зидана мивка на балкон.Освен това там е свързано проточно бойлерче и вероятно ще е по-сложно връзването към чистата вода.Затова ми трябва разбиращ човек с творческо мислене Grinning Ще съм Ви благодарна  bouquet

# 401
  • Точно където трябва
Наполовина съм по темата. Понеже взех да се замислям за смисъла от съдомиялна и дали да не си взема, та ще питам.  Доколкото разбрах от едно мнение по-нагоре отделно е програмата за стъкло, отделно интензивна /предполагам за загорели съдове примерно/ и т.н. Ами аз имам примерно след ядене 3 чаши /стъклени/, 6 порцеланови чинии, ако салатата е в отделна, 3 вилици...колко пъти трябва да пусна съдомиялната с цикъл около 1 час и има ли смисъл от това.
Или трябва да си събирам чиниите от цялата седмица? Rolling Eyes

# 402
  • ул. "Мечтание"
Някой може ли да ми даде отзиви за тази съдоямиялна? Thinking
http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside/% … p;detailScenario=

# 403
Наполовина съм по темата. Понеже взех да се замислям за смисъла от съдомиялна и дали да не си взема, та ще питам.  Доколкото разбрах от едно мнение по-нагоре отделно е програмата за стъкло, отделно интензивна /предполагам за загорели съдове примерно/ и т.н. Ами аз имам примерно след ядене 3 чаши /стъклени/, 6 порцеланови чинии, ако салатата е в отделна, 3 вилици...колко пъти трябва да пусна съдомиялната с цикъл около 1 час и има ли смисъл от това.
Или трябва да си събирам чиниите от цялата седмица? Rolling Eyes
Ами някой ги събират да се понапълнят, но ти все пак нали ще готвиш? Аз например много цапам като готвя приготвям си първо продуктите в отдерни съдове, то лъжици, бъркалки, черпак например а и салатата не я правиш директно в чиниите и от там се събира посуда.

# 404
  • Точно където трябва
Ще разводним темата, но да речем готвя за обяд, но остава и за вечеря. А и готвя, но не сядаме да ядем веднага. Бих дала и пример как протича готвенето, ама ще е прекалено. Всъщност имам проблем и с прането по същата причина. Примерно имам 5 памучни парцала - бели, 3 памучни цветни, някаква синтетика... Всяко само по себе си не е достатъчно за перална.Трябва да не пера 2 седмици.

Общи условия

Активация на акаунт