Всякакви въпроси относно съдомиялните - 3

• 80 861
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
jaklins, в Пикадили и Била знам, че ги има. За другите вериги, не знам, скоро не съм ги обикаляла.

lunna pateka , избери тази която е клас ААА. Това е най-икономичния вариант.

# 376
А и още един въпрос - бърза програма ли е по-необходима или половин зареждане?

Бърза програма.
Избери машина класове ААА, пести енергия и вода, а оттам и парите ти!

Препоръчайте нещо добро от евтините таблетки, моля!

Грюн Грийн. Евтини, биоразградими, мият чудесно! Фреш Актив също са добри.

Не препоръчвам Кларо, Аро и сие, супернисък клас, а оттам и качество на измиване и щадене на съдовете.

# 377
  • Paris
Sourcherry, antonia  bouquet  bouquet

# 378
Препоръчайте нещо добро от евтините таблетки, моля!

Грюн Грийн. Евтини, биоразградими, мият чудесно! Фреш Актив също са добри.

Не препоръчвам Кларо, Аро и сие, супернисък клас, а оттам и качество на измиване и щадене на съдовете.
[/quote]

това съвпада и с моите впечатления bowuu

# 379
 Вече съм горд собственик на БЕКО,остава само да бъде монтирана,което ще стане тези дни.Благодаря на всички ви ,взели отношение по лутането ми сред марките.БЛАГОДАРЯ!  bouquet

# 380
  • Paris, France
Не си права. И на бързата програма мие и още как. За 26 мин измива всичко.

На каква температура мие за тези 26 мин? Каква марка и модел е машината ти? Моята има половинчасова програма на 45°, измива всичко много добре без загорелите тави, обаче.

Забравих да допълня, че за бързите програми на ниски градуси не може да се използуват таблетки.
На 55 градуса ми е кратката програма. Машината ми е Бош, ползвам таблетки финиш и всичко се разтваря.
Измива идеално тавата ми от мусака, баница и т.н.  Единисвено не се справя с гЮвеча. По напред в темата бях писала за това.

Интересно ми стана, защото никога не съм виждала Бош с такава програма. Кой модел е? Абсолютно всички, които гледахме бяха 45° на кратката. Съдовете тип гювеч мия на интензивна ако са загорели. Стъклото се измива идеално на кратката.

didi_m честито! със здраве да си я ползуваш и безпроблемно.

Аз предпочитам бърза програма пред половин зареждане. Ако имах едночасова на 60°-65°Ц само нея бих ползувала. Ежедневна програма е единственото което ми липсва.

# 381
  • София
Напълно се обърках вече....
Бош имат следните характеристики :4 програми: нормална 65 °C, икономична 50 °C, • бърза 45 °C, изплакване • Допълнителна функция: 1/2 програма • Аuto 3in1
Whirlpool -Брой програми : 8 • Стъкло 40˚С • Деликатна 45°C • Бързо измиване 40 С : да (35˚C) • Интензивно измиване 70˚С : да
Eurulux - 6 температури - 40, 45, 50, 55, 65, 70°С 7 програми, Auto 3 in 1, 1/2 зареждане - икономичен режим

Освен това някои са клас ААА, а други например АВВ или ААВ. Това доколко е важно?

Момичета съдомиялните за които пиша са един ценови клас и затова ми е трудно да избера, едната има едно, а другата - друго.. Помагайте!!!!!

Аз като избирах, освен да има необходимите програми, гледах и разхода на ел.енергия и вода. Но не клас ААА и т.н., а точно какъв им е разхода. Има доста голяма разлика в разхода на вода, ми направи впечатление. Ел.енргията е горе-долу една и съща.

И сега... Снощи за първи път пуснахме миялната и освен, че мъжа ми докато се занимавам с детето сипа гела в отделението за гланц  Laughing, се оказа че е вързана към топлата вода от бойлера вместо към студената  Rolling Eyes.
Това се е получило, защото вградения смесител в банята не работеше, че му бяха разменени трубите топла и студена. И понеже е вграден се наложи да разменим трубите при ревизията, но така сме разменили и при разклонението за кухнята.... Никой не се е сетил, защото беше важно да се изкупем  Grinning
Та така, за сега ползването на миална се отлага за не опредлено време. Докато не се направи още едно разклонение за студена вода.  Rolling Eyes

# 382
Nevena Virolan,много ти благодаря!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 383
  • Paris, France
Напълно се обърках вече....
Бош имат следните характеристики :4 програми: нормална 65 °C, икономична 50 °C, • бърза 45 °C, изплакване • Допълнителна функция: 1/2 програма • Аuto 3in1
Whirlpool -Брой програми : 8 • Стъкло 40˚С • Деликатна 45°C • Бързо измиване 40 С : да (35˚C) • Интензивно измиване 70˚С : да
Eurulux - 6 температури - 40, 45, 50, 55, 65, 70°С 7 програми, Auto 3 in 1, 1/2 зареждане - икономичен режим

Освен това някои са клас ААА, а други например АВВ или ААВ. Това доколко е важно?

Момичета съдомиялните за които пиша са един ценови клас и затова ми е трудно да избера, едната има едно, а другата - друго.. Помагайте!!!

Ниските класове перални мият с повече вода и съответно електричество. Мият и сушат по-добре, обаче  Mr. Green. Не те съветвам да вземеш Бош с тези параметри. Ако е този, за който си мисля, вътре около филтъра е пластмасова, неудобна е за зареждане. Уърлпула звучи добре. Най-добрата миялна, която съм ползувала беше Уърлпул, но преди много години. Евролукса също звучи добре, но не познавам миялните им. Успех каквото и да избереш.

# 384
И аз в темата, като все още търсеща "най- добрата" Laughingсъдомиална. За сега съм се спряла на този модел http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09039811.
Ако някоя от вас  я има ще съм благодарна да сподели мнение Hug
Аз имам ето тази,много съм доволна.
http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside/% … p;detailScenario=
Преди малко едно момиче писа че няма значение с какъв препарат миеш ако машината не става.Ами аз съм мила със всичко почти което има на пазара.Онзи ден взех и от обсъжданите таблетки на ДМ.Искам да ви кажа ,че резултата е един и същ.Перфектно измити чинии,слгам директно загорели тави и тенджери всичко се измива.А и за мен е супер икономична има програма еко с която се мие само с 12л. вода.Според няма да сбъркаш.Най-важното за мен е ,че е супер тиха,ако няма звуков сигнал няма да разбера ,че е изключила.
Благодаря ти за споделеното мнение  bouquet

# 385
  • Варна
Sourcherry таблетките Грюн Грийн освен в Пикадили има ли ги другаде и колко струват?

# 386
Sourcherry таблетките Грюн Грийн освен в Пикадили има ли ги другаде и колко струват?

От големите вериги магазини ги има в Пикадили, но не във всички обекти. В софийските са само в големите - МОЛ, Сити Център и Сердика, Карфур- София, Пловдив, Варна и Бургас.
Цената е за 40 броя - до 10.50-11 лева във веригите.

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 23:27 от Mamma

# 387
  • Варна
Тони благодаря за отговора! Ще ги пробвам, ако ги видя.
Искам да знам също, щом ги няма във всички обекти на Пикадили,за Варна кои обекти зареждате с тях?

# 388
Тони благодаря за отговора! Ще ги пробвам, ако ги видя.
Искам да знам също, щом ги няма във всички обекти на Пикадили,за Варна кои обекти зареждате с тях?

Toва е решение на стоковедите в Пикадили. Не мога да го обясня що за търговска политика е. Във Варна трябва да ги има в Център, Запад, Парк, Владиславово, Младост, Чаталджа, Мол Варна. Но не гарантирам. Ако някой стоковед в някой обект си  е решил, че не са хубави и няма място - не ги поръчва Sick

# 389
Тони, аз и преди съм писала.
Пазарувам главно и основно от Пикадили Сити Център.
Харесвам таблетите Грюн Грийн, защото са биоразградими, защото мият чудесно и защото цената ме устройва.
Страшно се дразня винаги, когато отивам на рафтовете за битова химия и виждам как продуктите от серията са сбити най-отдолу.
Там, където ако си просто потребител, който си търси таблети за машината ще посегне на нивото на очите си и ще грабне Финиш или Сомат. А няма да прикляка почти до земята, за да види аджеба какви са тези зелени кутии и какви са тези таблети. Ясно е защо е така, но много се дразня.
Аз съм много подробен потребител, чета, гледам и се интересувам. Така ги открих въпросните таблети преди много време.
Но не всеки е като мен, за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт