Всякакви въпроси относно съдомиялните - 3

• 80 869
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
  • Paris, France
Не зная. Тук не са популярни Зануси. Не могат да се похвалят с кой знае какво качество. Кое те насочи към нея. Мисля, че за същите пари можеш да вземеш Аристон, Беко, Фор или подобни с по-добри показатели. Има ли душ на тавана или перка?

# 361
Не си права. И на бързата програма мие и още как. За 26 мин измива всичко.

На каква температура мие за тези 26 мин? Каква марка и модел е машината ти? Моята има половинчасова програма на 45°, измива всичко много добре без загорелите тави, обаче.

Забравих да допълня, че за бързите програми на ниски градуси не може да се използуват таблетки.
На 55 градуса ми е кратката програма. Машината ми е Бош, ползвам таблетки финиш и всичко се разтваря.
Измива идеално тавата ми от мусака, баница и т.н.  Единисвено не се справя с гЮвеча. По напред в темата бях писала за това.

# 362
  • Варна
Дано се похваля довечера със съдомиялна Зануси,никой ли няма такава??? newsm78
Моята е Зануси. Доволна съм - 6год. без проблеми и без особено обслужване. Веднъж- два пъти в годината я мия с препарат за почистване Embarassed. Слагам ѝ сол и гланц, и ползвам евтини таблетки. Мия всичко в нея, щом мога да го пъхна вътре Wink.

# 363
Не зная. Тук не са популярни Зануси. Не могат да се похвалят с кой знае какво качество. Кое те насочи към нея. Мисля, че за същите пари можеш да вземеш Аристон, Беко, Фор или подобни с по-добри показатели. Има ли душ на тавана или перка?

Проблема е че чак такъв богат избор сред съдомиялните за вграждане няма.Да мога да взема Беко,но то няма автом програма,която пък в момента има Зануси http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside/( … D1B&scenario=
. Не знам важно ли е това като екстра.

Дано се похваля довечера със съдомиялна Зануси,никой ли няма такава??? newsm78
Моята е Зануси. Доволна съм - 6год. без проблеми и без особено обслужване. Веднъж- два пъти в годината я мия с препарат за почистване Embarassed. Слагам ѝ сол и гланц, и ползвам евтини таблетки. Мия всичко в нея, щом мога да го пъхна вътре Wink.

Благодаря за пояснението ти,беше ми необходимо

# 364
Moмичета,моля ви отново за вашето мнение,защото съм адски затруднена за избора си между това http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside/( … p;detailScenario=
и
http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside/( … p;detailScenario=

# 365
Моята има половинчасова програма на 45°, измива всичко много добре без загорелите тави, обаче.

Забравих да допълня, че за бързите програми на ниски градуси не може да се използуват таблетки.

Загорели тави няма как да измие. Кратките програми са за току-що използвани съдове или стари, но изплакнати, без загоряло.

На бързите програми могат да се използват таблети, разтварят се и в студена вода. То зависи и от вида де.

# 366
Аз моята миялна я пускам най-вече на бързата програма с половин таблетка Финиш. Измива идеално.

# 367
didi_m , моето Зануси е това

Колебаех се м/у него и подобната на Електролукс .... но избрах Занусито именно заради бързата програма

Засега съм доволна  Peace ползвам я все още невградена  Peace

Искам да благодаря на момичетата, които ми дадоха кураж, да я пусна в действие   bouquet

# 368
Ками,благодаря ти.
  bouquet
Но май клоня към Бекото.

http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside/( … p;detailScenario=

Никой ли няма това Беко newsm78 newsm78 newsm78 

# 369
Аз за Бекото чух лоши отзиви, имаме си и една в офиса, която сякаш не мие чашите много добре, но знам ли??? На мен също ми престои купуване на съдомиялна и за сега се колебая между Eurolux и Бош...
Някой ще сподели ли отзиви за Eurolux, че сега има и в промоция...

# 370
А и още един въпрос - бърза програма ли е по-необходима или половин зареждане?

# 371
  • Paris
Препоръчайте нещо добро от евтините таблетки, моля!

# 372
  • Варна
А и още един въпрос - бърза програма ли е по-необходима или половин зареждане?

Бърза програма  Peace

Препоръчайте нещо добро от евтините таблетки, моля!

Claro

# 373
  • Paris
antonia  bouquet Предлагат ли се в повечето магазини? Карфур, Метро, Била?

# 374
Напълно се обърках вече....
Бош имат следните характеристики :4 програми: нормална 65 °C, икономична 50 °C, • бърза 45 °C, изплакване • Допълнителна функция: 1/2 програма • Аuto 3in1
Whirlpool -Брой програми : 8 • Стъкло 40˚С • Деликатна 45°C • Бързо измиване 40 С : да (35˚C) • Интензивно измиване 70˚С : да
Eurulux - 6 температури - 40, 45, 50, 55, 65, 70°С 7 програми, Auto 3 in 1, 1/2 зареждане - икономичен режим

Освен това някои са клас ААА, а други например АВВ или ААВ. Това доколко е важно?

Момичета съдомиялните за които пиша са един ценови клас и затова ми е трудно да избера, едната има едно, а другата - друго.. Помагайте!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт