Всякакви въпроси относно съдомиялните - 3

• 81 820
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
  • Добрич
Какво имаш предвид?Някакви отзиви...?

# 541
Здравейте,от около месец ползвам Мидеа за 8 комплекта и не съм очарована от резултата,въпреки,че смених няколко вида хапчета.От тук разбрах,че солта е задължителна,досега не съм слагала,защото мислех,че в таблетките си има всичко.Отворих капачето за да сипя сол ,но резервоарът е пълен с вода,нормално ли е да е така?

# 542
  • На Дунава
Здравейте! Чета ви с удоволствие от няколко седмици и научих доста интересни неща. Миялна имаме, но нямаме възможност да ползваме - остана в апартамента ни в София, където, за съжаление, сме рядко. Предстои ни да си купим за сегашната квартира, в тази връзка някой от вас да има опит с миялните на ИКЕА? На цена са привлекателни спрямо останалите, енергийната им класа е (само) А, макар разликата с ААА да е в рамките на няколко стотинки на миене. Благодаря Simple Smile

# 543
Отворих капачето за да сипя сол ,но резервоарът е пълен с вода,нормално ли е да е така?

Трябва да е така.
При първото зареждане със сол ще изтече и вода по дъното на машината. Това да не те притеснява.

# 544
Благодаря за отговора.Сега пък друг проблем-няма начин за регулиране на солта.Мислех да го направя на средно положение,защото прочетох,че пловдивската вода е средно твърда,но няма как да стане.При това положение да сипвам ли наведнъж два килограма сол ,както пише в инструкцията,или не?

# 545
И аз те съветвам така!
Видиш ли мидеа и Беко БЕГАЙ НА ДАЛЕКО
Мои приятелки вече изпатиха   Naughty

# 546
  • Поморие
Благодаря за отговора.Сега пък друг проблем-няма начин за регулиране на солта.Мислех да го направя на средно положение,защото прочетох,че пловдивската вода е средно твърда,но няма как да стане.При това положение да сипвам ли наведнъж два килограма сол ,както пише в инструкцията,или не?
Здравей, и моята е Мидея и не съм очарована от нея.От 1 година се опитвам да я регулирам тая сол ама нищо не успявах да направя. Днес пак се мъчих да завъртя към плюса и случайно врътнах черната стрелка и тя взе че се завъртя( отгоре на отвора има пръстен с плюс и минус, а посрeдата черна стрелка-хванах самата стрелка и я завъртах към плюса).
Ще видя довечера като измие дали има някаква разлика.

Последна редакция: нд, 14 ное 2010, 18:23 от dobi_iv2

# 547
При това положение да сипвам ли наведнъж два килограма сол ,както пише в инструкцията,или не?

Правилото е да се сипе толкова сол, колкото ще побере резервоара.
Сипи толкова, колкото поеме Peace.

# 548
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Аз имам такава, доволна съм.

# 549
Ееех, де тея мнения за Мидеята да ги бях прочела преди година- щях да се разубедя. Така че искам да кажа на всички, които се чудят- недейте- Мидея поне- не! Е, да , естествено, че има изключения, ама 90% от хората не са доволни- това си води до някакви изводи- поне за съдомиялните. Ако ви се иска миялна, а нямате финансова възможност- купете си, защото всяка домакиня го заслужава, но се заредете с търпение, защото ще имате много главоболия.

# 550
Здравейте,от около месец ползвам Мидеа за 8 комплекта и не съм очарована от резултата,въпреки,че смених няколко вида хапчета.
....

На въпросите са ти отговорили, а аз може ли да те питам по - подробно какво точно не ти харесва в резултата ?
Не измива добре така ли ?
И ако е така, какво точно виждаш след като измие - бели петна по чаши, остатъци от храна, нещо като пясък засъхнал по съдовете ?
А каква програма пускаш - средно дълга, къса, икономична някаква ?

# 551
  • Поморие
Здравейте,от около месец ползвам Мидеа за 8 комплекта и не съм очарована от резултата,въпреки,че смених няколко вида хапчета.
....

На въпросите са ти отговорили, а аз може ли да те питам по - подробно какво точно не ти харесва в резултата ?
И ако е така, какво точно виждаш след като измие - бели петна по чаши, остатъци от храна, нещо като пясък засъхнал по съдовете ?

Понеже и аз не съм доволна от мидеята ще ти отговоря аз-при мен проблема е в чашите и дуралекса, излизат на петна иначе са измити но имат бели петънца. Най често мия на еко програма 1час и 40м. Понякога когато съдовете са малко мия на бърза програма без сушене-32мин., но резултата е пак такъв.Препарати съм сменила всякакви , в момента съм с гел Калгонит ама с него е по-зле дори и от евтините таблетки Блик.
Ако имаш идея каква да променя,помагай!

# 552

И аз те съветвам така!
Видиш ли мидеа и Беко БЕГАЙ НА ДАЛЕКО
Мои приятелки вече изпатиха   Naughty

Моята миялна е БЕКО, но за вграждане и съм много доволна Grinning
Като давате отрицателно мнение, защо не споменете поне идин пример от личен опит, та да знаем защо да не купуваме.

# 553
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
аз си мисля че петната които остават по съдовете не е от вида на съдомиялната моята е Бош и съм забелязала че като ползвам Сомат за професионални остават петна а при Сомат във туба не и сега ги смесвам защото професионалният ми е много голямо количество със тубата общо взето гледам пропорцията да е 1/1 защото иначе има петна а относно марките аз съм доволна от евтините варианти не винаги скъпото е гаранция имаме 5 евтини уреда е по нищо не отстъпват на скъпите -не са ми правили мизерии

# 554

Точно това виждам -и бели петна и бели вади,и нещо като песъчинки по съдовете.Няма подобрение след като сипах солта.На кратки програми не съм я пускала,защото не очаквам,че за по-кратко време,резултатът ще е по-добър.Тази вечер я пуснах с половин таблетка с надеждата,че белите петна са от препарата.Гланц не съм ползвала още,но ще купя да пробвам и с него,също ще пробвам и с гел,пък дано уцеля правилния препарат някой ден Praynig и да и угодя на тая мойта Убавица,че друга няма да видя......а като си спомня колко се радвах като я купихме Close

Общи условия

Активация на акаунт