Всякакви въпроси относно съдомиялните - 3

• 81 832
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
добре тогава опитай със наполовина по-малка доза препарат на късата да видиш резултата.

аз я пускам с 1/3 кубче Медикс. От това по-малко накъде... А може и да пробвам - току виж излязла супер икономична откъм препарат. Иначе колкото и замърсени да са съдовете, винаги са идеално почистени от храна и мазнини. Страх ме е, ако използвам бързата програма, да не си хапваме и от препарата за миене после от измитите чинии.

# 586
  • София
И аз съм в чуденка за тези петна , при мен също са върху дуралекса и върху приборите понякога.Не са като петна от варовик , а като че ли накрая на плакненето съм ги пръснала със силно разредено прясно мляко и капките са се разтекли леко.Не знам дали обясних правлино, просто има не много /по една две на съд/ капки в разредено бяло ,леко разтекли се! Засега реших проблема като ползвам порцеланови съдове , по които няма как да видя има или няма капки, но пък върху приборите си остават!!

По моя дуралекс беше същото на всякакви степени на сол или гланц. Моя е турски обаче ( така мисля де)Освен това след дълго миене в миялна стана все едно има нефтени петна, които са някак вътре в стъклото.  Тоя на майка е от преди сто години оригинален от Франция по него нищо не остава с каквото и както и да го миеш. Моето решение ядосах се и изхвърлих сервиза и чашите взех си на Луминарк (доста са скъпи де и още събирам та да стане сервиз) и нямам никакви ядове нито с надраскано стъкло нито с капки, а чиниите са черни.

# 587
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
опитай и ни информирай.интересно какъв ще е резултата.аз по принцип винаги слагам по малко препарат

# 588
За миялна 45 см. за 9 комплекта слагам половин таблетка. Хем икономично, хем да не прекаляваме с химията Grinning. Може би ти идва много дори 1/3 таблетка.

# 589
аз тези дни като прочетох на СОМАТ-а червената туба пишеше по 2с.л. ама аз слагам 2к.л. и всичко е ОК.Едно че резултата ме удовлетворява което е по-важно и нслед това по-бавно олеква джоба.

# 590
  • София
Здравейте!
Включвам се в темата за да се оплача, че 10 годишното Конелиано протече...
Сега трябва да избирам - майстор или направо нова миялна...
Съвети и идеи  Tired Thinking

# 591
благодаря ви, момичета...   bouquet много сте мили.... ще пробвам с 1/4 кубче Медикс и ще докладвам. Но ако все пак някой има идея дали бързата програма накрая има цикъл изплакване, моля го - нека ми каже. Защото в крайна сметка не искам да поглъщаме и химията от миещите препарати.

# 592
според мен първо се обади в сервиза и питай за какви пари става въпрос защото има вариант и трудно да се намерят части.

# 593
Не може да не изплаква, няма логика да има програма, която оставя препарата върху чиниите.
Ако намаляването на препарата не даде резултат, просто след бързата програма пусни и цикъл изплакване, само че така няма да ти излизат сухи.

А за нова или ремонт- нова. Тя като почне да се разваля само ще наливате пари в нея.

# 594
МАГАРИКА не е възможно да не изплаква.Само във мини количеството е ключа за палатката при условие че при другите не ти прави мизерии.

# 595
  • София

Включвам се в темата за да се оплача, че 10 годишното Конелиано протече...
Сега трябва да избирам - майстор или направо нова миялна...
Съвети и идеи  Tired Thinking
И моята стара протече( на 10-12 год. някъде беше). Избрах да си купя нова. Не знаех дали ще има части, колко ще струва ремонта и дали после няма да дава нови дефекти.

# 596
  • Пловдив
magarica, според мен проблема е в Медикса, пробвай с Финиш или дори Сомат. Аз от Медикса никак не съм доволна, винаги ми остават капки, особено по чашите много си личи и освен че е грозно е и вредно.
Слушам че делите таблетките, аз това никога не съм го правила. Ако се плзват примерно от тези на Финиш как става този номер? Те нали са в някаква специална обвивка, която се разтваря при от водата.

Разгледай категориите в този сайт http://freshaktiv.eu/5/18.html. Има прах, таблетки и гел (но е без цена, може би го няма наличен в момента).
А от тези продукти доволни ли сте и от какво по-точно? Върнах се назад, но не намерих къде са коментирани.

Последна редакция: сб, 20 ное 2010, 21:52 от Linkata

# 597

Разгледай категориите в този сайт http://freshaktiv.eu/5/18.html. Има прах, таблетки и гел (но е без цена, може би го няма наличен в момента).
А от тези продукти доволни ли сте и от какво по-точно? Върнах се назад, но не намерих къде са коментирани.

И аз се интересувам от продуктите Фришактив,понеже според наш компетентен съфорумец,светило по въпроса за миялните,това е немски продукт с много добро съотношение цена-качество.

# 598
  • София
Уф, много добри отзиви имаше за тях в предишните теми, но аз така и не ги опитах лично. Мисля, че ги продават в Пикадили, а въпросният съфорумец дори ме беше насочил към едно малко магазинче за препарати, до което не стигнах  Blush.
Всъщност много пъти сме говорили тук, че от личен опит по-хубаво няма. Купете, вижте как мие и преценете  Peace.

# 599
Фрешактив в Пикадили няма. Единственото различно от Калгонит, Сомат и пр. са биоразградимите таблети.
Фрешактив имаше преди няколко години във Фантастико, но вече и там няма.
Всъщност отдавна не съм ги засичала никъде.

Общи условия

Активация на акаунт