Всякакви въпроси относно съдомиялните - 3

• 80 834
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
Е, момичета направо съм отчаяна и  #Cussing out. Явно няма да се радвам на миялната. Нито ги изсуши, нито ги изми свястно в горната кошница  Cry. Не знам какъв и е проблема и какво да правя. Трябва да ходя май в магазина. Моля, ако има мама с такава миялна или с такъв проблем нека да сподели опита си Praynig.

# 286
  • София
dafinov list, а ти сигурна ли си, че буташ горната кошница максимално навътре? На мен ми се е случвало като не я бутна навътре до край, ръкава на горната перка да не се захване в извода на задната страна и перката на практика не действа, съответно имах една горна кошница мръсни съдове.  Mr. Green
samuel, аз имам миялна на Бош, най-кратката програма е 37-38 минути на 45 градуса.

# 287
Проклетите таблетки за съдомиялните......как ги режете на две без да се натрошат на хиляда парчета?
И защо досега не са се сетили да измислят таблетки с по -малък размер за малките съдомиялни? #Cussing out

# 288
......как ги режете на две без да се натрошат на хиляда парчета?

Можеш да опиташ да счупиш таблетата на две, преди да махнеш предпазната й опаковка.
Просто хващаш 2-те крайчета на таблетата и чупиш. Така ще останат 2 нераздробени парчета.

Разделяла съм таблета само за миялната на свекърва ми. Тя е малка и една таблета й е много. По тази причина тя си купува прах или гел.

# 289
Ника, не знам newsm78. От наколко дни я ползваме и направо #2gunfire. И още нещо забелязах след последното миене - цялата е мокра отгоре по стените. Така ли трябва да е? Пак ще я заредя и ще пробвам, но по-късно. Ще бутна кошницата максимално навътре. Сега като я бутнах се чу изщракване - да не би да се захваща на някакво чопче?

# 290
И още нещо забелязах след последното миене - цялата е мокра отгоре по стените. Така ли трябва да е?

Да, така трябва да е.
Максимално бутай горната кошница към дъното.
Всъщност то може до някъде и действително се чува прищракване, което означава, че кошницата е на правилна позиция.

# 291
......как ги режете на две без да се натрошат на хиляда парчета?

Можеш да опиташ да счупиш таблетата на две, преди да махнеш предпазната й опаковка.
Просто хващаш 2-те крайчета на таблетата и чупиш. Така ще останат 2 нераздробени парчета.

Разделяла съм таблета само за миялната на свекърва ми. Тя е малка и една таблета й е много. По тази причина тя си купува прах или гел.
Таблетките са на Финиш,не знам дали има други ,които да могат  да се счупят.
Тези в никакъв случай обаче.
Като взимам прах е досада,защото само прах оставя петна и се налага да ги преизмивам.
Трябва си и сол и онова за блясъка... Sad
В таблетките си има всичко на едно,та затова ....
С разни ножове се мъча,ама то и така не се получава

# 292
Финиш няма как да разделиш, защото топчето по средата пречи.
Зареди машината със сол и гланц и си купи гел или други таблети, които нямат топче, за да можеш да ги разделяш наполовина.

# 293
  • София
Тия дни си купих екотаблетки - гръцки - My planet 5 в 1 46 за 19.90. Още не съм ги пробвала де...

# 294
Сега ще задам един много тъп въпрос Embarassed. Може ли да се сипва обикновена готварска сол в миялната или само специални соли?

# 295
  • София
Сега ще задам един много тъп въпрос Embarassed. Може ли да се сипва обикновена готварска сол в миялната или само специални соли?
Изрично пише да не се сипва готварска сол...Всеки си преценява риска.

# 296
Привет и от мен  Hug

Още в сряда ми пристигна съдомиялната и оттогава само я обикалям ... По принцип е за вграждане, но кухнята ми ще е готова към края на месеца, а може и в началото на другия  Rolling Eyes Та се чудя мога ли да я включвам и да си я ползвам така невградена newsm78   

# 297
Аз използвам таблетки Финиш и ги режа на две. Подлагам дъската за хляб и натискам по средата с ножа. Горе-долу се режат-дори и да се отчупи парченце,го слагам и него или го оставям в хартийката с второто парче. Разделям,защото миялната ми е голяма,но аз не чакам да се напълни ,а я пускам всяка вечер и то на кратката програма. Само когато са много блажнотиите,пускам на Еко.

# 298
Та се чудя мога ли да я включвам и да си я ползвам така невградена newsm78   

По-добре недей. Имай търпение до края на месеца.

# 299
  • София
Та се чудя мога ли да я включвам и да си я ползвам така невградена newsm78   

По-добре недей. Имай търпение до края на месеца.
И аз така мисля - няма да е нивелирана най-малкото.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт