Всякакви въпроси относно съдомиялните - 3

• 80 843
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте дами, вече имам тази съдомиална http://geruniums.snimka.bg/properties/apartament.463458.20540602
но няма програма 3 в 1, та се чудя  newsm78. Мога ли да използвам такива продукти и как миалната разбира. Гледах пак в сайта на Сименс нито една няма такава прогарама  newsm78 Или по-добре да питам в Сименс.
Друго нещо също ме озадачи. Пишеше в инструкцията, че преди първото миене се налива вода в отделението за сол.  newsm78 Дали правилно съм разбрала?
Коя марка продукти ще ми препоръчате да ползвам? Май най-много мнения са за Калгонит / Финиш.
Къде могат да се намерят най изгодно?
Честито! Не се притеснявай, ползвай си каквито харесаш продукти, нищо че нямаш програмата. Правилно пише за солта, налей вода, после сол, ако искаш. За Калгонит / Финиш най-коментираните са, но аз ползвам Фрешактив. По-добри са и по-евтини. Има ги в Карфур най-изгодно

# 346
Фрешактив е името на таблетките с фирма''карфур''?
Ако не са,някой ползвал ли ги е тези таблетки?

# 347
Фрешактив е името на таблетките с фирма''карфур''?
Ако не са,някой ползвал ли ги е тези таблетки?

Фрешактив са си просто Фрешактив. Не са марка на Карфур.
Препаратите им са добри.

# 348
  • София
Здравейте дами, вече имам тази съдомиална http://geruniums.snimka.bg/properties/apartament.463458.20540602
но няма програма 3 в 1, та се чудя  newsm78. Мога ли да използвам такива продукти и как миалната разбира. Гледах пак в сайта на Сименс нито една няма такава прогарама  newsm78 Или по-добре да питам в Сименс.
Друго нещо също ме озадачи. Пишеше в инструкцията, че преди първото миене се налива вода в отделението за сол.  newsm78 Дали правилно съм разбрала?
Коя марка продукти ще ми препоръчате да ползвам? Май най-много мнения са за Калгонит / Финиш.
Къде могат да се намерят най изгодно?
Честито! Не се притеснявай, ползвай си каквито харесаш продукти, нищо че нямаш програмата. Правилно пише за солта, налей вода, после сол, ако искаш. За Калгонит / Финиш най-коментираните са, но аз ползвам Фрешактив. По-добри са и по-евтини. Има ги в Карфур най-изгодно

Благодаря,

geryger , имам една молба към теб ...
Вътре в миялната трябва да има няколко листа с инструкции с картинки как се монтира челния панел / дъската на вратата /.
Ще те затрудни ли да ги сканираш и да ми ги пратиш?

Пиша на лични.

# 349
Момичета, понеже се колебая за марка съдомиялна,иска ми се да изразите мнение по ето този модел на Зануси http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside/( … D1B&scenario=
 И да попитам каква е разликата между половин програма и бърза програма.Коя е по-важната?
Благодаря ви предварително!  bouquet

Последна редакция: сб, 11 сеп 2010, 00:17 от didi_m

# 350
И да попитам каква е разликата между половин програма и бърза програма. Коя е по-важната?
Половин програма няма. Има половин зареждане.
Аз лично предпочитам опцията "Бърза програма", защото моята приятелка е вечно пълна и все мие.

# 351
  • Paris, France
Половин зареждане е когато мие с по малко вода само в едната кошница, например. Икономията е минимална. Аз никога не съм ползувала тази опция а я имам. Бързите програми са това, което пише, че са - бързи, тоест кратки. За време между 15 мин и един час на температури между 35° и 65° се измиват от леко замърсени до загорели тави. Не очаквай за 20 мин на 35° да ти измие мазна тава или дори чиния, обаче! За мене бързите едночасови ежеднавни програми, които имат модели на Аристон, Беко, Фор и други са най-доброто, което има.

Аз имам опция 2 пъти по-бързо измиване. Наистина мие добре, много добре даже, но разхода на вода и електричество е по-висок и затова не ги ползувам.

# 352
Бързите програми са това, което пише, че са - бързи, тоест кратки. За време между 15 мин и един час на температури между 35° и 65° се измиват от леко замърсени до загорели тави. Не очаквай за 20 мин на 35° да ти измие мазна тава или дори чиния, обаче!
Не си права. И на бързата програма мие и още как. За 26 мин измива всичко.

# 353
  • Paris, France

На каква температура мие за тези 26 мин? Каква марка и модел е машината ти? Моята има половинчасова програма на 45°, измива всичко много добре без загорелите тави, обаче.

Забравих да допълня, че за бързите програми на ниски градуси не може да се използуват таблетки.

# 354

На каква температура мие за тези 26 мин? Каква марка и модел е машината ти? Моята има половинчасова програма на 45°, измива всичко много добре без загорелите тави, обаче.

Забравих да допълня, че за бързите програми на ниски градуси не може да се използуват таблетки.

А защо не се ползват таблетки newsm78? Какво се слага тогава?

# 355
  • Paris, France
Защото не се разтварят за толкова кратко време в не чак толкова топла вода. Ползува се най-добре гел, може и прах и гланц в отделението, разбира се  Peace

# 356
Nevena Virolan   bouquet. Да ме посъветваш какъв гел или прах?

# 357
Благодаря за пояснението  Невена и Сърчери bouquet

# 358
  • Paris, France
За кратки програми на ниски температури - гел на Финиш или Сън. Аз мия със супермаркетски на Льоклерк, но не знам при тебе дали има.

# 359
Дано се похваля довечера със съдомиялна Зануси,никой ли няма такава??? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт