Всякакви въпроси относно съдомиялните - 3

• 81 915
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
  • София
А аз  smile3511 smile3515. Оказа се, че миялни с малка ширина няма. Всички са от 55 см нагоре. А при мен макс. да се събере 50 см. Имате ли идея къде да търся newsm78

# 436
  • Paris, France
zuri , а 45см няма ли? Виждала съм такива.

# 437
И аз да се оплача, моята съдомияна е работила около 30тина пъти от 2008 насам, до сега 2 пъти е идвал техник и 1 път я вземаха за ремонт, сега пак е счупена. Беше доста скъпичка, а при това е и за вграждане и е дупка в кухнята. Мисля да си купувам нова, а тази ако тръгне ще я дам на майка ми или на някой роднина, който я поиска да се мъчи с нея, Момичета, предложете здрава съдомияна,от която сте доволни, без много дисплей като сегашаната ми, единствено искам да има кратка програма и да мие хубаво тави / сегашния ми Аристон/ мие екстра тавички от загоряло /когато работи;/.

# 438
  • София
45 см съвсем пък ми казаха, че няма вероятност да намеря. А такава най ме устройва.
Били малки. Дрън-дрън, предната ми е толкова и събирам сумати неща. Ама, сега нали кошниците са по-изчекнати, по-ниски са и явно за това не побират много неща и ги правят по-широки. Оплаках се  Rolling Eyes Cry

# 439
  • Paris, France
зури, наскоро гледахме с майка в технополис и техномаркет е пълно с такива. Ти там ходи ли? Ето една:

http://www.technomarket.bg/products/09027660/electrolux-esl-46010

# 440
  • София
Nevena Virolan , много благодаря за информацията.
Не съм уточнила, че миялната, която ми трябва е за плот. Такова е мястото в кухнята и съответните изводи за тръбите.

# 441
  • Sofia
Зури, препоръчвам това
http://www.electrolux.bg/node38.aspx?productId=12679

Ето я и в Техномаркет: http://www.technomarket.bg/products/09023266/electrolux-esf-2410

Моята е по-различна, но отново с ширина 45 см, и отново Електролукс. Става както за над плот, така и за под него. Купих я, само защото беше най-тесничката възможна. Много съм доволна!

Някой да е ползвал таблетки на Астониш 5 в 1?
Видяха ми се много изгодни, но дали вършат работа?

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 20:20 от noshtna_ptica

# 442
  • Paris, France
Nevena Virolan , много благодаря за информацията.
Не съм уточнила, че миялната, която ми трябва е за плот. Такова е мястото в кухнята и съответните изводи за тръбите.

Ами да беше уточнила! Ето ти една, много хубаво мие, но харчи вода и ток колкото моята, която е за 14 комплекта. Има си много и хубави програми, марката е Карад, размери Височина 45 x ширина 44 x дълбочина 53 cm:

http://www.cdiscount.com/electromenager/lave-vaisselle/lave-vais … 3223&cid=comp

# 443
  • София
Старата ми беше тази марка. Мисля, че вече не се продават в България. Ако знаете къде се продават, ще съм благодарна.
Нощна птица благодаря. Бях тази вечер при съседи на гости и те имат Електролукс с тези размери и са мнго доволни.
Така, че евентуално ще избирам между 2-те марки(ако внасят първите). Благодаря ви! Hug

# 444
  • В събота
Търся посестрими по съдомиялна Simple Smile Ето такава е моята. Интересува ме дали някой е пробвал да слага гел вместо прах newsm78

# 445
Търся посестрими по съдомиялна Simple Smile Ето такава е моята. Интересува ме дали някой е пробвал да слага гел вместо прах newsm78

Моята свекърва има същата.
Ползва гел Калгонит.
Машината е добра.

# 446
Смятам довечера да си взема от пени маркет таблети Блик. Гледам са 5 фактор, немски.
Някой да има отзиви за тях ?
Аз мия с ДМ и са си перфектни.Машината ми е голяма Сименс.

# 447
Таблети Блик едва ли се различават от ДМ-ските.
Все са си долнокачествени собствени марки.
Щом си доволна от ДМ-ските, ще си доволна и от Блик  bouquet.

# 448
да споделя скромно мнение Embarassed, че таблетки Калгонит и Финиш дават по-добър резултат от праха на Калгонит...

# 449
И аз споделям опит за таблетите Блик / от Пени маркет/.
Е мият си чудесно. Снощи пусках на икономична програма 35 градуса и всичко си беше блестящо...Сега какво да кажа,като си е така  Thinking
Даже ми свети индикатора за гланца,защото не съм зареждала / табл. нали са 5 в 1/. Само сол,че тук водата е мноого твърда.

Общи условия

Активация на акаунт