Всякакви въпроси относно съдомиялните - 3

• 80 826
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ей ще ме накарате да пробвам и аз със оцет.Аз по принцип от гланца съм доволна.Задължително трябва да е бял ли оцета?Защото тук при нас е леко жълто-кафеникав.

# 691
Е бял, бял-колкото е..Аз гледам най-евтиния да е. В смисъл да си е чиста оцетна киселина  Simple Smile

# 692
В смисъл да си е чиста оцетна киселина  Simple Smile

Да, това е. Не е оцет в истинския смисъл.

Аз не бих сложила. Резерви сериозни изпитвам.

# 693
И аз имам малки резерви..Но в случай,че таблетите са ми мулти,то този оцет в случая е само да излъжа индикатора да не свети.

# 694
Рени, ама да не те излъже машината с този оцет и да откаже да работи в знак на протест Confused?

# 695
Работи засега..де да знам.На много места съм чела за това заместване..ще взема пак да чета  Thinking

# 696
Рени, ама да не те излъже машината с този оцет и да откаже да работи в знак на протест Confused?

Много сте черногледи  Laughing Значи моята трябва да ме оставила доста отдавна Simple Smile)) Ползвам най-евтините таблетки с комбинация бял оцет съдовете ми никога не са били толкова лъскави.
А съм го изпробвала това на доста различни марки и винаги ефекта е бил такъв Simple Smile
Много мои приятелки използват тази технология. До сега недоволни няма.

# 697
  • София
Днес в Хит видях гел Сомат с оцет. Беше на промоция. Но си имам чисто нова опаковка гел и не си взех. Ако някой си купи, моля да сподели!

# 698
Днес в Хит видях гел Сомат с оцет. Беше на промоция. Но си имам чисто нова опаковка гел и не си взех. Ако някой си купи, моля да сподели!

От 10 дена мия с такъв. Не виждам особена разлика между стария и този. Уточнявам, че аз съм по-доволна от гела, отколкото от таблетките.

# 699
  • под течащия покрив
На мен ми харесва много,но аз пък не съм използвала стария.

# 700
Привет от мен,
изчетох темите до тук, но за всеки случай пак ще се допитам до вашето мнение.
Имам два варианта за покупка на съдомиялна
1.Нова Мидея или Зануси от Техномаркет /произведени в Китай/ или
2. Бош или Индезит /от Германия/, но втора употреба
 newsm78
става въпрос за свободно стояща 8-9 комплекта, 45см. В голяма чуденка съм - помагайте   bouquet

Само допълвам, че втората употреба нямаха опция отложен старт и оттам взех да се колебая.

# 701
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
според мен заложи на новата миялна.Защото после да не се наложи след време да тръшнеш луди пари за ремонт и да ти излезе като нова.Сякаш по-добре Зануси ама зависи и от параметрите.

# 702
И моето мнение е да е нова. Винаги изпитвам сериозни резерви към ползваното Confused.
Нека да не е Мидея, доста момичета тук се оплакаха.

# 703
А аз не съм на същото мнение относно втората употреба. Имам такива уреди и трябва да кажа,че са повече от перфектни.
И не на последно място отчитайте факта,че НЕ всички могат да си позволят нова миялна / сносна /  за по 800-1000 лв! За сметка на това за 4 пъти по-малко пари могат и те да имат такава.

# 704
Последно дилемата е между нова индезит http://www.technomarket.bg/products/09010691/indesit-idl-42 или едногодишна хотпойнт http://technohit.bg/?p=5887. Разликата в цената е 100 лв , но пък гаранцията на втората е само 6 месеца  Thinking

Някой ако има тези модели моля за мнение

Общи условия

Активация на акаунт