Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №3

• 71 931
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
  И аз се издъних на пълнолунието в 10ч. вечерта ядох салата...просто не издържах, но пък вчера се захраних както трябва. Надявам се , че трите дни все пак малко съм се попрочистила.
Иначе съм -1.5кг. - предполагам заради издънката, но може и да е  , защото от 38-9 дни съм на Дюкан и организма е свикнал с ограниченията.

Как така гладуваш, а си на Дюкан? Предполагам значеш, че двата режима са несъвместими, ако искаш опиши по-подробно какво правиш, когато си на детокс.

# 226
Здравейте момичета! Имах доста ангажименти,затова не писах няколко дена,а сега не мога да насмогна да ви изчета.
Първо,благодаря за топлото посрещане. Надявам се и с вас да се сприятелим и да си прекарваме добре.Ще ми е нужно малко време да ви запомня и опозная,затова не се сърдете ако понякога се обърквам.
Доколкото успях да хвърля бегъл поглед върху изписаното разбирам,че се справяте добре и детокса като цяло е бил успешен.Когато човек е постоянен резултатите винаги идват-при някои по-рано,при други по-късно.Важното е да не се отказвате лесно.
Сега има някои основни момента,които сигурно знаете,но е добре да си ги имате систематизирани.
1.хранете се само в интервала 12-19ч.
2. пийте много вода (желателно топла) и чай,независимо,че е лято.Добре е да достигате поне 3 литра през лятото и поне 2 през зимата.
3.избягвайте много солени храни,защото натрия има способност да задържа течностите в организма.Избягвайте също така газираните напитки.
4.каквато и диета да изберете определящото в избора нека да е тя да не изключва нито една група храни-организма има нужда както от протеини,така и от въглехидрати и мазнини.Въпросът е те да са балансирани.
5.наблягайте на храни с по-нисък гликемичен индекс-те ще випомогнат да сте по-дълго време сити и да сте в добра форма.
6.CALKAREA CARBONIKA 9 СН и чай Nо 11 вършат допълнително отлична работа в подобряването на обмяната на веществата и изхвърлянето на излишните течности. Пчелния прашец има също невероятна сила.

Извинявам се ако повтарям неща,които вече знаете,но още не мога да навляза и да разбера какво вече сте коментирали и какво-не.
Желая успех на всички!

# 227
  • под дъгата
Мама Зори,ей това с вечерята до 19ч ми е най-трудно,особено лятото ooooh!Аз в 19 тепърва се прибирам или пък излизам-знаеш как е-по паркове,кръчменца,мезенца...Опитвам се де,ама си признавам не винаги успявам Embarassed

# 228
Мама Зори,ей това с вечерята до 19ч ми е най-трудно,особено лятото ooooh!Аз в 19 тепърва се прибирам или пък излизам-знаеш как е-по паркове,кръчменца,мезенца...Опитвам се де,ама си признавам не винаги успявам Embarassed
няма как миличка,правилата са си правила,т.е. организма си иска своето,той се ръководи от свой си часовник и ни най-малко не го интересуват кръчмички.Ама признат грях-половин грях-да не си мислиш,че аз съм желязна?!И аз душа нося...

# 229
  • Варна
Аз попитам и зиме и лете ли е до 19ч. щото нали има лятно време...
Т.е лятото 20ч. е все едно зимата 19ч....
Мисълта ми е ако мога да поизврънкам още 1час, че да е по-изпълнимо Laughing Hug

# 230
  • под дъгата
Ох,ЗОРИ,ако бяхме железни нямаше да се срещаме по форумите.Щом сме в час на откровение да си призная,лятото си отварям вратичка до 20ч

# 231
Аз попитам и зиме и лете ли е до 19ч. щото нали има лятно време...
Т.е лятото 20ч. е все едно зимата 19ч....
Мисълта ми е ако мога да поизврънкам още 1час, че да е по-изпълнимо Laughing Hug
Хайде,ще ти отпуснем аванта! Със здраве да си я ползваш! Laughing

# 232
  • Варна
Хайде,ще ти отпуснем аванта! Със здраве да си я ползваш! Laughing

Hug

Вече 2-ри ден задържам кг след детокса и съм много доволна, дано успея и после Peace
Даже взех да кроя планове да посмъкна още... само да не му отпусна края Wink

# 233
Браво за добрия резултат! Няма начин да не успееш да го задържиш ако спазваш нещата,които изброих по-горе.Аз дори не спазвах диети,не мога да кажа и че съм се ограничавала в нещо-просто пия много вода,не закусвам и вечерям рано.Това е най-най- основно.Незнам колко искаш още да отслабнеш.но тези неща ще ти помогнат да задържиш постигнатото.Ако искаш да свалиш повечко кг тогава имаш допълнителните препоръки на д-р Михайлов.Успех!

# 234
  • близо под тепетата
Аз съм при лунните мами, но ще се включа и при вас, обаче да видим кога...май ще е след МЦ-то ми...  Whistling

# 235
Мисля и аз да се цопна при вас...., я ми кажете някой след детокс пий ли е Цефамадар за който се говори в началото? newsm78 А как ви се отрази?

Успешен ден!

# 236
Мисля и аз да се цопна при вас...., я ми кажете някой след детокс пий ли е Цефамадар за който се говори в началото? newsm78 А как ви се отрази?

Успешен ден!

Цефамадара се смуче. Ще имаш резултат,но трябва да си постоянна.Малко по-бавно става. А и много зависи колко кг имаш да сваляш. Основните неща за сваляне на кг са калкарея,пчелен прашец,Чай мате,чай номер 11,зелен чай.Цефамадара можеш да го вземеш като допълнение към тези неща.

# 237

Успешен ден!

Цефамадара се смуче. Ще имаш резултат,но трябва да си постоянна.Малко по-бавно става. А и много зависи колко кг имаш да сваляш. Основните неща за сваляне на кг са калкарея,пчелен прашец,Чай мате,чай номер 11,зелен чай.Цефамадара можеш да го вземеш като допълнение към тези неща.

Ами кг за сваляне са 20! Какво представлява калкареята, тези неща които си изброила, как се взимат?! Имам предвид във вид на хапчета или нещо друго?  newsm78

# 238
Калкарея карбоника 9 СН е хомеопатичен препарат във вид на гранулки. Приема се 2 х 3 гранулки,които се смучат. Добре е да се спазва правилото за хомеопатичния прием, т.е 15-20 мин преди и след гранулите да не се яде и пие нищо,както и да се избягва кофеин и ментол (напр. в пастата за зъби).

Пчелния прашец се купува от аптека или от пазара,където продават мед. 1-2 чаени лъжички се смучат докато се разтопят в устата,но тъй като е малко неприятен аз го разтварям във сок или 1-2 лъж. кис. мляко. Оставяш 10 мин да се разтвори,разбъркваш добре и ядеш (пиеш).

Забравих да кажа,че е добре да се включи и вит.С-около 1-2 гр. дневно.Дозата изглежда голяма и доста хора отричат големия прием,но аз сляпо се доверих на д-р Михайлов и не сбърках.Следвай отъпканата вече пътека и не слушай какво ти говорят другите. Резултатите напременно ще дойдат. Бъди убедена в това,което правиш,зареди се с много инат и воля и непременно намери своя голям мотив-той ще те води напред!
Желая ти успех! Винаги можеш да разчиташ на мен за съвет и подкрепа! Hug

# 239
А какъв е този чай11 и откъде може да се вземе?

Общи условия

Активация на акаунт