Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №3

• 71 928
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
 Чай №11 - Подтиска апетита, има отводняващо действие, активира обмяната на веществата.В готов вид може да се закупи от аптека "Вербена М", на ул. "Виктор Юго" в гр. София.
Може да се поръча да се приготви в билкова аптека .Ето рецептата:
Rp./Rad. Levistici- корен девисил
Rad. Petroselini-кор. магданоз
Fol. Betulae- листа бреза
Fol. Urticae- листа коприва
Rad. Urticae- корен коприва по 50 г
Fr. Juniperi- плод хвойна
Fr. Anethi- плод копър
Rad. Liquiritiae-кор. сладник 30,0
M.D.S. 1 суп. лъж. от сместа се запарва с малко вода (50- 70 мл) през нощта. На сутринта чаят се залива с 400 мл вряла вода и се прецежда след 10 мин. Изпива се на 5 порции през деня.

# 241
Калкарея карбоника 9 СН е хомеопатичен препарат във вид на гранулки. Приема се 2 х 3 гранулки,които се смучат. Добре е да се спазва правилото за хомеопатичния прием, т.е 15-20 мин преди и след гранулите да не се яде и пие нищо,както и да се избягва кофеин и ментол (напр. в пастата за зъби).

Пчелния прашец се купува от аптека или от пазара,където продават мед. 1-2 чаени лъжички се смучат докато се разтопят в устата,но тъй като е малко неприятен аз го разтварям във сок или 1-2 лъж. кис. мляко. Оставяш 10 мин да се разтвори,разбъркваш добре и ядеш (пиеш).

Забравих да кажа,че е добре да се включи и вит.С-около 1-2 гр. дневно.Дозата изглежда голяма и доста хора отричат големия прием,но аз сляпо се доверих на д-р Михайлов и не сбърках.Следвай отъпканата вече пътека и не слушай какво ти говорят другите. Резултатите напременно ще дойдат. Бъди убедена в това,което правиш,зареди се с много инат и воля и непременно намери своя голям мотив-той ще те води напред!
Желая ти успех! Винаги можеш да разчиташ на мен за съвет и подкрепа! Hug

Hug

# 242
Побут,побут темичката,че доста поизостанахме и не се виждаме!
Хайде,споделяйте какво хапвате,какво пийвате,как разтоварвате...Споделяйте,за да обменяме опит и да сме полезни на тези,които само четат.

# 243
  • да има едно лесно - на мотора
 Hug Мама Зори
До следващия детокс аз минах за проба на Интервално гладуване . Учудващо добре се чувствам , не прекалявам с яденето вечер , но и не се тормозя какво мога да ям . Може би 4те детокса , дето правих , си казват своето .

# 244
Браво,браво  smile3501 smile3501 !Най-важното е всяка от нас да намери най-подходящия за нея режим.Хора има всякакви -някои се целят в количеството,други в качеството...Аз например не обръщам внимание толкова какво ям,важно е да е в големи количества.Затова наблягам на много краставици,домати,плодове,ама направо докато не ми стане тежко на стомаха не спирам.Еми какво да правя.Такава съм си.Опитвах д се променя,пробвах какви ли не начини и режими обаче само при мисълта за някакво ограничение  озверявах двойно повече.И се отказах.Не мога да кажа,че съм вегетарианка,хапвам месо,но сравнително рядко.Обичам много плодове и зеленчуци.И сладичко обичам,но си хапвам всеки ден по малко.Ако реша да го спра,след 2-3 дена съм като ламя.Опустошавам каквото ми попадне.И така,следвайки поривите на тялото и душата,вслушвайки се в техния глас достигнах до оптималния за мен начин да се храня.Не се лишавам от нищо,което ми се яде,но с гъзолепките давам по-внимателно.

# 245
А аз вече с нетърпение чакам следващия детокс... Hug

# 246
  • Бургас
Хаха, Детоксмама, все едно описа мен! Аз или ям като хората или не. Точно поради тази причина, много добре ми е с детоксикацията. През другото време се старая предимно върху салатите и плодовете. Е, естествено има изключения, но гледам да останат изключения!
Иначе пия и аз калкареа, прашеца, чайовете нещо ми се губят. Ами вит. С как го пиеш? На хапчета или как? То цяла шепа май излиза, ще пробвам и аз...

# 247
Момичета кога е следващото гладуване в негеля ли от 22 ч.  Ще се опитам днес и утре да съм на плодове и зеленчуци и от утре вечер 24я само на вода. Да видим какво ще стане

# 248
Здравейте момичета,

Не мога да открия информация, която ми е много необходима тези дни. Реших да направя детоксикацията на д-р Михайлов с ги (ghee). Не ми стана ясно как се използва ги - слага се в претопеното краве масло или се взема отделно? Как се прави захранването след това. Разбрах, че е по-различно от това при цитрусовата детоксикация, но какво е по-различното?
Моля, ако някой е правил детоксикация с ги да ми даде насоки. Praynig Пълнолунието наближава!!!

Безкрайно благодаря! Grinning

# 249
  • под дъгата
Innocent за следващото гладуване-лунуване в неделя виж тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=510078.0  Peace
А за детокса на пълнолуние заповядай при нас Hug Не всички момичета от детокса лунуват затова те насочвам към другата тема Peace
mikita на този въпрос може да ти отговори ДЕТОКСМАМА или потърси отговор в другия форум-там има момичета,които правят детокс с Ghee и те ще ти обяснят най-добре Peace Заповядай  http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=8&t=37684&start=680

# 250
  • София
Хаха, Детоксмама, все едно описа мен! Аз или ям като хората или не. Точно поради тази причина, много добре ми е с детоксикацията. През другото време се старая предимно върху салатите и плодовете. Е, естествено има изключения, но гледам да останат изключения!
Иначе пия и аз калкареа, прашеца, чайовете нещо ми се губят. Ами вит. С как го пиеш? На хапчета или как? То цяла шепа май излиза, ще пробвам и аз...

Днес си закупих чай 11 и мате от аптека Вербена, също и витамин С на прах - 100 грама. Малко ми е трудно обаче да преценя колко са 1-2 грама. Иначе на хапчета и аз се замислих, че трябва да изпия една шепа.

Мернах там и някаква "Биоформула 3", което е тинктура също за засилване обмяната на веществата. Струва ми се по лесно от приготвяне на чайове. Някой да е ползвал?

# 251

Днес си закупих чай 11 и мате от аптека Вербена, също и витамин С на прах - 100 грама. Малко ми е трудно обаче да преценя колко са 1-2 грама. Иначе на хапчета и аз се замислих, че трябва да изпия една шепа.

Мернах там и някаква "Биоформула 3", което е тинктура също за засилване обмяната на веществата. Струва ми се по лесно от приготвяне на чайове. Някой да е ползвал?

Вит.С съм ползвала във форма на разтворими таблетки- по 500 или 1000 мг.Така ми беше лесно да си определям дозата,а и във Варна никъде не намерих в насипна форма.Незнам защо обаче Доктора препоръчва нея. По-късно ще попитам Доктора как да си мерите витаминчето,а също и за Биоформула 3. Аз лично не съм вземала от нея,но ако съдя по ефекта на Биоформула 1 (продукт против стрес,нерви,безсъние,сценични трески и пр.) трябва да е много добра.Ще попитам и за нея,когато  Д-ра се върне от btv.

# 252
  • София
записвам се да следя вашата темичка

# 253
  • Варна
Вит. C на прах съм си купувала от щанда з ахр.добавки в магазините на D&M.  Опаковката е от 100гр., в нея има мерителна лъжичка. Пише,че 1 лъжичка се равнява на 135мг, значи 1гр ще е около 7лъжички и половина Peace

# 254
  • София
Да и в моя има мерителна лъжичка, но са пропуснали да напишат на колко се равнява. Значи ще знам, че е 135 мг.

Общи условия

Активация на акаунт