Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №3

• 71 919
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • TX
а някой да ме ориентира в цената?!

# 256
  • Варна

Честно казано не си спомням,че преди доста време съм го вземала и стоя неотворен доскоро...

# 257
  DETOXMAMA искам да те попитам от къде във Варна си купуваш Чай №11 и Мехурчестото водорасло? Praynig
Аз вчера ходих до едно магазинче за билкови продукти и всякакви такива неща но за този чай не са чували.

# 258
  • под дъгата
Не съм DETOXMAMA,но доколкото знам чай №11 в готов вид може да вземеш само от аптека Вербена в София.А рецептата може да ти я изпълнят във всяка билкова аптека като им я дадеш Peace А мехурчестото водорасло май се поръчваше с наложен платеж,че го няма другаде освен там.Но изчакай и мама Зори да видим какво ще каже  Peace

# 259
  DETOXMAMA искам да те попитам от къде във Варна си купуваш Чай №11 и Мехурчестото водорасло? Praynig
Аз вчера ходих до едно магазинче за билкови продукти и всякакви такива неща но за този чай не са чували.

Да ти кажа честно,така и не съм намерила място във Варна,в което като влезеш да си намериш всичко.Особено откъм билки е много зле.Чай 11 ми го изпратиха от София,а мехурчесто водорасло не съм пила,но те съветвам вместо да се луташ по разни аптеки  и да си губиш времето в търсене направо да си поръчаш от Вербена.Аз обикновено си правя списък от няколко неща,които ми трябват и си ги поръчвам на куп-една приятелка ми ги изпраща.
Ти в кое магазинче ходиш? Казаха ми,че имало някакъв магазин зад Експресбанк (кръглата),но не съм ходила още.

# 260
DETOXMAMA здравей!!!
Аз ходих в едно магазинче зад цветята на пазара Чаталджа ; но и там няма всичко.
Това магазинче зад Експресбанк го знам но не съм ходила от години;навремето вътре продаваше един билкар и даваше и много ценни съвети.Сега нямам информация ;ако скоро го посетя ще пиша.
Има едно друго магазинче в което имаше доста билки и до като бях там влизаха хора с рецепти и жената им ги приготвяше.Точният адрес сега не мога да напиша но ще го обясня криво - ляво Embarassed(че хич ме няма по обясненията).Намира се зад малкото пазарче което е срещу Катедралата или по -лесно от Ритуалната зала тръгваш към магазин Сима и то се пада във втората уличка в дясно.
Ако намеря точния адрес ще го напиша или ако отида до там .
  bouquet

# 261
 О чудесно се пада за детокс този месец- 24 .07 - събота;  неделя - 25.07 ; и с малко повече воля 26.07 - понеделник  - работен ден newsm78
 Другата добра новина е че в Метро от 17. 07. ще има портокали за сок и то на добра цена .За мен това е вече единственото  решение- цитрусови  Wink Много добре се чувствах с тях .а предишният детокс експериментирах с диня и бях като парцал Joy Joy Joy
Така че. чакам с нетърпение и очаквам рекордни постижения от всички  bouquet

# 262
Здравейте!
Аз се включвам в темата за следене и съм решила да направя първия си детокс, този месец и да продължа всеки месец след това. Дано да успея, че .......
svetul4eto нали Пълнолуние се пада на 26.07.2010 от 04.37. Това не значи ли, че трябва да се започне от неделя сутринта и да се свърши в сряда сутринта?
Може и аз нещо да не съм разбрала, за първи път ми е, дано някой се включи да ми поясни...  Praynig  Mr. Green

# 263
  • София
Моят струва 6,80

# 264
  • под дъгата
rali44ка детоксикацията започва 2 дни преди пълнолуние и деня на пълнолуние,като тук часовете на лунните фази не играят роля.Т.е. 24,25 и 26.07-три пълни дни,на четвъртия захранване Heart Eyes

# 265
Момичета,
знаете ли дали може да се приема англ.сол при отстранен жлъчен мехур?

# 266
момичета
предполагам че сте го кометирали вече ,но може ли да не се пие английска сол? нямам за цел да отслабна искам малко пречистване и то не с лепенки...

# 267
  • под дъгата
desi_shisha-въпроса ти е за д-р Михайлов Peace
_re_ge Точно защото искаш пречистване е хубаво да направиш детокс с английска сол Peace А иначе може и без нея щом искаш,но ефекта от пречистването няма да е същия Peace

# 268
buba_lina,
попитах доктора във форума на Часът на мама,ама май е много зает...
А пък нали наближава детокса...

# 269
  • под дъгата
Ами...изчакай да се включи DETOXMAMA   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт