И аз попълних анкетата Нели-2 бр!

Ваксината при нас не се усети много,само вечерта с малко Т,както вече писах не съм давала нищо и не съм мерила колко е!Педи не каза да очаквам някаква реакция и аз съм спокойна.Вече са минали 17 дни,така че едва ли ще се появи нещо

Стаси,щом единия от семейството е всестранно развита личност(визирам теб
) няма нужда и другия да е така(тук става дума за доФтора
) Остави го човека ми не му се кара и това е.Моята сестра е същата,колко пъти опитва и не става,ми не го могат.Предлагам да ги обесим
на Евгени-младши!Ели,за братовчедка ти

Оле,как в Бубо?
,но малкия не седи и секунда в столчето за кола и когато ходим някъде имаме все баба с нас!Аничка,браво за страхотните резултати на Алекс!
Мигле,и ние сме така със зъбките.Дано при Божи да е по-леко и бързичко да се покажат!
Добре дошла Писана
!Валче,пожелавам ти вече да нямаш никакви грижи проблеми!Доста време не си писала,сигурно са ти били много

Смешко, нямам думи за педитата
Нашата пък не му пусна изследване за урина,ами сама я изследва с някаква лентичка.Ние седмица-две преди това бяхме пускали на Влади кръв когато беше болничък и аз я помолих да вземе предвид тези му резултати и само урина да пуснем,но на нея явно не и се занимаваше!Нем,да не съм чула лоша дума за Варна!Ела си тука при кестените,а аз ще дойда там
И какво очакваш да мръдне на Сливница,да се измести ли
ААААА
накарах ти сеСега за дечко,да не дърпам дявола за опашлето,но сме добре.Хремата почти изчезна,само когато се разплаче малко потича!Нощите са по-спокойни,малко сега е запушено нослето,но до няколко дни и това ще отмине.Да спомена,че не съм лекувала с нищо,оставих организма сам да се пребори
От известно време Влади постоянно идва до мен и се гушка много миличко,понякога ми идва да се разплача от умиление
Играем си на пода в къщи с играчките,интересни са му играчки които се пъхат някъде или той си намира дупчици и пуска разни неща вътре.Вече е подредил всички шкафове,които стига
Баща му го научи да отваря капачки и вече нито една не му е пречка да отвори каквото си поиска
Спи вече само веднъж през деня по 3-4 часа,от 12-13.00 до към 16-17.00!
Говори си някакъв бебешки езин,но разбира почти всичко.Когато го попитаме как се казва отговаря;"Иади",казва как прави кончето,патето,магаренцето,часовника.Показва къде е самолета и птичките,колко голям ще стане,как кашля и как пуши дядо му.Пее песничка-Ля-ля-ля-ля....Но голямото НО е че го прави само когато е в настроение

Думите са-мамо,бабо,дядя,тате,кака,аки,ън-ън(навън),дай,айде,да,не,тука-тука(тук),тао(чао).
Ами това се сещам засега!Рапорта е даден

На всички много
от нас!
със супер едри
Крема незнам изобщо дали да го давам.
а и местните избори винаги са били показател,за това къде ще наклонят везните и за парламентарни такива.
Защо ли?

Дано всичко е наред и както ти искаш-като първия път
От,къде,незнам!
. Само така!
Малкото ни кученце