С гърнето беше лееесно

Уникално бебче 
Нищо не я успокоява. Миналата нощ беше все едно ужасно уплашена и заспа с много гушкане и галене. Тази пък, на края се предаде с решение, че е била уж гладна... Интересното е, че като ревне, винаги й даваме да пие мляко... и тя си уж заспива, а след няколко мин. се събужда и почва истеричния рев. вчера й гасих клечки против страх. Днес й запалих свещичка за здраве пък да видим как ще е тая нощ. Може би й липсва батко й (който е на море) и може да иска да чувства присъствието му в стаята, че сега е сама. Само дето тя е сама от понеделника
Незнам...
Ако имате идеи, с радост ще прочета и изпробвам, че неискам и тази нощ да сме така
Нищо не я успокоява. Миналата нощ беше все едно ужасно уплашена и заспа с много гушкане и галене. Тази пък, на края се предаде с решение, че е била уж гладна... Интересното е, че като ревне, винаги й даваме да пие мляко... и тя си уж заспива, а след няколко мин. се събужда и почва истеричния рев. вчера й гасих клечки против страх. Днес й запалих свещичка за здраве пък да видим как ще е тая нощ. Може би й липсва батко й (който е на море) и може да иска да чувства присъствието му в стаята, че сега е сама. Само дето тя е сама от понеделника
Незнам...
Ако имате идеи, с радост ще прочета и изпробвам, че неискам и тази нощ да сме така 
Аз винаги първо давам водичка, бибка, напоследък (след като беше болна) мажа коремчето с бейбинос крем или с гелче за зъби венците. Едва тогава давам мляко. Снощи обаче нищо от изброеното не помогна да заспи и най-накрая след мрънкане и въртене заспа между мен и баща й. Аз пък не съм се сетила да й баят за страх... 
) и гледам - малкият седнал в леглото ни и си играе с дистанционните. Опитах да го приспя, но не издържах и се отнесох първа, по едно време се разбудих пак и той още си играеше
А иначе с рев се буди понякога, отдавам го на кошмари. Имаше период, в който беше често, сякаш първо надаваше истеричния рев и чак тогава се събуждаше, но предполагам че може да е имало причина, защото за 2 седмици отмина..
Препоръчани теми