Две годишно момченце пуши по 2 кутии цигари на ден

• 6 958
  • 81
  •   1
Отговори
# 30
Това е монтаж за мен. Евтина сензация. Дали пък някъде няма кърмаче алкохолик newsm78

# 31
Ми нищо чудно, нашият му дадохме да си топне пръста в уиски, а той вместо да се отврати поиска да надигне чашата  Rolling Eyes

# 32
Ми нищо чудно, нашият му дадохме да си топне пръста в уиски, а той вместо да се отврати поиска да надигне чашата  Rolling Eyes
... ами с жените как е? Sunglasses

# 33
Сега като изгледах пак видеото и съм убедена ,е това дете не е на 2 години
Вижте как сръчно върти цигарата ,а и наистина и лицето и жестовете му са като на доста по-голямо дете

# 34
... ами с жените как е? Sunglasses
Пада си по какички  Mr. Green

# 35
  • София
  Аз пуша от 25 години и пак нямам такива, факирски отработени жестове!

# 36
Дори и на 5г. да е, това не променя факта, че родителите му са за убиване, и най-вече бащата. Там нямат ли някакви закони? Вярно, че в джунглата важи само "закона на джунглата", ама и властите с тях - отучете го, пък ние ще ви дадем кола  ooooh! ...
Така бързо щяха да го отучат, ако имаха Социални Служби и отидеха да им го вземат!

Пък вие тука за едно пошляпване - на въпрос го правите  Laughing Heart Eyes

# 37
  • до една звездичка
Майко мила, с каъв маниер и хъс я опъва и върти из ръцете си само!... ooooh!

# 38
Да раждат се деца с никотинова зависимост, особено когато майката пуши. С алкохолна зависимост не съм чувала, но последствията там са по-лоши за плода. Виждала съм дете на 3 години да пие бира, ама си пие и родителите не могат да го отучат, но все пак първата глътка някой му я дал.
За това дете: първо никък не изглежда на 2 години /моят син сега е 25 кг/ или просто има друго заболяване, но бащата да му даде цигара на 1,5г.  Това е налудничаво, но освем различни хора има и различни нации. Много неща са неприемливи, но на мен най-неприемливото е случая, че родителите го използват за реклама и то срещу цената на живота на детето. Много страшно!

# 39
Според мен цялата история с това дете е нагласена, я зя пари  я за реклама.Детето хич не може да е на 2 год.Двегодишните деца нямат такива маниери и жестове.

# 40
На 2 г.пушат,на 11 раждат .....

# 41
Горкото дете  Cry Виновни са тъпите му родители, набутали му цигарата в устата и му се радват думи нямам..... Tired Много тъжно ми стана..

# 42
Отвратително е.. А още по-жалкото е, че в тези страни повечето даже и не разбират сигурно колко е тъжно.

# 43
  • на брега на морето
На мен ми се струва, че малкият не е наред с централния мозък. Нещо като изродите в цирка на времето. Изобщо не е на две години, по-голям е.

И да вземе да дойде в България да си купува цигари при тия цени.

# 44
Абсолютно си е на две години, изглежда по-голям защото е затлъстял, най-вероятно и с помощтта на никотина.
Вижте тук и ще се убедите, че е на 2
http://www.youtube.com/watch?v=9gbP88pJ9Q8

5 годишно затлъстяло изглежда поне на 10.

Общи условия

Активация на акаунт