Две годишно момченце пуши по 2 кутии цигари на ден

• 6 958
  • 81
  •   1
Отговори
# 45
Eто още едно затлъстяло 2 годишно, то пък изглежда още по-голямо, поне на 6, но си е на 2, така че няма съмнение за възрастта

http://www.youtube.com/watch?v=g4y8RGwuXk0&feature=related

# 46
И двете деца са доста едри,но все пак се държат като 2 годишни,а пушештото дете има рефлекси и  маниери и дори поглед като на доста по-голям Тук не става въпрос само за килограмите

# 47
  • somewhere over the rainbow
Абсолютно си е на две години, изглежда по-голям защото е затлъстял, най-вероятно и с помощтта на никотина.
Вижте тук и ще се убедите, че е на 2
http://www.youtube.com/watch?v=9gbP88pJ9Q8

Но това момиченце се държи като 2-годишно - търси майка си, лапа си пръста, плаче... А нашият човек говори, прави мимики и жестове като голям... Според мен е възможно и да не е дете /или поне голямо дете, тийнейджър/, но да има проблем с физическото си развитие Thinking

# 48
а и не може на 2 год да има толкова координирани и бързи  движения , особено с пръсти. Държи цигара като дърт пушач

# 49
Глупости! Не вярвам!  Crossing Arms

# 50
  • somewhere over the rainbow
Също не вярвам, че дете на година и половина ще успее да дръпне, глътне дима, издиша. Повечето имате деца, знаете кога се научават да дърпат от сламка Stop

# 51
Eто тук е цялото видео, държи се и говори точно като две годишно, с изключение на изпускането на дима, но децата на тази възраст имитират всичко и са доста добри в това

http://www.kktv.com/news/headlines/95021059.html

# 52
Също не вярвам, че дете на година и половина ще успее да дръпне, глътне дима, издиша. Повечето имате деца, знаете кога се научават да дърпат от сламка Stop
Ми на година и един-два месеца дърпат, друг е въпросът, че някой с духането закъсняват  Laughing В състояние съм (ако имах неблагоразумието да си го поставя за цел) да науча сина да го прави и то без особени усилия. Явно около това дете е нормално да се дими  Whistling

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 20:58 от Пумукъл

# 53
Ох  Joy Не е уместно да го кажа,но клипът така ме разсмя, че го гледах два пъти  hahaha Жестовете, които прави и издухването на дима са уникални.
Ужасно е, наистина, но нищо не можем да направим. Надявам се там да има служби, които да могат да санкционират сериозно родителите.

# 54
  • София/Варна
Хайде сега малко информация от източника Wink...

За това дете не съм чула в местните новини, но едва ли е някаква сензация в Индонезия. Тук много голяма част от мъжете пушат. При това много и отрано. Виждала съм как хлапетата от съседното гето ровят из кошчетата за фасове. А родителите на това дете, независимо на колко години е, се чувстват много горди, защото според местните дебело дете = здраво богаташко дете. Всеки ден се сблъсквам с деца със свръх тегло, чиито родители с гордост си ги показват и им връчват поредната порция сладолед обилно посипан с шоколадов топинг, шоколадови пръчици и шоколадови дражета.
Навиците на местните са странни, странни са и законовите им порядки. Почти 2 месеца живея в Джакарта и още не мога да спра да им се учудвам.

Между другото, някой спомена че тук, в джунглата било така. Реално в джунглата живее малък процент от населението Wink.

# 55
Цитат
Малкото момченце се пристрастило към вредния навик след като баща му му дал да пуши, когато било на годинка и половина.

Бая трябва да му е давал баща му да пуши, за да се пристрасти... От едно опитване едва ли чак до 2 кутии на ден са го докарали. Да не говорим, че в началото пушенето е и доста гадно, люти и ти става лошо... Според мен тези родители съвсем целенасочено са го учили да пуши и са за убиване просто...
Аз като пушач направо се отвратих като го гледах това видео и съвсем сериозно се замислям да спра цигарите... не знам защо така ми подейства това видео, отвратително ми стана.

# 56
Хайде сега малко информация от източника Wink...

За това дете не съм чула в местните новини, но едва ли е някаква сензация в Индонезия. Тук много голяма част от мъжете пушат. При това много и отрано. Виждала съм как хлапетата от съседното гето ровят из кошчетата за фасове. А родителите на това дете, независимо на колко години е, се чувстват много горди, защото според местните дебело дете = здраво богаташко дете. Всеки ден се сблъсквам с деца със свръх тегло, чиито родители с гордост си ги показват и им връчват поредната порция сладолед обилно посипан с шоколадов топинг, шоколадови пръчици и шоколадови дражета.
Навиците на местните са странни, странни са и законовите им порядки. Почти 2 месеца живея в Джакарта и още не мога да спра да им се учудвам.

Между другото, някой спомена че тук, в джунглата било така. Реално в джунглата живее малък процент от населението Wink.
И боледуват ли много? Каква е средната продължителност на живота?

# 57
Пипи, и аз това се замислих- колко ли дълго живеят?

# 58
  • Талант на 2012,2013 г.
Има нещо ненормално в цялата тази история. И пушенето и тези килограми... Ох, не знам... ooooh!

# 59
В тийнеджърските си години станах свидетел на една гледка, която до ден днешен е запечатана в съзнанието ми.
На жп-гарата в Павликени, една циганка държеше бебе и пушеше. По едно време сложи цигарата в устата на бебето и започна да се смее, заедно с останалите цигани покрай себе си.  Crazy
Не знам какъв коментар да напиша... нямам думи.

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 13:52 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт