Две годишно момченце пуши по 2 кутии цигари на ден

• 6 958
  • 81
  •   1
Отговори
Нямам думи просто ....

Цитат
Това наистина е едно от най-шокиращите неща, които някога сме виждали.
2-годишният Арди Ризал, от остров Суматра, Индонезия пуши по минимум 40 цигари на ден.
Малкото момченце се пристрастило към вредния навик след като баща му му дал да пуши, когато било на годинка и половина.
В момента Арди тежи 25 кг и по цял ден се придвижва на детско камионче, бълвайки облаци дим, тъй като не е в достатъчно добра форма, за да си играе с връстниците си.
„Той е абсолютно пристрастен. Ако не получи цигара се ядосва страшно много, започва да крещи и да си удря главата в стената. Казва ми, че започва да му става и лошо” – споделя майката на Арди.
Момченцето пуши само една марка цигари, а вредният навик на мъника струва на родителите му почти 6 долара на ден.
Властите предложили на семейството да им купят кола, ако синът им се откаже от пушенето.
„На мен ми изглежда здрав. Не виждам къде е проблемът” – бил отговорът на бащата.

Снимки на момченцето - http://woman.-spam082-/n/2x2-dve-godishno-momchentse-pushi-po-2- … -na-den.3200.html

# 1
  • София
Много ми е чудно кой го е научил да пуши?

# 2
  • Варна
То си пише- бащата.  #Cussing out
Нямам думи. Поредните откачени родители. Жал ми е за това сладко дете.

# 3
Верно нямам думи #Crazy

# 4
  • Германия
Голям сладур е това лапенце(само, ако не беше цигарата де).  Mr. Green
Иначе това са глупости, че пушело по 40 цигарин на ден..то аз аз ако изпуша 40 цигари ще умра, или най-малкото ще се натровя, да не говорим за две годишно дете. Просто родителите са го научили да пафка , за да стане сензацията и да го покажат по телевизията. Не вярвам да гълта дима, а и даже може да са му свили някаква специална цигара без никотин.

# 5
  • Варна
Лелеее, какви отработени жестове! Изглежда нереално...
Спомням си за информация, публикувана в сп. Паралели преди много години за детенце от Швеция, родено с никотична зависимост.

# 6
  • София
Те и българските деца и от по- малки пушат по толкова, но не по този начин. Мнозинството са убедени, че ако димят в лицето на детето в градинка или ресторант "нищо няма да му стане". Интересен ми е броят на потресените в тази тема.

# 7
  • Tам през Атлантическия океан
Цитат
В момента Арди тежи 25 кг и по цял ден се придвижва на детско камионче, бълвайки облаци дим, тъй като не е в достатъчно добра форма, за да си играе с връстниците си.
Crazy хъм не е ли малко тежичко това дете за 2 годишно

# 8
Не знам дали е истина или просто хората искат да са известни,но хич не е нормално да им предлагат кола за да сприат да си тровят детето
Трябва да ги задължът и ако това продължи да им вземат детето

# 9
  • Бургас
Ми един нормален човек едва ли ще ги приеме за нещо,което е в норма за 2 годишно.Откачени родители има това дете.Съжалявам за него само.

# 10
Нормалното би било да има санкции срещу родителите - за допускане на пристрастяване към никотина.
А да се купува кола, ако ги откаже - не е никак мъдро.

# 11
Нормалното би било да има санкции срещу родителите - за допускане на пристрастяване към никотина.

Даааа бееее санкции ... все едно да санкционираш циганин за нещо ..... а момчето е вече световно известно:

Ето още един линк в който има малко повече снимки отколкото в предишния , но видеото мисля е същото ....  Peace

http://fishki.net/comment.php?id=70148

факти:
- бащата му е дал цигара когато е било на 18 месеца.
- сега след 6 месеца пуши по 40 цигари на ден
- придвижва се с камионче защото има здравословен проблем и не може да тича

Айде сега пушачите идете да запалите по една цигара за да се успокоите .... пък ако и деца има в заведението ....  Whistling Whistling

# 12
Цитат
Crazy хъм не е ли малко тежичко това дете за 2 годишно

Мммда...доста тежичко. Моят син е 15 кг на същата възраст и е пухкав...

# 13
  • Tам през Атлантическия океан
Ми един нормален човек едва ли ще ги приеме за нещо,което е в норма за 2 годишно.Откачени родители има това дете.Съжалявам за него само.

за мен е откачено и да пушиш пред детето си  ама за някои  не е .....  Sunglasses

Свят голям хора всякакви  Wink

# 14
Айдеее..плюхте ли си в пазвите, добре, че вашето отроче не е такова Joy

..ама как майсторски дърпа цигарата...

Общи условия

Активация на акаунт