Лакове за нокти - тема 4

• 59 034
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
  • София

Страхотни цветове! Въобще цялата колекция е Heart Eyes
Аз днес си взех 917 цвят и мисля вече да се спра наистина,едно,че имам достатъчно летни цветове,пък и да ги поизползвам малко #Crazy

# 166
Привет и от мен, надявам се приемате нови лакоманиачки!
Да, покажа и аз, една част,от моята скромна колекция!
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2542/145146718880861433212753 … jGrn3Egtn6A5O.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2136/608504127513552821275333 … 8qMUKVriRfual.JPG

Фреш, фолиото,почти не с евижда,пробвай да го почегърташ с нокът и то ще тръгне! (ама как го обясних)
Радвам се да те видя тук мила. Heart Eyes Hug  bouquet

Днес си взех един нежно син лак на Есенс, да пробвам и аз нещо лятно. Покривен е и изсъхна бързо. Засега съм доволна.

# 167
Привет и от мен, надявам се приемате нови лакоманиачки!
Да, покажа и аз, една част,от моята скромна колекция!
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2542/145146718880861433212753 … jGrn3Egtn6A5O.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2136/608504127513552821275333 … 8qMUKVriRfual.JPG

Тази серия на golden rose - satin, нова ли е? Много хубави изглеждат цветовете.  Grinning

# 168
dollface, предполагам,взех ги от Мола на Цариградско ,имаше още няколко цвята!От щандчето на Golden Roze!
Densi Hug

# 169
  • София
Какво ще кажете за лаковете на АДОС? Видях в едно магазинче при нас, че освен малките лакчета са заредили големи, има жестоооки цветове, може би поне 25-30 цвята и мацката каза, че не е пълна гамата. Днес очаква да и заредят всички цветове. Страхотни сини, зелени, тъмни......тюркоазено разкошно имаше, но не посмях да си взема защото по спомен, тези малките нещо не ми допадаха. Прозираха ли....  Thinking абе знам, че имаше нещо. Ще се радвам да сподели някой  Peace

# 170
  • София
Аз имам няколко лака на Адос, включително и това чудно тюркоазено. Не са особено покривни, но с 2-3 слоя се оправя проблема. Иначе съхнат бързо и имат много хубав блясък

# 171
  • София
Днес мисля да отида да видя какви цветове са заредили още, и да пробвам с някой тъмен. Имаше страхотни черни-синьо-леееко брокатени, черно-зеленикави. Предполагам ,че като са тъмни би трябвало да покрият  Thinking

# 172
  • София
За тъмните не знам, аз имам няколко светло розови и тюркоазения

# 173
  • София
Момичета, имам въпрос относно оформянето на ноктите.
Кажете с какво постигате еднаква форма....с пила не става....някаква специална ножичка ли, гилотина ли....
Всеки нокът има различна форма и колкото и да се опитвам да ги уеднаквя все не успявам  Sad

# 174
  • София
С пила и с тренировки. Май това е начина. Има едни гилотинки, които са за ноктопластика, но не знам дали стават и за естествен маникюр. По-скоро не. А и след тях пак си трябва пилене

# 175
  • София
С пила и с тренировки. Май това е начина. Има едни гилотинки, които са за ноктопластика, но не знам дали стават и за естествен маникюр. По-скоро не. А и след тях пак си трябва пилене
Мерси Addri! То за пиленето е ясно ама поне формата преди това да я докарам с нещо, а то....
За гилотините съм чувала че ставали и за естествени нокти....ама не знам...

# 176
  • София
Трябва да е много здрав и твърд нокъта за да стане с гилотината. Едно време носех ноктопластика и ми я подкъсяваха с такава и всеки път ми се струваше, че от натиска, ще ми се откачи целия нокът из основи  Laughing Някак се гъне  цялата нокътна плочка когато се реже с гилотина. Но по-добре да се изкаже някойя мацка, която е ползвала такава за естествени нокти защото аз говоря малко наизуст. Ноктопластиката е съвсем различна

# 177
  • Belgium
От тези лакове на Адос, аз изобщо не останах доволна.

Имала съм всичко на всичко два техни лака - не бяха покривни и се лющеха на люспи.

Еднакви нокти постигам само при маникюристката ми, затова и ходя при нея, не заради самото лакиране толкова, а заради оформянето и кожичките.

Когато са ми къси ноктите горе-долу се справям с формата, но порастнат ли не мога да ги докарам еднакви.

# 178

Еднакви нокти постигам само при маникюристката ми, затова и ходя при нея, не заради самото лакиране толкова, а заради оформянето и кожичките.

И аз така. С лакирането нямам никакъв проблем, но оформянето и кожичките ме затрудняват. С педикюра също не мога сама.

# 179
Вчера минах покрай магазинчето с многото лакове в сградата на Крит - май го затварят; почти всичко беше прибрано в кашони  Embarassed (дано да е за ремонт, ама се съмнявам)

Общи условия

Активация на акаунт