Лакове за нокти - тема 4

• 59 027
  • 729
  •   3
Отговори
# 180
  • Belgium
Ееее, тъкмо се канех да мина от там.

А дали просто не го местят някъде другаде?

Ти взе ли си нещо от там?  Flutter

# 181
Не знам, няма никой вътре, заключено е и вътре е много разхвърляно.
Няма и табелка на входа  Thinking
Бях се запътила заради един коралов лак на Ревлон, ама...

# 182
Ето днес по случай празника и аз отнесох нещо. Whistling Mr. Green Wink
  естественно взех жълтия-  цвета се казва - Crazed Citrus   Crazy  имаше и  такива сенки и др. много приятни  цветове с още по- приятни имена  Heart Eyes Grinning - но с малкия  Crazy  ooooh!- толкова.

# 183
Здравейте! И аз да се включа в темата: от скоро моята маникюристка ме лакира с нов вид лакове. Те са нещо между лак и гел. Издържат 3 седмици без да се обели. Но вече на 3тата седмица нокътът е толкова израснал отгоре, че искаш не искаш трябва да го изтриеш.

# 184
  • София
placholina, от къде го взе лака...? Аз все не уцелвам добре заредени стелажи на марката... Sad

# 185
placholina, от къде го взе лака...? Аз все не уцелвам добре заредени стелажи на марката... Sad

От Кенвело в Сити центъра на Хемус.Стилажа им беше под всякаква критика   Sick  Rolling Eyes- прашен и празен  и отзад зад касата мернах лаковете и сенките - страхотни цветове - даже бяха свършили лаковете в лилаво и  розово - но ако се съди по цвета на сенките които са едно към едно с лаковете - са били доста хубави. Peace

# 186
  • София

От Кенвело в Сити центъра на Хемус.Стилажа им беше под всякаква критика   Sick  Rolling Eyes- прашен и празен  и отзад зад касата мернах лаковете и сенките - страхотни цветове - даже бяха свършили лаковете в лилаво и  розово - но ако се съди по цвета на сенките които са едно към едно с лаковете - са били доста хубави. Peace

Много ти благодаря!   bouquet
Дано ги има някъде в The Mall, ще потърся...

# 187
  • Belgium
Стелажи на Wet`n`Wild има навсъякъде в магазините на Кенвело.

Аз имам един техен светлорозов лак никак не е лош  Laughing

# 188
  • София
Изобщо не съм забелязала до сега, че ги има в Кенвело  ooooh! Голяма съм блейка.

ПП: Лу, от сутринта се чудя коя тема да ти кажа, че новите ти подпис и аватар са направо уникални  Heart Eyes

# 189
Здравейте! И аз да се включа в темата: от скоро моята маникюристка ме лакира с нов вид лакове. Те са нещо между лак и гел. Издържат 3 седмици без да се обели. Но вече на 3тата седмица нокътът е толкова израснал отгоре, че искаш не искаш трябва да го изтриеш.

Би ли дала подробности? Марка,откъде можем да закупим.

А аз сега излизам да си купувам лакове.Чета тук темата,много хвалите Перфект,Катрин Ашли/уф,така ли се казваше/,Мода и реших да изпробвам.
Проблема ми е,че ноктите ми са с мазна основа и много рядко някой лак се задържа за повече от 2 дни.
Търся наистина издръжлив лак,ако ще и Шанел да е. Crossing Arms

# 190
  • София
Марката и цената на лака не са винаги гаранция за трайност. По-добре заложи на хубава основа и топ лак. Разликата е осезаема

# 191
  • Belgium
Miss_Diva това, за което питаш си е гел-лак и се пече на УВ лампа, няма как сама да си го направиш, прави се в салон.

Адри, мерси  Wink

# 192
Първите 3 са от днес. Още не съм ги пробвала.  Simple Smile

http://img59.imageshack.us/img59/2707/s6002191.jpg

# 193
Привет - току що се завърнах от лека  разходка в МОЛ-а на Цариградско и закупих един безумен лак, който знаех, че ще е твърде ярък,но съвсем съзнателно го купих и нямах търпение да го сложа веднага. Мотах се в Дъглас, радвах се на стелажите на Орли и ОПИ и в крайна сметка си взех това ( беше последна бройчица):
- Oh Cabana Boy
перфектен неонов лак с добра покривност и бързо съхнене - представям си го на морето и плажа - за сега обаче у дома  Flutter

# 194
 Asinka, страхотен е!

Общи условия

Активация на акаунт