Лакове за нокти - тема 4

• 59 188
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
Аз съм си карък, то се знае  Laughing от нета не поръчвам.

Сега харесах тези 3те от Ейвън, не меришещите, а тюркоазения, лилавия и златистия, взимал ли ги е някой, доволни ли сте? Ейвън не съм купувала от години.

# 241
# 242
Такаа, лаковете от снимката:

Май 2009 - DHC NA 08

Юни 2009 -

Юли 2009 - OPI Make Love NL D16

Август 2009 - Rescue Beauty Lounge Bikini Bottom

Септември 2009 - Missha The Style Nail Polish in VL001

Октомври 2009 - OPI DS Chiffon DS 008

Декември 2009 - OPI Mod About You NL B56

Феврурари 2010 - China Glaze Up&Away Lemon Fizz

Април 2010 - Rescue Beauty Lounge Starfish Patrick

Май 2010 - Chanel Nouvelle Vague 527

Суперр - а моето предположение за Юни 2009 тези двата - Dress to empress NLJ04 и Bet it All On OPI LV05 - не че някой ме пита, но ми стана забавно да си гадая Simple Smile Sunglasses

# 243
  • Belgium
Гагче, ако си го поръчаш, пиши моля те, че и аз го загледах  Laughing

Асинка, като разбера кой е червения, ще пиша. И аз обичам така да си гадая  Wink

# 244
Ами той май чак септември ще е достъпен  Rolling Eyes

# 245
  • Belgium
Гагчеее, голем си образ  hahaha

Това е следващия каталог на Ейвън - можеш да поръчваш от 17ти юни, ето:

http://ig2k.com/gallery2/v/12-2009/AVON+09-2010/avon-broshura-09 … imageViewsIndex=1

# 246
Издирвам си писалката/маркер/молив за френски маникюр на Есенс, днес племеницата ми е търсила на Плиска и в подлеза на Окръжжна болница и е нямало, кажете ми къде да търся.

# 247
  • Belgium
Алиена, пробва ли в Бонжурите?

Аз също я мисля тая писалка ли е, маркер ли е, но ще почакам за още отзиви  Peace

# 248
  • София
Аз моята си я взех от ДМ в подлеза на СУ.

# 249
  • София
Писалката я има в дрогерии Lilly - в новия мол, в мол Сердика, в по-големите аптеки, където се продава и козметика, на стелажите на Есенс.

# 250
В ДМ със сигурност има стелаж на Есънс Simple Smile

# 251
Бонжурите са ми далече  Confused
Ще мина през мола на Цариградско утре, дано да я има. В тази дрогерия Лили в събота бяха приготвили на стилажа на Ревлон за лятната колекция, дано и нея я има вече.

# 252
Издирвам си писалката/маркер/молив за френски маникюр на Есенс, днес племеницата ми е търсила на Плиска и в подлеза на Окръжжна болница и е нямало, кажете ми къде да търся.

Аз я взех от Красно село.Току що я пробвах - не е лошо  стига да не си с две леви ръце   ooooh! Joy  /в моя случай с две десни щото съм левачка  Mr. Green Sunglasses Whistling /но като за пръв път е екстра. Peace

# 253
Гагчеее, голем си образ  hahaha

Това е следващия каталог на Ейвън - можеш да поръчваш от 17ти юни, ето:

http://ig2k.com/gallery2/v/12-2009/AVON+09-2010/avon-broshura-09 … imageViewsIndex=1

Ааа чудИесно!  Crazy
Ще дам отзив веднага поне за розово-лилавия  bowuu

# 254
  • Бургас
Не възлагай големи надежди Rolling Eyes Имах такъв ароматизиран лак от по-стара серия и най-големия му плюс беше лекия аромат (тогава бяха боровинки май). Всъщност единствения плюс. Иначе беше непокривен и стоеше добре поне на 3 слоя като се нанесе, а после се лющеше доста бързо Tired Но пък все пак това е от младежката серия на Ейвън, а там се залага не толкова на качеството, колкото на ниската цена Peace Може и да са по-добри сегашните, но все пак имай едно на ум Peace

Общи условия

Активация на акаунт