Лакове за нокти - тема 4

• 59 253
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
С ментовия и лилавия лак за нокти на Ревлон някоя от вас вече сдоби ли се? Как са като трайност и качество....че последния на ревлон, който бях купила се лющеше ужасно и на всичкото отгоре и ми пожълти ноктите

# 256
  • София
Ето нещо интересно, което си направих с лепенки за френски.
Води се Half-moon маникюр. Надявам се, че ви харесва.

# 257
  • USA, Steak State
Pampita Невероятен! Ще открадна идеята. Wink

# 258
  • София
Благодаря, но идеята не е моя. Още миналата година Dior представиха този ретро изглед (бил е модерен през 20те години), Дита фон Тийз се носи така. Само че аз обърнах цветовете. Класиката е по-светлото на луничката, а червеното върху останалата част от нокътя.

# 259
Да се оплача тук че-  няма къде другаде.Вчера си купих два лака на MODA  - на които пишеше suede и в последствие се оказа че само единият е кадифен - а др. си е просто матов. ooooh! #Cussing out.Мислех че грешката в етикета е само на ментовия - но очевидно не  е. Close
И в тази връзка понеже гледам - че nad tab  има почти всички лакове  от тази серия - би ли ми казала кои са наистина кадифени и на кои само така  пише. Hug Grinning

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 08:05 от placholina

# 260
Плачолина, предложиха ли ти палитра /аз си искам винаги и се цупя демонстративно, ако няма/? на нея най-добре се вижда като я обърнеш обратно и погледнеш как е сипван лака във формичката

# 261
Плачолина, предложиха ли ти палитра /аз си искам винаги и се цупя демонстративно, ако няма/? на нея най-добре се вижда като я обърнеш обратно и погледнеш как е сипван лака във формичката

Ма моля ти се каква палитра  ooooh! - те лаковете така са подредени с дъното към клиента  newsm78 - че даже не виждаш  #Crazy  какво пише на етикета и трябва да се дзвериш през витрината или нацупената продавачка да ги обръща всчките  Sick .Благодаря ти все пак   Heart Eyes Hug - просто ще си го ползвам като обикновен лак с топ отгоре-  цввета е хубаво тъмно вишнево . Peace

# 262
Ок, сега, не мога повече да пазя в себе си този тъп въпрос: каква е разликата м/у матов и кадифен  Embarassed

# 263
Ок, сега, не мога повече да пазя в себе си този тъп въпрос: каква е разликата м/у матов и кадифен  Embarassed

Гагче виж по -назад в темата някой  беше пуснал палитра . Peace

# 264
  • София
Матовият е съвсем тебеширен, а кадифеният има една идея - как да го нарека - не е седеф като познатите седефени лакове, ама нещо такова.

# 265
  • Belgium
Ето Suede (кадифен):

И матов:

# 266
Взех си писалката на Есесн, но май е дефектна или аз съм индианец, изобщо не включвам как се борави с това чудо  Embarassed

# 267
  • София
Взех си писалката на Есесн, но май е дефектна или аз съм индианец, изобщо не включвам как се борави с това чудо  Embarassed
Laughing Не си индианец  Hug Натисни върха на писеца (той пружинира) няколко пъти върху лист хартия, докато се стече бялата течност, след това си готова за рисуване Hug

# 268
Атти, благодаря ти, писеца като на химикал ли е, защото моя или е в капачката или си купих без  Tired

# 269
  • София
Атти, благодаря ти, писеца като на химикал ли е, защото моя или е в капачката или си купих без  Tired
Shocked Може вярно да е дефектен. Писецът е като на флумастер. В общи линии цялото чудо прилича на бял перманентен маркер.

Общи условия

Активация на акаунт