Лакове за нокти - тема 4

• 58 902
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Да споделя и аз за Orly. Rage както и цялата колекция Foil FX  ги имам и са уникални. Седят изключително металическо лъскаво, лесно се нанасят, много са покривни и трайни. Специално Rage го носих около 2 седмици на педикюр (със Seche Vite отгоре - разбира се) и не беше мръднал, изтрих го само защото ми беше израснал пък и исках да пробвам новия МАС.

В Дуглас не зареждат всичко на Orly, по тази причина сега се връщам от офиса на вносителя им (Ем Джи Бюти). Там имат почти всичко, включително и лаковете на Rage и Cotton candy, които със сигурност ги нямаше в Мола. Момичето което работи там беше много услужлива. Хванах я тъкмо докато си ядеше таратор отпред на тротоара. Остави купата и влезна да ме обслужи. Даде ми и визитка, ако нещо ме интересува мога първо да се обаждам да питам.

Офиса се намира съвсем близо до Експерта фешън, та реших да скокна да видя дали нещо не се е променило. Ами не е. Имаше Poolside колекцията, ама трябва да купиш всичките 6 лака, аз исках само Towel Boy Toy, oт Up and Away колекцията исках да си взема Re-Fresh Mint, Lemon Fizz или Light as Air, ама точно тях ги нямаше, въобще ... поредното разочарование.

Ето новите ми попълнения, както и визитката, защото виждам че има интерес към Orly.

# 481
Аз в момента ползва този топ лак на Orly и съм доволна.

# 482
Аз искам да е бързо съхнещ, или изсушител и топ лак.
Утре ще питам и маникюристката да ми да ми поръча Сеше вите, той поне е изпитан.

# 483
  • София
Да похваля един супер бързосъхнещ Good To Go на Essie.
Изсъхна буквално за секунди, въпреки че бях с ментичката на Буржоа, която е толкова бавносъхнеща. За съжаление, няма стъкления ефект на Seche Vite.

# 484
  • Стара Загора
Момичета това ли е заздравителя, от който сте много доволни? http://beautycosmetic.biz/mavala-zashtita-noktite-podsilva-predp … oktite-p-933.html  Laughing
Гледам, че Мавала имат доста продукти за нокти. Всички ли са толкова хубави и сполучливи?   bouquet

# 485
Аз лично от ето този заздравител на Мавала съм доволна, предполагам че за него е ставало въпрос:
http://www.donna.bg/product.php?id=725

# 486
  • София
Хубавият заздравител е този, който е показала Катя. Другия съм го ползвала, но не бях във възторг. А и то са всъщност две шишенца. Едното е течно и като се нанесе става нещо като мрежа от фибростъкло, а второто е топ за изглаждане и чак след това можеш да се лакираш.

# 487
  • София
Цитат на: GagaMaga
Страхотен е! мОля за номерче Blush
ЧУДЕСНИ неща сте накупили докато ме няма, с голям кеф разглеждам!

GagaMaga номера е 236. Hug
Днес обрах сума ти комплименти с този лак  Wink

# 488
  • Стара Загора
Моята днешна придобивка: http://ivchencetordv.snimka.bg/other/nokti.285636.19118713 Неможах да открия 224 номер на Пърфект, но си го поръчах.  Peace

# 489
Цитат на: GagaMaga
Страхотен е! мОля за номерче Blush
ЧУДЕСНИ неща сте накупили докато ме няма, с голям кеф разглеждам!

GagaMaga номера е 236. Hug
Днес обрах сума ти комплименти с този лак  Wink

Благодаря ти! Ще го потърся  bowuu

# 490
днешните ми продобивки са едно масло /'храна'/ за нокти на Орифлейм и 221 лак на Катерин Арли - в бутилката е много приятен светло 'кален' цвят, утре ще го пробвам
заздравителя за нокти на Мавала е вече в уиш-листа ми  Mr. Green

# 491
Хайде и аз в темата Simple Smile и вмето записче да покажа последната придобивка  Crazy цвета е страхотен .. сега съм се хвърлила око на топ лака на Orly   Whistling

# 492
Хайде и аз да си цопна новите придобивки
ЛУ,мерси ,че ми каза къде ги има! Hug
Всичките са на Мода, от матовите, мацнала съм по един път,а и фотото ми е малко кофти,но горе-долу е това

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2177/187164072620162270171275 … 05dGia9VOOtQh.JPG
При мен, май важи ,че без едно мога,ама с едно не Laughing

# 493
Специално Rage го носих около 2 седмици на педикюр (със Seche Vite отгоре - разбира се) и не беше мръднал, изтрих го само защото ми беше израснал пък и исках да пробвам новия МАС.

На краката хубавите лакове винаги ми издържат близо 2 седмици, обаче на ръцете на четвъртия ден сменям. Не ми държат повече. Може би с тези специални топ лакове и лампи ще стане. Иначе съм с естествени нокти.

# 494
Добро утро  Hug
Да ви питам - този топ лак на Орли от тук ли го купувате или го има и на по-изгодни цени ( всъщност каква е цената му в Дъглас)?
Аз сега си ползвам на Арт Деко и съм доволна, преди имах бързосъхнещия на ОПИ, но той като че ли нямаше хубав блясък, но наистина съхнеше като за световно, та сега четейки тук ми се прииска Seche Vite Wink Laughing
Ето и моята последна вчерашна придобивка:
OPI (Hawaiian orchid)

Днес обаче мисля да се порадвам на един много стар (още с кръглата четка) млечно-оранжев ОПИ:

Общи условия

Активация на акаунт