Лакове за нокти - тема 4

• 58 997
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
Чудесно, много ти блгодаря!

# 61
Ето и моята колекция от лакове.
Кликнете на снимките, ако искате да ги видите увеличени.

# 62
  • София
Взех си току-що коментираната бяла писалка за френски на Есънс, като пробвам, ще докладвам. Освен това имаше и огромен леген, пълен с всякакви лакове, имаше и лилавия със златист нюанс на над таб, един оранжево-червен пак с нещо такова златисто вътре, на Катерин Арли сума ти цветове, всичко по 2,30... така ме човъркаше да забърша нещо, ама като знам, че имам купища лакове, някои дори още непробвани... и ме досрамя от себе си  Blush

# 63
  • София
Взех си току-що коментираната бяла писалка за френски на Есънс, като пробвам, ще докладвам. ...Blush
Май съм пропуснала нещо..  newsm78 Каква е тази писалка за френски?

# 64
  • София
Коментирахме я в темата за евтините неща. Тя е нещо като маркер пълен с бял лак. Много е удобна и лесна за френски маникюр на по-къси нокти или на краката. Открих я след злощастните си опити с всякакви други начини за постигане на права и хубава линия за френски маникюр. След нея трябва да се сложи топ лак защото иначе се лющи лесно. Нещо като боичките за рисуване по нокти е. Има я в бяло, розово и сребристо.

Ето я - http://www.essence.eu/uploads/tx_cosnovaslider/ess_FrenchManPen_rose_neu_09.png

# 65
  • Belgium
Тази писалка,май ще я пробвам.

Атти, ще чакам отзив  Laughing

Ето и повечето от моите лакове:

http://media.snimka.bg/6350/018954539.jpg

http://media.snimka.bg/6350/018954540.jpg

http://media.snimka.bg/6350/018954541.jpg

# 66
  • София
Веднага  Grinning ама аз щото съм като цигане - не мога да имам нещо новичко и да не се намажа/облека/обуя/сефтосам веднага  Joy Нацапондрих се на секундата. Писалчето е много готино, има тънко връхче, изглежда точно като фулмастер. Аддри беше предупредила, че преди употреба трябва да се натисне няколко пъти върху твърда повърхност, за да потече боичката. Става за връхчета, от много фини до средно дълги, също става много удобно за декорации, аз си нашарих разни завъртулки и точки, супер лесно е, все едно с фулмастер се рисувам  Party

# 67
 Лу, как са лаковете на DIOR?
 Харесах си един лак от новата брошура на AVON - много готино тюркоазено, поне на снимката.

# 68
  • Belgium
Лу, как са лаковете на DIOR?

Като изключим цената, са хубави  Joy

При мен са трайни, нося ги с топ лак, обаче нали знаеш че си е до нокти.

# 69

Като изключим цената, са хубави  Joy

При мен са трайни, нося ги с топ лак, обаче нали знаеш че си е до нокти.

Да, така е.
А в този на AVON oчите ми останаха, много ме изкефи, даже ще го поръчам. Нямам лакова не AVON, ще видим дали ще е траен.

# 70
  • Belgium
Аз имам само два лака на Ейвън - единия ми е адски нетраен, другия издържа 3-4 дена, което е ок.

# 71
Харесах си един лак от новата брошура на AVON - много готино тюркоазено, поне на снимката.

Предполагам говориш за този, и на мен много ми хареса и го поръчах.
Изморих се да търся тюркоазения лак на Катерин Арлей номер 715, никъде го няма. Crossing Arms

# 72
 Точно този е! Simple Smile

# 73
И аз търся тюркоазен цвят, но засега нищо. Трябва да потърся на Ейвън може би.

Аз си харесах по-наситеното жълтичко на Чайна Глейз, искам да попитам момичетата от ибей какъв шипинг плащат и примерно лот-а като една стока ли се смята при шипинга?

# 74
  • София
Атти, радвам се, че си доволна от писалката. При мен тя дава и по-траен резултат от опитите ми с обикновен лак, при които връхчетата се олющват след няма и 2 дни. С нея по 4 дни френският си седи без забележка и обелване.
Тюркоазеният КАтерин Арлей си го купих от магазинчето на Иван Асен, за което писах по-напред (а може и в края на старата тема да беше), но тъй като никъде не си намерих точно в същия цвят аксеоари с него боядисах една дървена гривна и едни обици (упер сполучливо се получи) и затова се разтърсих и си купих още един от едно магазинче на "Васил Априлов" малко след ъгъла с "Оборище". И в двата посочени магазина зареждат вяка седмица, но не знам до колко могат да минат за "в центъра"

Общи условия

Активация на акаунт