Лакове за нокти - тема 4

• 59 139
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Не знам дали са демоде, но пък и никога не съм се съобразявала с това, кое точно е на мода или не. Важното е как се чувствам и как искам да изглеждам, стараейки се все пак да не ходя като коледна елха. Примерно ментовия лак сега май е много актуален, потурите също бяха голям моден хит, но и с двете неща като си се представя и ми се  Sick Та въпрос на усещане и вкус според мен Peace

Пампитка, става горе-долу и с този лак, но се изнервям с тази тънка четка Laughing

# 121
Да, разбира се, че е важно как ти се чувстваш добре. Аз обаче също не се кефя на декорациите. Няколко пъти съм ходила с декорации и то не на всички пръсти, не е за мен. Ноктопластики, гелове и т.н. също не бих си направила.

# 122
Да така е, защото момичета, които ходят на ноктопластика винаги носят и са носили ужасно много декораци и изрисувани картинки. Всичко е въпрос на личен вкус.
Ментовия лак стои много нежно, но си е труден за възприемане.

# 123
# 124
  • Бургас
Ментовия лак стои много нежно, но си е труден за възприемане.
Много ми е странен и труден за възприемане наистина Rolling Eyes Иначе съм ходила с какви ли не цветове (някои от които уж доста по-фрапиращи) и резултатът не е бил толкова екстравагантен, колкото ми изглежда с ментата Laughing Хора разни, вкусове всякакви Peace

# 125
  • София
Аз така и още не съм се сдобила с ментов лак, а много искам. В нито едно от магазинчетата, от които си купувам лакове няма мента, но периодично проверявам. След всички безумия, с които се плескам не мисля, че ще ми е трудно да се възприема с нея. Даже мисля, че ще ми е безлична след всички ярко оранжеви и сигнално зелени изпълнения  Laughing

# 126
Addri - ярко оранжевите достойно присъстват и при мен, но зелено и синьо не съм пробвала все още  Laughing
Ментовото наистина е нежно и съчетано с нещо в облеклото или пък на морето би било добре Thinking Да взема да скоча до "онова" магазинче долу на Иван Асен и да видя какво имат в тази гама Mr. Green

# 127
  • Belgium
Ооо, ти скочиш ли до "онова" магазнче, няма да има излизане  Joy

Но аз каквото и да си бях купувала от там все ми аадски не трайно - падаше за ден-два.

# 128
Лу - аз веднъж влизах, но понеже не съм много наясно с масовите лакове от рода на Перфект и т.н. ( по повод покривност и трайност) , та затова и от там си взех един блед  Буржоа , който си седи ползван само веднъж - просто кофти цвят беше. Витрината на магазинчето я гледам всеки ден, хиляди цветове, но поради безумно непознатите за мен марки не си правя труда да влизам Confused но като за експеримент в ментово - ще опитам  Mr. Green

# 129
По въпроса за декорациите - аз ги обожавам! Винаги си правя декорация, но само на безименните пръсти, нещо което е с основа лака от другите нокти. Разбира се, че всичко с което се прекалява не дава добър резултат, аз също не харесвам дълги нокти с крещящи декорации от всеки пръст.

Жалко, че нямам снимка, да ви покажа с каква декорация съм след последната поддръжка, уникално сладки цветчета са  Heart Eyes

пп: намерих си! Ето тази красота ми направи моята маникюристка  Hug (на живо лака е тъмно розов fuschia, на снимката малко червенее)

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 11:27 от GagaMaga

# 130
Да не пропусна новата тема случайно и аз Mr. Green

Моята колекция още е твърде скромна и няма да я показвам. По въпроса за декорациите и ментовия лак съм пас - не ми допадат и двете. Ноктопластики и пр. също не бих си направила, но може би щях да мисля иначе, ако ноктите ми не бяха толкова хубави и благодатни за маникюр по рождение Wink

# 131
Аз така и още не съм се сдобила с ментов лак, а много искам.

напиши ми адреса си и ще ти пратя моя  Wink

момичета, струва ли си да си взема печати от магазин за левче? искам да пробвам дали това чудо има почва и у нас, но ако са много скапани, май няма да има смисъл, а не ми се купуват от по-скъпите печати само за проба  Tired

# 132
Бубе, аз имам същата чуденка от доста време, ама май са скапани  Thinking
Ще се радвам, някой с опит да сподели де  Rolling Eyes

# 133
  • Пловдив
Ако искате мнения има много такива в темата с печатите. Моето лично впечатление е, че скъпите печати са с доста по-финни и качествени фигури, които стават винаги, ако имате хубава боичка за печат. При евтините също има доста добри попълнения и доста добри копия на оригиналите, но не всички са с толкова финни картинки и не винаги се получава добе.

# 134
  • София
Бубанка, златна си  Hug Пиша ти ЛС. Аз мога да ти пратя някой шаблон за печати да видиш дали има смисъл да си купуваш. Така или иначе имам сума, а ползвам само 1-2
Моите са от по левче и по 2. Нямам от другите за да направя сравнение, но от тези съм доволна. От всеки опит ми се получават, но боичките за тях са ми на Конад. Не с всички нормални лакове се получава. С боичките за рисуване на Голдън Роуз става и с едни лакчета на Мавала също. С Перфект и Катерин Арли стават много бледи или изобщо не се получават.

Общи условия

Активация на акаунт