Лакове за нокти - тема 4

• 58 908
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
За феновете на евтините лакове, ментовото и копията на скъпите, заповядайте art de Lautrec номер 415 само за 3 лв:

# 376
  • София
Eeeee   този Mistral ми взе акъла.. Уникален е.
Аз май си намерих моя каралов:

Само се чудя дали да се намажа веднага, или да ичакам да ми поизрастне френския и да го скрия newsm78

# 377
Ето ги и мойте последни придобивки:
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2596/845949688107815988212757 … UsRj8jXGUXJQK.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1512/109479718710552661712757 … M23P4dRtprowK.JPG
Тюркоазеният е по-скоро като на втората снимка!

# 378
Обещах снимка на 307 на Мода - ето я Wink Снимката не е кой знае колко добра, но показва как се представя лакът на светлина (тогава личи блясъкът) и на по-малко светлина (тогава изглежда по-матов) Wink

# 379
Обещах снимка на 307 на Мода - ето я Wink Снимката не е кой знае колко добра, но показва как се представя лакът на светлина (тогава личи блясъкът) и на по-малко светлина (тогава изглежда по-матов) Wink

bouquet

# 380
  • София/Бургас
Шехина, много благодаря!
  bouquet

# 381
  • София

За феновете на евтините лакове, ментовото и копията на скъпите, заповядайте art de Lautrec номер 415 само за 3 лв:

Eee, тези лакове са много добри. В София са по 4- 4,50 лв.

Ооо, тези, доколкото виждам, са новите на Ейвън. Wink

# 382
Аз също си купих ментов лак, но на bourjois.Доста сходен е на Jade поне според мен и струва около 10лв.Ето го:

# 383
Момичета,незнам дали сте обсъждали лаковете на Еssence от серията color&go,но искам да ги похваля.

Първо си взех един син за проба как ще се държи върху моите нокти.Нанася се лесно,покривен е,съхне бързо и е траен.Днес се сдобих с още 5 цвята. Имат няколко много сладурски цветове за лятото. За съжаление ментов нямат. Цената им е близо 3лв.

# 384
  • София
Аз също си купих ментов лак, но на bourjois.Доста сходен е на Jade поне според мен и струва около 10лв.Ето го:

От къде го взе?

# 385
  • USA, Steak State
Много сте лоши, сега и аз ще си взема ментов лак...  Crossing Arms

# 386
От магазин Драка. Лака е №17

# 387
хаахаа - май само аз ще остана без ментов или подобен цвят  Laughing Laughing

# 388
Хахаха, и аз нямам и не искам да имам ментов Mr. Green

Chemistry lady, placholina, моля Hug

# 389
По ментата ще ги познаете...............! Mr. Green Heart Eyes

Днес се лакирах с ментовия Шанел страхотен е.
Намерих и Мода по точните указания на Плачи и другите дами които ми писаха с подробни обяснения. Момичета, благодаря ви за отзивчивостта. Hug  bouquet Взех си ментовия на Мода като за начало. Crazy
Аз имам този на Буржоа ментовия и съм супер недоволна от него. Просто не съхне. Размазва се, иначе цвета и блясъка са много добри. Не знам защо този лак не изсъхва по никакъв начин. Аз моя го купих от ЦУМ и не е стар.
Харесах страшно много един тъмно ливав цявт на Ести Лаудер от новата им колекция, но още му се чудя.
Видях и новите две колекции на МАС, заредени току що. Лаковете от лятната колекция са интересни, кално- зеленикав и коралово-оранжев.

Момичета, гледам тук сме големи фенове на лаковете, а и повечето се познаваме от други теми, да вземем да си спретнем една среща в някой Мол на кафенце и избиране, разглеждане, опознаване и купуване на поредните. Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт