Лакове за нокти - тема 4

• 58 914
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
  • Belgium
Денси, си беше взела ментовия на Буржоа, но не беше доволна, бавно и съхнеше.

Аз пък не съм доволна от Moda - много хубаво седи, но ми се обели на цели люспи на втория ден  Crossing Arms

Не мога да разбера защо евтините лакове не издържат при мен.

# 391

quote author=*LV* link=topic=499980.msg15361830#msg15361830 date=1275733322]
Ето ги и мойте последни придобивки:
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2596/845949688107815988212757 … UsRj8jXGUXJQK.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1512/109479718710552661712757 … M23P4dRtprowK.JPG
Тюркоазеният е по-скоро като на втората снимка!

Ооо, тези, доколкото виждам, са новите на Ейвън. Wink
[/quote]
Да, Bebsun, разпозна ги Peace
Densi, аз съм за срещичка! Hug
Искам и аз лакове на Мода,но някой, който е срещал някъде в центъра, ако може да помогне! Praynig

# 392
 Ако има среща, кажете и аз да дойда, стига да съм в София.
И аз до 4-5 дни чакам да ми пристигне зеленикавият на AVON, после ще дам отзиви.

Последна редакция: сб, 05 юни 2010, 21:14 от stasi8510

# 393
  • Belgium

Искам и аз лакове на Мода,но някой, който е срещал някъде в центъра, ако може да помогне! Praynig

Има ги на спирката срещу Спортната палата.

Аз пък се навих да ги пробвам ароматизираните лакове на Ейвън. Сигурно и те ще ми паднат на втория ден, но за 3 лева, толкова  Laughing

# 394
Не мога да разбера защо евтините лакове не издържат при мен.

Маци и аз се опитвам да убедя милото в същата теория . Whistling Wink Mr. Green Joy
И аз съм за среща  Peace стига да  има наблизо някоя баба да откликне. ooooh! / а и да имам време да си оправя маникюра естественно   Crossing Arms  Flutter/

# 395
  • Belgium
Маци, тъпото е че хич не ми е теория  Joy

Да ти кажа и аз предпочитам да давам по 3, а не по 30 лева за лак  Joy

# 396
  • София
Аз да се похваля с най-успешния френч, който съм успяла да си скопосам сама  bowuu с писалката на Есънс Simple Smile С боички и лакове за декорация ми се получава някак дебел слой, а с нея стана идеално. Пък и трябва да се има предвид, че с лявата ръка не съм особено сръчна (меко казано  Mr. Green ) служи ми само за симетрия и да попълва левия ръкав на дрехите ми  hahaha

# 397
# 398
  • София
За среща ме бройте и мен. Аз нямам нищо интересно за показване, всичките ми лакове са евтинийки, но с удоволствие бих пила кафе във вашата компания  Laughing

# 399
  • София
Втората колекция ми хареса много. Само че може ли някой да ми обясни защо моделите ги лакират толкова недовършено, с непокрита докрай плочка? Все пак тези фотоси служат за демонстрация на цвета и би трябвало според мен да са направени както трябва  newsm78 Все едно да се демонстрира грим, мацнат като линия или червило на половината устни  Crazy

# 400

Аз преди почти месец си поръчах 10ина лака на Чайна глейз, но още си ги чакам, взех да се притеснявам  Sick

Ей този съм му хвърлила око от доста време, дано да пристигне скоро  Praynig

Strawberry Fields

[/quote]..............и на мен ми харесва

# 401
Момичета, от тези лакове на Ейвън  http://www.avon.bg/PRSuite/static/e-broshure/C08-2010/e-brochure.html това жълто ли е или златисто, виждалили сте го на живо?
Линка не работи  Tired за показаните от LV, става въпрос, лилав, тюркоазен и жълт има в колекцията.

Последна редакция: сб, 05 юни 2010, 22:04 от Алиена

# 402
  • Belgium
Втората колекция ми хареса много. Само че може ли някой да ми обясни защо моделите ги лакират толкова недовършено, с непокрита докрай плочка?

Тъмните лакове понякога се нанасят като се оставя малко място от двете страни на нокътната плочка и така визулано се издължава нокътя. Тук обаче са прекалили с тази техника.

# 403
  • София
Тази техника я знам, но тук е пропуснато не само отстрани, ами и 2-3 мм откъм основата на нокътя... стои направо недовършено  Confused

# 404
Момичета не е по темата  Embarassed  -но като споменахте МАС -  някой има ли впечатления от бронзиращата пудра и гланца от новата колекция?
http://www.temptalia.com/mac-to-the-beach-collection-for-summer-2010

Общи условия

Активация на акаунт