Лакове за нокти - тема 4

• 58 979
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
Привет - току що се завърнах от лека  разходка в МОЛ-а на Цариградско и закупих един безумен лак, който знаех, че ще е твърде ярък,но съвсем съзнателно го купих и нямах търпение да го сложа веднага. Мотах се в Дъглас, радвах се на стелажите на Орли и ОПИ и в крайна сметка си взех това ( беше последна бройчица):
- Oh Cabana Boy
перфектен неонов лак с добра покривност и бързо съхнене - представям си го на морето и плажа - за сега обаче у дома  Flutter
..........много е хубав

# 406
Момичета не е по темата  Embarassed  -но като споменахте МАС -  някой има ли впечатления от бронзиращата пудра и гланца от новата колекция?
http://www.temptalia.com/mac-to-the-beach-collection-for-summer-2010
Имам. Hug Пудрата е розова. Знаех си, но като ме гримираха приличах на домат. Аз не нося основи и имам много бяла кожа, но тази пудра на малко хора ще стои. Просто е много розова.
Глосовете и трите са просто невероятни. Heart Eyes Моливите за очи и устни също. Олиото за тяло е доста добро. За сенките да не говорим те са за купуване всичките. Mr. Green

# 407
Като заговорихте за ОRLY - това са приготвили за есента:

ORLY Plastix Collection for Fall 2010

ORLY Cosmix Collection for Fall 2010

(днес се натъкнах на тях в един бюти блог, докато търсех нещо съвсем друго)

# 408
  • София
Ето Яготовите полета сравнен с ОПИ DS 34. По-покривен е и същевремено доста дълбок. За съжаление преклено ярък за моя вкус  Embarassed

Последна редакция: нд, 06 юни 2010, 11:55 от nad_tab

# 409
Лу, мерси,ще взема да отскокна!
Алиента, този жълтият На Ейвън мисля,че Bradata, го беше показала по напред в темата, дано се включи и да даде отзиви!

# 410
  • Стара Загора
На всички колекцийките ви са страхотни. Тия ментово-зелени лакова на Шанел са ви взели акъла.  Mr. Green
Ето моите лакчета:
http://ivchencetordv.snimka.bg/other/nokti.285636.19076529

# 411
Момичета не е по темата  Embarassed  -но като споменахте МАС -  някой има ли впечатления от бронзиращата пудра и гланца от новата колекция?
http://www.temptalia.com/mac-to-the-beach-collection-for-summer-2010
Имам. Hug Пудрата е розова. Знаех си, но като ме гримираха приличах на домат. Аз не нося основи и имам много бяла кожа, но тази пудра на малко хора ще стои. Просто е много розова.
Глосовете и трите са просто невероятни. Heart Eyes Моливите за очи и устни също. Олиото за тяло е доста добро. За сенките да не говорим те са за купуване всичките. Mr. Green

bouquet Hug Heart Eyes

# 412
iv4enceto_91, сподели от продуктите на Орифлейм/Ейвън за поддръжка на ноктите, от кои си най-доволна. Знам, че си и представителка, така че вероятно имаш и наблюдения покрай клиентите, освен персоналните твои. Мерси предварително  Simple Smile

# 413
  • Стара Загора
iv4enceto_91, сподели от продуктите на Орифлейм/Ейвън за поддръжка на ноктите, от кои си най-доволна. Знам, че си и представителка, така че вероятно имаш и наблюдения покрай клиентите, освен персоналните твои. Мерси предварително  Simple Smile

Само на Орифлейм съм консултант.
На Ейвън по-често използвам заздравителя с минерали и като че ли с него лака ми издържа по-дълго, отколкото с др. топ лакове. Коректора за погрешно нанесен лак - върши работа, както и за сушенето на лака. Терапията със златисти частици не съм я ползвала.
От Орифлеймските съм много доволна. От маслото особено  Peace , но като ползвам всички неща и редовно ефекта е много добър. Ноктите ми изглеждат по-съвсем различен начин и сега са доста здрави.  Peace

# 414
# 415
  • Бургас
Момичета, от тези лакове на Ейвън  http://www.avon.bg/PRSuite/static/e-broshure/C08-2010/e-brochure.html това жълто ли е или златисто, виждалили сте го на живо?
Линка не работи  Tired за показаните от LV, става въпрос, лилав, тюркоазен и жълт има в колекцията.
Пуснах снимка на него и на тюркоазения по-напред в темата - златист е, с малко по-едри блестящи частици от от тюркоазения (една идея по-забележими от тези в перлен лак, примерно), средно покривен т.е. на два слоя стои нормално, като трайност - нямам впечатления още Peace

# 416
bradata, видях снимката, благодаря   bouquet

# 417
Тия ментово-зелени лакова на Шанел са ви взели акъла.  Mr. Green

На мен лакът на Шанел ми е по-скоро син.
Аз покрай тази тема започнах да проявявам интерес към по-различни цветове от червено и розово. Преди време гледах едни сини лакове при маникюристката ми и я питах някой изобщо лакира ли се с тях. Laughing Струваше ми се много странно. Ела да  ме видиш сега - и в момента съм с един тъмно син.  Laughing

# 418
Лакът на Шанел и при мен е по-скоро син, много нежно и млечно син. Много е красив, но наистина цветя е много близък до този на Буржоа. На който не му се дават толкова много пари и му съхне лака е чудесен заместител.
Аз също покрай тази тема реших да опитам различни визии на маникюра като ментово и синьо. с ментовото ми харесва много, със синьото не съм свикнала още. Зелено имам на Манхатън тъмно и много красиво, но не го нося. Най-големи фаворити обаче ми остават розовото и червеното.

# 419
  • Belgium
Малко "кални" цветове  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт