Лакове за нокти - тема 4

• 58 817
  • 729
  •   1
Отговори
# 675

GagaMaga,какъв е този гел newsm78

Ами гел за нокти - "ноктопластика", не знам как да го обясня  Crazy

Някой сеща ли се за малинов цвят лак? Като червено, ама по-розово, малинка  Blush

# 676
Винаги гледам да съм с еднакъв лак на ръцете и на краката. Рядко правя изключение ако едно от двете е с френски, но и тогава ме дразни

И аз така, много рядко съм с различни цветове на ръцете и краката.

# 677
  • София
Докато твоят, Pink Flower, е по-скоро студено сиво, към синьо (как само го обясних), а аз харесвам по-млечните и топли нюанси на сивото.

Съжалявам,не успех да помогна.
Не знам този на еси колко е тъмен в действителност,но аз от по-светлите много харесвам един на перфект,номер 100
http://media.snimka.bg/6495/019244431.jpg ето така изглежда на светкавица.

newsm78

# 678
И на мен не ми е приятно, когато видя някоя жена с различен цвят на ръцете и краката. Жени ,моля ви, подържайте се  Praynig . Знам ,че дори и една жена видим да изглежда добре, прическа ,грим ,дрехи и т.м. ,ако лака й е кошмар,значи не се поддържа ,като хигиена и т.н. Simple Smile
Иначе за лака - аз изпозлвам продуктите на Bourjois Simple Smile) не се лющят лесно ,но разбира се ноктите трябва да са изпилени и да се нанесе основа преди основния свят , иначе със всеки лак ще имат един и същи проблем Wink 

# 679
И на мен не ми е приятно, когато видя някоя жена с различен цвят на ръцете и краката.

Чак пък "не ми е приятно"  Rolling Eyes

# 680
Почти никога не съм с еднакъв лак, нямам толкова свободно време  Confused но поне гледам да са в една гама или да си отиват  Blush

# 681
Не нося еднакъв лак на ръцете и краката и то нарочно, не ми харесва когато са еднакви.

И на мен не ми е приятно, когато видя някоя жена с различен цвят на ръцете и краката. Жени ,моля ви, подържайте се  Praynig .
Повярвай, че които пишат редовно тук в този подфорум се грижат за себе си доста повече от колкото е необходимо и нормално. Laughing

# 682
  • Пловдив
И на мен не ми е приятно, когато видя някоя жена с различен цвят на ръцете и краката. Жени ,моля ви, подържайте се  Praynig . Знам ,че дори и една жена видим да изглежда добре, прическа ,грим ,дрехи и т.м. ,ако лака й е кошмар,значи не се поддържа ,като хигиена и т.н. Simple Smile
Иначе за лака - аз изпозлвам продуктите на Bourjois Simple Smile) не се лющят лесно ,но разбира се ноктите трябва да са изпилени и да се нанесе основа преди основния свят , иначе със всеки лак ще имат един и същи проблем Wink 

Тук не съм съгласна. Аз си съчетавам лак на кракът с обувката и гледам да си отиват цветовете на краката и на ръцете. Това не означава, че не се поддържам. А само ако разгледате лаковете на всички от наградите на МТВ много рядко се срещат мацки с еднакъв лак на ръце и крака.

# 683
Не нося еднакъв лак на ръцете и краката и то нарочно, не ми харесва когато са еднакви.

И на мен не ми е приятно, когато видя някоя жена с различен цвят на ръцете и краката. Жени ,моля ви, подържайте се  Praynig .
Повярвай, че които пишат редовно тук в този подфорум се грижат за себе си доста повече от колкото е необходимо и нормално. Laughing

smile3521 4470 newsm56 pletka

# 684
  • София
Някой сеща ли се за малинов цвят лак? Като червено, ама по-розово, малинка  Blush
Gaga..един от най- любимите ми е Golden Rose- Ceramic 119. Страхотен малинов цвят( в шишето изглежда по- цикламен). Покривен и плътен.  Даже снощи се лакирах. Ако успея да направя нормална снимка с телефона ще кача. Peace
И тук изглежда цикламен: http://www.goldenrose.com.tr/en_index.asp   newsm78 ..Ух.. отивам да снимам.

# 685
На Опи има страхотно малиново, но реших да не го купувам, а да ме лакира маникюристката с него и не съм се интересувала за номера, но мога да проверя другия път.

# 686
Али - моля те питай я! Аз нали купих едно, което от шишето изглежда малиново, а на ноктите е ярко! червено...  Tired

Майка Зайка - много ще съм благодарна на снимка, иначе за цветовете на Голдън Роуз Ceramic това намерих , но там 119 изглежда розово...

# 687
Обожавам червени лакове....но посмъртно не бих сложила на краката червено....пробвала съм, не ми харесва....само нещо бледо розово, максимално наподобяващо естествения нокът

# 688
  • София
Това с цвета на лака определено не е въпрос на поддържаност на жената, а на личен вкус. Аз се старая цвета на лака да ми се връзва с дрехите и затова често го сменям - и на ръцете и на краката. Независимо, че на краката ми може изтрае и две седмици без да се развали. Сега от 10-ина дни заради заздравителя на Опи не си лакирам ръцете и се чувствам направо ужасно, но трай, бабо, за хубост. За да не ме дразни на краката съм с френски. Все пак няма да издържа дълго без да се нашаря и ще ми отиде на вятъра заздравяването  Laughing Освен тоя на Опи си взех пак и Мавала и маслото на Икаров... пада едно плескане. Ако до края на лятото не съм пуснала 5 сантиметра нокти не знам  Joy

# 689
Гагче, бързаш ли, аз съм на 29ти на маникюр, ще ме лакира, ще го снимам и ако ти хареса ще ти кажа номера.

Общи условия

Активация на акаунт