СЕПТЕМВРИ'09 - тема 25

• 22 139
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
Ние се завърнахме от дълга разходка в Морската градина!Страшно много плажуващи има.Сезона е открит!Много ми се искаше да топнем краци в морето,ама Ива заспа и седнахме на по бира.
Сега разгледах снимките за колажа!Страхотни сладури видях там.Наистина много са променени бебоците.Вече си имат физиономийки.
Атракция,благодаря ти! HugНаистина всеки ,който види Ивайла се впечатлява от очите и.

Валката,аз и друг път съм го казвала,че си страшно готина.А за децата няма да коментирам,при хубава майка,какви ли да са децата Wink

Емир,живо и здраво да ти е името!Много късмет и успехи ти желая!  bouquet

Кришка,само да отбележа,че Попо има много тарикатска физиономия.Личи си от сега,че ще е голяма панта! Grinning

# 106
Здравейте  Heart Eyes

ЕмиРче, честит имен ден! Бъди жива и здрава и много щастлива!

Много хубави, пораснали бебета си имаме брей! Качих и аз една снимка за колажа. Ванина ни я е правила  Hug

Сутринта бяхме на фирменото парти по случай 1 юни. Горкото Кате така искаше да тича с другите деца и по случая мама трябваше да тича с Катето в ръце  Mr. Green

Валка, стига бе жена! Винаги си изглеждала страхотно! Сега просто си страхотна и по-слаба   bouquet

mam_ma
, дано бързо се оправят дребните  Praynig

Ами исках и друго да кажа, но забравих какво  newsm78 Ще дописвам, ако се сетя...

# 107
  • sofia
 gorbi , и на мен така ми се чини...С баща му започваме да подозираме, че ще е Денис Белята...Започва лееко да се проявява...

# 108
  • София
gorbi , и на мен така ми се чини...С баща му започваме да подозираме, че ще е Денис Белята...Започва лееко да се проявява...
Хайде, хайде нали каза, че вие сте били кротки и няма на кой да е бесник Mr. Green

Горби, завидях за морската разходка! А Ивайла много ми прилича на теб Simple Smile

Сега като гледах албумчето за колажа видях, че Габи има същата шапка като Никола Grinning

# 109
Качих снимка и аз Peace.

Аз точно за Аутан ходих сега ,ми на всички пише под 2 г. да не се използват  newsm78.
На Валя купувах бебешки ,ама не помня марката ooooh!.

Купих буйки на КК- само с ципчето дето са ,оказа се ,че Капчица са само пробни и са пуснали само номер 16/17,а аз купих 18/19.

Аз давах вече  телешко ,агнешко ,за свински не помня- май давах едно, вчера риба дадох.Не иска моите пюрета ,днес му правих - плюе като камила.

Спечелила съм от една томбола слънцезащитен Нивеа за деца ,50 фактор ,а само преди седмици дадох 32 лева за А-дерма слънцезащитен ,много ме хвана яд.

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 16:35 от Тони.

# 110
Благодаря, че ми честитите "малкото" християнче.
Дребният категорично отказва млечните каши. 1 лъжица каша да сложа в плодовото, усеща и не го иска. Иначе кисело мляко яде. К'во не му харесва на сухото?  newsm78

Ана Мария сама си ходи. Гледам само я придържаш за ръчичката.  Wink Йоан уж все щъка с проходилката, ама още не може да си понесе тежестта. Веднага сгъва коленете. Май бедрата са му много дебели.  Thinking

# 111
Хелоу и от мен!
ЕмиР-че, да си жива, здрава и много обичана   bouquet
И аз качих снимка за колажа. Наистина дечицата сега са много по-различни. Сигурно ще е много интересно да се сравнят със снимките им от раждането.
Днес бяхме на светско мероприятие - рожден ден на сестра ми + прощъпулник на племенницата. Имаше много хора и доста дечица, та малко се притеснявах за моята девойка как ще се впише като най-малка. Но се оказа, че детенцето ми е много пораснало. Така хубаво си играеше с каките и батковците, смееше се....въобще отличничка.

# 112
  • Варна
EmiR, chestit imen den!
Pratete i na men tazi parola, da kacha i az snimka:)
Sorry za latinicata, ne mi izliza tuk ikonata za BG shrifta... newsm78

# 113
  • София
Благодаря ви за комплиментите (това от името на Ана Мария  Mr. Green )
Емир, честит имен ден!
Венилове, ами тя стои права сама ако има за какво да се хваща, било то ръка, маса, стол и т.н. Вчера пробва и да ходи сама, като се държи за мебелите, ама нещо не й се получава още  Mr. Green Има време.
Ние пак цял ден бяхме навън, утре вече се прибираме в София  Sad Много ще ми липсват разходките в Клуж и Ст. Загора...
Елеста, вие откога сте в Медиаш? Може да сме се засекли по пътя Simple Smile Минахме през Сибиу на връщане.
Тати ще заминава за Англия след една седмица Sad и ще сме сами за известно време...ама какво да се прави. По-нататък може и ние да се присъединим към мамите, които ходят в Борисова Градина, сега имаме лятна количка, която не тежи колкото танка в София, и ще сме по мобилни  Laughing

# 114
Покахонтас с радост приемаме всеки съгласен да дойде. И Цвета се е навила....супер ще е да съберем повече бебковци  Party Голяма веселба  Party

# 115
  • София; Дружбето
Сега като го дават дъждовно кога мислите да ходите към Борисовата Rolling Eyes

# 116
Ми за другите незнам, но аз понеделник и вторник съм с ангажирана с бате, че ще се разсърди ако ида някъде без него, тъй като специално за 1юни си е пуснал отпуска, да се разходим с малката посемейно. Голям мерак да не изтърве първият й ден на детето. Само й говори как ще ходим в зоопарка и щял да й купи балон и да й казва кое животно какво е  Heart Eyes Mr. Green

# 117
  • София; Дружбето
Ми за другите незнам, но аз понеделник и вторник съм с ангажирана с бате, че ще се разсърди ако ида някъде без него, тъй като специално за 1юни си е пуснал отпуска, да се разходим с малката посемейно. Голям мерак да не изтърве първият й ден на детето. Само й говори как ще ходим в зоопарка и щял да й купи балон и да й казва кое животно какво е  Heart Eyes Mr. Green
Mr. Green успех му, Габи не се впечатли от нито едно, само на кака си се хилеше

# 118
По повод на 1-ви Юни нямам грам идея какво да правя баткото, бебето явно че ще е пас, най-много някоя нова биба да намаже  Crazy
По-скоро за баткото, нямам идея какво да му купя, ама хич, мамите с по-големи деца идеи newsm78
За плаж -наистина е така, на Дружба имаше доста хора и ми направи впечатление многото румънци, нали уж не им било толкова евтино у нас, пък  newsm78

Допълвам се: новите попълнения в албума са изключителни просто  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 21:53 от Nadina

# 119
Nadina, a з  за баткото ще купувам някоя гад бен10. Бебе ще намаже с чадър за количката. Божидар ще го водя, да не ми мине котка път, в една "работилница" - майсторят се разни неща/рисува/твори - той се кефи на такъв род дейности.

Допълвам се: новите попълнения в албума са изключителни просто  Heart Eyes
  Peace А очите на Ирина Лучия , а  Flutter  Heart Eyes
Нямам батерии на апарата, зареждат се, утре и аз ще кача Свилко-пилко, да не се колажирате без него Wink

Общи условия

Активация на акаунт