Ултра лято Албена 2010 (Тема 2)

• 51 804
  • 715
  •   1
Отговори
# 75
  • В.Търново
Аз като гледам офертата за ол инклузив за Орлов през няколко агенции във всичките пише,че има само три хранения с напитките в баровете в съответните часове.Така и ми казаха като се обадих,както писах вече по-горе. Peace

# 76
За Орлов е така-ама за Елица, Мура, Нона, Славуна, Орхидея в различните сайтове е различно-в Ретур има междинни, в Бутик има само трите основни, бай дъ уей-хайде някой да ми даде линк към сайта на Албена, в който си пишело всичко както е - аз не можах да намеря такъв.

Колкото до обажданията до хотела-може би трябва да го направя-това не значи,че трябва да се прави по принцип, а е редно да си пише като хората-а не в различните сайтове-както им падне,за да привлекат клиенти.

# 77
Добре де, тази система на почиване-олинклузив и ултра не трябва ли да има някакви стандарти, които са задължителни, без побългаряване. Един приятел ми каза, че масата примерно с основните ястия трябва да е еди-колко си метра дълга и разни други такива задължителни неща... Как ще пише олинклузив ако както писа някой всъщност е FB. Ние запазихме в Панорама утраол. от 27.06 до 01.07 и сме трима възрастни и едно 5 год дете, в две стаи. 58 лв е единичната стая и по 46 лв. за другите двама в двойната стая.

# 78
А плажа къето спира бусчето как се казва?Много ли трябва да се върви до плажа който обслужва Магнолия някаква котва ли бее как се казваше newsm78Каквото и да е свърши платихме вече дано да е хубаво

# 79
На рецепцията не винаги дават адекватни отговори. Минолата година като пристигнахме за настаняване попитахме бара на плажа влиза ли в инклузива, на рецепцията казаха - не, а се оказа - да! Добре, че  наблюдавах хората на плажа какво правят, и си отговорих сама. /Става дума за друг курорт, не за Албена/

# 80
  • На остров
Стаите в Елица - аз съм виждала 2 вида, едната е с разтегателен фотьойл, а другата с двуетажно легло. Нормален размер са не са супер тесни, не са и огромни. Храненията 3 основни плюс пица, картофи, кюфтета и кебапчета сладолед на снек бар от 11- 4. Това е от миналата година информация. Според мен храната е достатъчно друг въпрос е, че писва всеки ден едно и също..Не мисля, че някой остава гладен обаче. В Панорама и още няколко хотели имат снек бар на плажа - има разлика между него и хапването в основния ресторант. За Ком мога да кажа по подробно за ресторанта - голяма лудница ставаше, чакаше се много за палачинки например имаше много нахални македонци. Като цяло между тези хотели не намерихме разлика в храната само дребни неща, които едва ли са от значение...освен ако не се отива за да яде нон стоп. Лично аз не си падам по АИ, но излиза по евтино спор няма за това особено в Албена, където няма голям избор от други места за хранене.

# 81
  • В.Търново
За Орлов е така-ама за Елица, Мура, Нона, Славуна, Орхидея в различните сайтове е различно-в Ретур има междинни, в Бутик има само трите основни, бай дъ уей-хайде някой да ми даде линк към сайта на Албена, в който си пишело всичко както е - аз не можах да намеря такъв.

Колкото до обажданията до хотела-може би трябва да го направя-това не значи,че трябва да се прави по принцип, а е редно да си пише като хората-а не в различните сайтове-както им падне,за да привлекат клиенти.

http://www.albena.bg/bg/hotels/view/id/27/#elitsa-4

http://www.albena.bg/bg/hotels/view/id/25/#mura-4

http://www.albena.bg/bg/hotels/view/id/24/#nona-4

http://www.albena.bg/bg/hotels/view/id/26/#slavuna-4

http://www.albena.bg/bg/hotels/view/id/23/#orhidea-4

Това са програмите на ол инклузива към сайта на Албена.Кликваш върху Ресторанти и Барове и излиза.

# 82
Много интересно какво излиза като кликнеш там....като го гледах над 100 пъти-ама хайде стига вече за това-аз държа на това, което мисля-не ми допадна тази концепция-това не значи,че няма да резервирам някъде там, но ще продължа да чета по-задълбочено от нормалното,защото явно всички си мислим,че Ол значи всичко,ама не е точно така преведено на български... Mr. Green

# 83
  • В.Търново
Да,така е,защото много не им вярвам на писанията,даже утре ще звъня и за Добротица. Peace

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 18:29 от rosinauzunova

# 84
  • Варна
Момичета можете ли да ми кажете,ако някой е ходил каква е разликата в Ралица Супериор Сектор К и Ралица Супериор?   car003 bouquet
Няма разлика в стаите, същите са си. Разликата е само, че са в различни сгради, на 20-30 метра една от друга и се отключват с ключове /в К сектора/, а в основната сграда е с магнитни карти.

# 85
Много интересно какво излиза като кликнеш там....като го гледах над 100 пъти-
Е как какво излиза?
Излизат часовете на междинните хранения на хотелите.
Точно тези линкове ги бях дала на предната страница.
Албена си имат официален сайт - http://www.albena.bg/bg
Предлагам да се доверявате на информацията в него, а не на разни агенции.

# 86
Зависи от хотела според мен. Миналото лято пристигнахме рано-рано в "Славуна" - някъде около 12 часа, защото бяхме спали предната нощ във Варна при леля ми. И ни настаниха на секундата, дори ни предложиха да отидем да обядваме, ако не сме обядвали.
Честно казано , и аз се надявам ,че ще ни настанят по рано .Не ми се вярва да ни оставят с две деца гладни-жадни.Ще се надявам на чара на половинката Mr. Green
Пък нас за добруджата ни държаха до над 2 и половина - уж все нямало готова стая,а бяхме цъфнали около 12 там.
Не им вярвахме,ама какво да направим,чакаме и досаждаме на 15-20минути.

# 87
http://www.facebook.com/#!/pages/Albena-Resort-Bulgaria/53293352234?ref=ts

Тук може да зададете въпросите си. Там много хора ще имат възможност да ви отговорят.

Послепис : Линкът не излиза цял , но е правилен . Копирайте го в link  bar-а

# 88
Зависи от хотела според мен. Миналото лято пристигнахме рано-рано в "Славуна" - някъде около 12 часа, защото бяхме спали предната нощ във Варна при леля ми. И ни настаниха на секундата, дори ни предложиха да отидем да обядваме, ако не сме обядвали.
Честно казано , и аз се надявам ,че ще ни настанят по рано .Не ми се вярва да ни оставят с две деца гладни-жадни.Ще се надявам на чара на половинката Mr. Green
Пък нас за добруджата ни държаха до над 2 и половина - уж все нямало готова стая,а бяхме цъфнали около 12 там.
Не им вярвахме,ама какво да направим,чакаме и досаждаме на 15-20минути.

Споменах ли,  че миналата година в Магнолия ни настаниха след 16 ч. При наличието на две огладнели  и озверели деца в т.ч. едно насрано.  Mr. Green

# 89
  • София
След 14ч. обаче скандала ще им е в кърпа вързан,понеже си пише навсякъде,че настаняването е след този час.Не бих изчакала с детето по никакъв начин по-дълго време.Тя и без това спи през това време.Не си ли разправяхте с управител или някой друг!?

Общи условия

Активация на акаунт