Ултра лято Албена 2010 (Тема 2)

• 51 689
  • 715
  •   1
Отговори
# 360
Може ли да кажете маршрута на безплатното автобусче, моля!

# 361
Все излиза нещо- нямало междинни хранения, автобуса спирал на м....ната си, какъв е този курорт бе? Че и със славата на един от най- добрите. Може би тази година ще е по- различно, миналата май не бяха безплатни чадърите? Който се завърне да пише

# 362
  • София
Миналата година имаше безплатни чадъри само за хотелите на плажа - за Магнолия нямаше. За маршрута на бусчето не мога да помогна - мога да го опиша до някъде - ние го ползвахме само веднъж - тръгва от Орхидея и Магнолия, после покрай Панорама, Алтея, Вита парк, Ралиците, после завива по главния път на входа на Албена, после през парка и отива на хотелите в южната част на комплекса - не помня обаче на кой хотел въртеше, може би на Боряна или на Гергана, но не съм сигурна.

Между другото ние миналата година ходехме на плажа пред ЛаБамба - имаше пространство, свободно от чадъри и шезлонги и понеже сме ранобудни, винаги успявахме да сме до брега. Само дето мъкнехме чадър, но пък за 5-7 минути стигахме до там по стълбите (с уговорката, че мъж ми носеше ситната)  Peace

# 363
lulumba, благодаря  Hug , въобще не мисля, че някой ще тръгне да се заяжда с мен, дори съм благодарна на всякакво инфо, затова и чета темата, признавам, че не съм я прочела от до  Blush няколко стр в началото и 1-2 в края преди да се разпиша, така че сугирно 10на и отгоре ми се губят. Но това за децата не важи ли само за юНи, поне така гледах по сайта, че пише.

А за автобуса не схванах...чадърите, които са на плажа до хотел Боряна, където спира бусчето не са ли от прИмоцията за безплатно ползване, другаде ли трябва да ходим за такива  newsm78 това с южна и северна част нищо не ми приказва  Blush

# 364
Фоксче, благодаря за тази информация!

Може пък тази година автобусът да отива и до безплатните чадъри  Praynig надеждата ми ще се оправдае или не в неделя, когато заминаваме. Ако ни дари бог с нет в хотела, ще ви пиша оттам какво е положението с транспорта  Hug

# 365
  • София
Може пък тази година автобусът да отива и до безплатните чадъри  Praynig надеждата ми ще се оправдае или не в неделя, когато заминаваме. Ако ни дари бог с нет в хотела, ще ви пиша оттам какво е положението с транспорта  Hug
Аз пратих запитване до управителката на Магнолия, отговорът е "Mar6ruta na bezplatniq avtobus ostava kato minalogoodi6niq."

anny, децата до 12 г. са безплатни за целия сезон, за всички хотели
http://www.albena.bg/bg/news/view/id/15

Освен това виждам, че сте запазили в Компас - неговите чадъри са на плаж Хавана, което не е на север и мисля, че е близо до безплатното бусче  Peace

# 366
  • В.Търново
Не видях коментари за Нона, има ли от тук присъстващите някой с мнение?

Нона беше коментиран няколко пъти,няколко страници назад! Peace

# 367
Как стои въпросът с чадърите- на всеки хотел си има на определено място или си лягаш където ти кефне?

# 368
  • София
за Орхидея безплатните чадъри са на плажовете Арабела бийч и Мостик
http://www.albena.bg/bg/hotels/view/id/23/#free_beach

# 369
raja_nikol , всеки хотел си има обособенна зона на плажа, на рецепция трябва да ви упътят.   Peace

# 370
Здравейте мами, моля за вашата помощ. Ситуацията е следната ..синът ми е състезател по спортни танци. В периода 2.07.- 4.07. ще се проведе международен турнир по спортни танци в спортна зала на КК Албена. Пробвах да запазя места в масовите хотели 2 и 3 звезди, но места за такъв кратък период от време не ми предложиха  ooooh!
Ясно е че отстъпките и офертите важат при минимум 5 нощувки. Моля за съвети и предложения за нощувка в КК Албена. Изискванията ни са единствено да е в курорта за да може да се придвижваме мах. бързо до спортната зала. Към самия хотел, бунгало и т.н освен да е чисто и да има баня др. изисквания нямаме, тъй като единствено ще спим там. Ще бъда благодарна на всякакви предложения.  bouquet

# 371
Сега вече ме притеснихте, с транспорта. Би следвало да е предвидено, щом за всички пише безплатни чадъри, би трябвало да можем да стигнем до тях.....Я кажете за Орхидея- къде ви изсипваше амтобуса миналата година? То не стига, че трудно го преглътнах, а сега се оказва, че е безполезен. Нямам нищо против да се возя на влакчето, ако е безплатно , аман от български промоции: Безплатни чадъри и шезлонги, ама на 1 км от спирката. Не ми се слага емотикон, че ми изчезва текста, ама сещайте какъв си бях избрала
Пеша е по-близко, по-спокойно, по-приятно... всичко по от буса!  Wink Не ни е минавало изобщо през главата да го ползваме. Случвало се е 2-3 пъти на връщане да си хващаме платеното влакче.

# 372
Минзухар, ние миналата година бяхме в Арабела бийч. Не знам какво да ти кажа. За парите, които изръсихме не съм особено доволна. Стаята ни беше малка и сигурно беше от комунизма, терасата ни гледаше отстрани към помещения за персонал ли са не знам с едни ламарини отгоре. Иначе ресторанта и храната не са лоши. Пиенете беше само българско май, не пия и не мога да кажа. Но аз от както бяхме в Калиакра, всичко сравнявам с нея май  Crazy и няма такова ниво просто. За 3 звезди става, но къде ги видяха тези 4 звезди не знам. Tired

Ха Иренка, вчера се мъчих да си спомня ника на потребителката, която беше дала инфо миналата година точно за Арабела, че не е очарована след като почива там  Crazy, но изобщо не можах да се сетя и не посмях да пиша, но ето че и ти сама го написа отново. Hug И май и аз след Калиакра за друг не ща да чуя  Blush лошото е, че няма места  Tired

# 373
Резервирай онлайн от сайта на Албена. Първо избираш датите и колко човека сте,  след това излизат разни хотели, за всеки можеш да видиш дали има места и колко ще ви струва. Няма изисквания за бройка на нощувки.

# 374
Миналата година имаше безплатни чадъри само за хотелите на плажа - за Магнолия нямаше.
Миналата година безплатните чадъри бяха за всички хотели Ултра АИ. Ралиците имаха също, а не са на плажа.

Не се шашкайте, не е далече от спирката на бусчето която и да е част от плажа. Peace

Е, на нас определено не ни се налагаше да ходим по плажа, защото на Ралиците чадърите са точно срещу спирката. Но сме се разхождали с детето по целия плаж и не мисля, че е километър.

Общи условия

Активация на акаунт