ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 70 039
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 1 275
zdraweite , ne moga da vlqza v akaunta si , kazva mi che potrebitel s takova ime nqma. kakvo se sluchva.
emi_9eni

# 1 276
kak taka ne mi sushtestvuva potrebitelskoto ime?!?!?!?!?!?!?!?!?

# 1 277
Моля, пишете на кирилица!

Наистина потребител с такова потребителско име не мога да намеря нито тук в активните форуми, нито в архива, нито намирам потребител с такъв е-мейл адрес.
Сигурна ли сте, че това е било потребителското Ви име в БГ-Мамма? Кога е било регистрирано? Линк към Ваше мнение?

Използван ли е активно акаунта? Влизали ли сте с него през последните 12-18 месеца?

# 1 278
В продавалника има такъв юзър. Да не си мисли, че регистрацията за там и тук е една?

# 1 279
Видях това, Вълк. Очаквах потребителката да ми отговори!

# 1 280
Аз искам да попитам писмата в пощата ни дали са достъпни да се четат от модераторите или само ние си ги виждаме и четем.

# 1 281
Не, модератори и администратори нямат достъп до други лични съобщения, освен до своите собствени.

# 1 282
Благодаря за отговора,да за ранга разбрах още като четох правилата,мислех да пусна обявата като направя необходимия ранг,не ми е нещо спешно,но не бях сигурна дали става за публикуване Simple Smile

# 1 283
Здравейте,
опитвам се да си изчистя кутията,но ми дава -грешка.Изчистих кеша ,пробвах с Мозила и Експлорер,но не се получава. Sad Какво още да направя?

# 1 284
Каква е грешката? Може ли да я цитирате? Благодаря!

# 1 285
Здравейте!Преди малко се регистрирах под името Брида,но съм объркала имейл адреса и следователно не получавам линк за активиране на профила.Какво можем да направим?

# 1 286
Дава ми това:
Цитат
Грешка!
Невалидна сесия. Моля, натиснете изход и се опитайте да влезнете отново.

# 1 287
Здравейте!Преди малко се регистрирах под името Брида,но съм объркала е-мейл адреса и следователно не получавам линк за активиране на профила.Какво можем да направим?

Използвах опцията грешен регистрационен е-мейл при регистрация,като получих веднага писмо на валидната ел. поща,но в него няма код за активация.

# 1 288
  • София
Използвах опцията грешен регистрационен е-мейл при регистрация,като получих веднага писмо на валидната ел. поща,но в него няма код за активация.
Активирах профила ви.

# 1 289
Защо на мен не ми отчита мнение за темите в които е посочено според правилата на форума?

Общи условия

Активация на акаунт