ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 72 337
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 1 290
За кой подфорум става въпрос?

# 1 291
Някой ползва без мое знание и съгласие профила ми. така например днес от мое име е пуснато изказване в тема " Мисля да направя една важна крачка в живота си! " под форум  Татковци. Моля за съдействие поста да бъде заличен, както и тази злоупотреба да бъде преустановена. Благодаря

# 1 292
Профилът може да се ползва само от този, който може да се логне с потребителското име и паролата (т.е. знае паролата) или например от публичен компютър, от който сте влизали във форума, но не сте натиснали Изход и профилът Ви е останал запаметен там. Помислете и дали само Вие имате достъп до електронната си поща. Никой, освен собственика на профила и този, който има достъп до пощата му, не може да знае паролата - тя се съхранява на сървъра изцяло в криптиран вид и е недостъпна и нечетима дори и за модератори и администратори.

Моля, влезте в профила и сменете паролата си! Така, дори профилът да е бил логнат някъде и дори и някой да е знаел или налучкал старата парола, ще бъде "изхвърлен". Използвайте силни пароли - не използвайте лесни за налучкване думи, пароли, съдържащи името Ви и т.н. Най-добрият вариант е паролата да съдържа малки и големи букви, цифри и специални знаци.

# 1 293
Благодаря за напътствията. Но никога не съм влизала в бг мама от обществен компютър, а този от който влизам е личен, т.е. ползвам го само аз, дори съпруга ми не го ползва, паролата също я знам само аз. Още веднъж моля направеното от мое име изказване да бъде премахнато, програмата не ми дава възможност аз да го изтрия. Благодаря още веднъж.

# 1 294
Дава ми това:
Цитат
Грешка!
Невалидна сесия. Моля, натиснете изход и се опитайте да влезнете отново.

Дали сте пробвали да изчистите бисквитките (cookies) и да пробвате отново или да опитате през друг браузер?

# 1 295
Използвах опцията грешен регистрационен е-мейл при регистрация,като получих веднага писмо на валидната ел. поща,но в него няма код за активация.
Активирах профила ви.

Благодаря!

# 1 296
От няколко дни ми го няма аватара newsm78
Поне аз не си го виждам. Защо? Беше си в зададените параметри, струва ми се

# 1 297
Дава ми това:
Цитат
Грешка!
Невалидна сесия. Моля, натиснете изход и се опитайте да влезнете отново.

Дали сте пробвали да изчистите бисквитките (cookies) и да пробвате отново или да опитате през друг браузер?
Опитах и през 2та-Експлорер и Мозила,изчистих бисквитките и на 2та.С експлорера не стана,с мозила изтри една страница от съобщенията и пак ми даде същата грешка. newsm78Нещо друго мога ли да направя или ,или за всяка страница по отделно,да повтарям горната процедура.

# 1 298
От няколко дни ми го няма аватара newsm78
Поне аз не си го виждам. Защо? Беше си в зададените параметри, струва ми се

Този ли е бил?

Ако е това, то той не отговаря на параметрите - размерите му са 196х160 пиксела, а допустимите са до 160 пиксела ширина х до 200 пиксела височина (първата цифра винаги е ширината, а втората - височината).
Системата автоматично не допуска или премахва по-големите аватари.

Опитах и през 2та-Експлорер и Мозила,изчистих бисквитките и на 2та.С експлорера не стана,с мозила изтри една страница от съобщенията и пак ми даде същата грешка. newsm78Нещо друго мога ли да направя или ,или за всяка страница по отделно,да повтарям горната процедура.

Да сте инсталирали нова антивирусна програма или да сте променяли настройки на бисквитките? Случва ли се да ви "изхвърля" от профила, т.е. да се налага да се логвате наново?

Ще предам на програмистите за проблема, но ще могат да го погледнат едва в понеделник.

# 1 299
Мамма ,благодаря   bouquet
Този проблем го имам от месеци,но понеже ползвам редовно Мозила,минавах през Експлорер и от там си чистих пощата.Не ме е изхвърлял от профила ,със старата антивирусна съм ,идея си нямам от какво може да е  newsm78

# 1 300
Благодаря за отговора Мамма!
Системата нещо се е объркала вероятно, защото аз от няколко месеца си го размятах този Ежко  Peace

# 1 301
Mamma,
модератори,

моля, уведомете вашите програмисти да поправят следната правописна грешка

Отдел - Полезно

след информацията за стволовите клетки

пише ФрАнска Биокозметика, вместо фрЕнска биокозметика...

знам, че е от недоглеждане или бързина, ама си я има  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 302
# 1 303
  • София - Рим и обратно
Извинявам се, защо вече не виждам бутона "Нови отговори на моите публикации"? В моя телевизор ли е причината или е махнат?

# 1 304
Извинявам се, защо вече не виждам бутона "Нови отговори на моите публикации"? В моя телевизор ли е причината или е махнат?

Натиснете тази стрелка  и ще се появи.

Общи условия

Активация на акаунт