ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 70 348
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 330
От ---site_sas_zlovreden_kod--- ли? Питам, защото има и други.
иконатор.ком го филтрирах.

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 12:21 от Mamma

# 331
# 332
За жалост отново аватар (на irka този път).
Премахнах аватара, но явно ще трябва да филтрираме сайта на по-ниско ниво, за да не може да се избират аватари от него.

# 333
Искам да попитам мога ли да известя някъде е къде по-точно, че имам две ампули прегнил 5000, които не ми трябват, а бих искала да помогна на някой в нужда.

# 334
Не, не можете.
Във форумите ни е забранено публикуването на подобни обяви, а по закон предлагането на лекарствени средства по интернет е забранено.

# 335
Здравейте, смених си адреса на ел. пощата и сега не мога да си вляза в пощата. Получавам празни e-mail -и за активация. Защо?

# 336
Реактивирах акаунта Ви.

# 337
Здравейте, защо вече имам известен брой публикации, а все си стоя на нула. Не, че е кой знае какъв проблем, но ми е чудно  newsm78 newsm78 newsm78

# 338
Здравейте, защо вече имам известен брой публикации, а все си стоя на нула. Не, че е кой знае какъв проблем, но ми е чудно  newsm78 newsm78 newsm78

Форуми, в които броят на мненията СЕ отчита:

Благотворителни акции, помощ за сираци, социално слаби и болни дечица
Сдружение "Настоящи и бъдещи майки"
Майки (бъдещи и настоящи)
Кърмене и захранване на бебетата
Хранене с млека за кърмачета и преходни млека, захранване
Искам бебе
Проблемно забременяване
Рискова бременност
Близнаци
Родители в чужбина
Подфоруми с онлайн консултации
Нашите деца
Детски ясли и градини
Деца в училищна възраст
Деца с увреждания и хронични заболявания
Интеграция на деца с увреждания
Недоносени дечица
Осиновяване, осиновители
Осиновени
Родители, отглеждащи сами децата си
Родители, преживели загуба

Във всички останали подфоруми броят на мненията НЕ СЕ отчита!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23317.0   Разгледай правилата на форума.

# 339
Благодаря, ще го имам в предвид и ще се запозная по-подробно с правилата  newsm10

# 340
Реактивирах акаунта Ви.
Благодаря Ви,   bouquet

# 341
Имам проблем с личните съобщения, като отида на входящи ми изписва брой 0 и няма съобщения, а отдолу е червено, запълване 90 % и брой 9, опитвах се да прочистя съобщенията, но така и не се отстрани проблема, ще Ви бъда благодарна, ако ме посъветвате какво да направя! Уточнявам, че изчистих кеша, наново се логнах, но проблема остава.

# 342
Темите "Мразя да готвя" и "Мразя да готвя напролет" дали са преместени в архива, че тук ми дава Грешка Темата или форумът, който търсите, не съществува или имате ограничени права  newsm78 а в архива търсачката не работи ...

# 343
# 344
  • Стара Загора
Имам проблем с личните съобщения, като отида на входящи ми изписва брой 0 и няма съобщения, а отдолу е червено, запълване 90 % и брой 9, опитвах се да прочистя съобщенията, но така и не се отстрани проблема, ще Ви бъда благодарна, ако ме посъветвате какво да направя! Уточнявам, че изчистих кеша, наново се логнах, но проблема остава.

Изчистете кеша на браузъра си... В този подфорум има закована тема за това... newsm10

Общи условия

Активация на акаунт