ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 70 413
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 345
# 346
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=275464;sa=showPosts
Според мен този потребител прави реклама

# 347
# 348
Проблемът е в mamaibebe, а тук се проявява заради лентичките от там.
http://www.google.com/safebrowsing/diagnostic?site=http://www.vr … 3D17377&hl=bg

Временно филтрирах адреса тук при нас, докато mamaibebe  отстранят проблема.
Имате ли представа колко временно ще е временното филтриране в конкретния случай с Мама и бебе?

Пускам отчетните теми в Искам бебе, но този временен филтър леко ми промени дизайна на темите  newsm56 Случайно да имате представа в кой друг сайт могат да правя на кирилица лентички с блестящи букви? Или просто да изчакам да М и Б да си оправят нещата и да се премахне филтърът?

Благодаря!   bouquet

# 349
# 350
  • София
Здравейте!

В тази ни тема: Дамски клуб 40+   не мога да отворя първата тема  - при мен ли е проблема?  Thinking

И още едно питане - темата ни е в Майки-бъдещи и настоящи , а започна от Дом и семейство

Къде е правилното й място? Вече 9 теми сме в Общ отчетен подфорум  newsm78   
Лично на мен ми се струва, че сме за Дом и семейство
Понеже предстои нова тема- реших да попитам все пак  Blush

Благодаря Ви!   bouquet

# 351
Имам проблем с личните съобщения, като отида на входящи ми изписва брой 0 и няма съобщения, а отдолу е червено, запълване 90 % и брой 9, опитвах се да прочистя съобщенията, но така и не се отстрани проблема, ще Ви бъда благодарна, ако ме посъветвате какво да направя! Уточнявам, че изчистих кеша, наново се логнах, но проблема остава.

Изчистете кеша на браузъра си... В този подфорум има закована тема за това... newsm10

Уточнявам, че изчистих кеша, наново се логнах, но проблема остава

# 352
  • Стара Загора
В тази ни тема: Дамски клуб 40+   не мога да отворя първата тема  - при мен ли е проблема?  Thinking

Къде е правилното й място? Вече 9 теми сме в Общ отчетен подфорум  newsm78   
Лично на мен ми се струва, че сме за Дом и семейство
Понеже предстои нова тема- реших да попитам все пак  Blush
Благодаря Ви!   bouquet

Първата ви тема е изтрита и затова не е видима за потребителите...

Правилното място на темата ви е точно в Общ отчетен форум и никъде другаде...

Значи вероятно "проблемът" ви ще се "реши", когато имате поне ЕДНО отчетено мнение...

# 353
Искам да попитам..
Получих лично съобщение от потребител с примерен ник : Тати Пеньо. След това тръгнах да отговарям и натиснах "отговор" , започнах да пиша, след което пратих съобщението. Изписа ми на две редче едно под друго :
Изпратено съоб. на Тати
Изпратено съоб. на Пеньо
В смисъл, че на тези два потребителя съм го пратила, а аз просто натиснах автоматичен отг. на полученото съобщение от Тати Пеньо (един потребител)
След това получих съобщение от Тати (примерно) , че съм се объркала (което е естествено, след като става дума за др. човек) . Пробвах пак със същата процедура, пак така. Послед отидох на "профил" на Тати Пеньо и съкнах на "Изпрати ЛС" и отново същото.  newsm78

# 354

Значи вероятно "проблемът" ви ще се "реши", когато имате поне ЕДНО отчетено мнение...

Е, вече имам едно отчетено мнение, но съобщенията ми са като брой 10, а всъщност няма нито едно, моля още веднъж да се заеме и справи някой с проблема ми. Praynig

# 355
  • Стара Загора
Е, вече имам едно отчетено мнение, но съобщенията ми са като брой 10, а всъщност няма нито едно, моля още веднъж да се заеме и справи някой с проблема ми. Praynig

Аз ли нещо не мога да разбера или вие не обяснявате добре...?
Като "Регистриран потребител" (такъв с 0 мнения) имате право на 10 лични съобщения...
Като "Новак" (потребител с поне 1 мнение) имате право на 30 съобщения...
И това, че ви пише, че имате право на 10 съобщения, не означава, че имате 10 такива...
Къде всъщност е проблемът...?

# 356
Искам да попитам..
Получих лично съобщение от потребител с примерен ник : Тати Пеньо. След това тръгнах да отговарям и натиснах "отговор" , започнах да пиша, след което пратих съобщението. Изписа ми на две редче едно под друго :
Изпратено съоб. на Тати
Изпратено съоб. на Пеньо
В смисъл, че на тези два потребителя съм го пратила, а аз просто натиснах автоматичен отг. на полученото съобщение от Тати Пеньо (един потребител)
След това получих съобщение от Тати (примерно) , че съм се объркала (което е естествено, след като става дума за др. човек) . Пробвах пак със същата процедура, пак така. Послед отидох на "профил" на Тати Пеньо и съкнах на "Изпрати ЛС" и отново същото.  newsm78

И все пак някакъв отговор!  Tired

# 357
  • София
Проблемът може би е прогр. Модераторите не могат да помогнат. Ще трябва да изчакате отговор на администратори.

# 358

Аз ли нещо не мога да разбера или вие не обяснявате добре...?
Като "Регистриран потребител" (такъв с 0 мнения) имате право на 10 лични съобщения...
Като "Новак" (потребител с поне 1 мнение) имате право на 30 съобщения...
И това, че ви пише, че имате право на 10 съобщения, не означава, че имате 10 такива...
Къде всъщност е проблемът...?
Проблемът е, че като вляза във форумите, горе в ляво има поле с надпис "Здравей, napata

имате 10 съобщения, 0 са нови", когато обаче вляза в кутията си там няма нито едно съобщение, реално нямам налични съобщения в момента, а кутията ми е запълнена, поне беше, докато не регистрирах едно мнение и така имам свободно място за още 20, но това не е реално решение на проблема, дано съм успяла да се изразя правилно, преди около два месеца имах същия проблем, писах тук и след намеса на модератор или администратор /не зная/ се оправиха нещата.

# 359
  • София
Модераторите не могат да помогнат в случая. По надолу писах, ще трябва да изчакате намеса на дмин.

Общи условия

Активация на акаунт