ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 70 526
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 480
Има ли възможност да бъде "поправен" бутон ?
Съвсем не отдавна работеше и смятам, че е доста удобен.

# 481
Опитвам се да разгледам обявите за детски колички, но повечето от обявите, които ме интересуват са в папка "Hidden"  и не мога да ги отворя.
Въпросът ми е защо нямам достъп (при положение, че не съм нов потребител) и от друга страна какъв е смисъла да се публикуват обяви, които не са достъпни за мнозинството, а излизат в търсачката?

Явно е пропуск на системата, че изкарва резултатите от вече приключените обяви в търсачката. Това са вече приключените/продадени обяви.

Ще се радвам, ако някой даде отговор и на моя въпрос.

За съжаление поне на този етап няма как да се направи линкът над цитата да прехвърля на точния постинг в Архива.
Вариантът е да добавяте ръчно в публикацията линк към постинга, който цитирате.

Винаги е имало ограничения за използването на функцията за изтриване.
Потребителите имат право да изтриват постингите си само в случай, че след тяхното мнение няма други публикации - т.е. само ако мнението им е последно в темата.

# 482
Съжалявам, че ви противореча, но от известно време бутонът не действа безусловно.
И в момента проверих.

# 483

Винаги е имало ограничения за използването на функцията за изтриване.
Потребителите имат право да изтриват постингите си само в случай, че след тяхното мнение няма други публикации - т.е. само ако мнението им е последно в темата.

Проблемът е в това, че и тогава не става, Mamma. Иначе това ограничение ми е известно и имах предвид, че бутонът не работи и извън ограничението.

# 484
Благодаря, Mamma!

# 485
  • Варна/Лондон
Бях чела, че не се толерира ,, запис'' с емотикони, но ако повечето ти ,,мнения'' са само емотикони, няма ли...напомняне за правилата? Дразнещо е да ти излиза в непрочетени ново мнение от ухилено човече и то не в една тема.

Благодаря за бързата реакция!  bouquet

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 08:34 от Джеронимо

# 486
имах предвид, че бутонът не работи и извън ограничението.

Извинявам се, не разбрах първоначално. Фикснат е проблемът, вече трябва да работи нормално и не би трябвало да дава грешка.

# 487
Здравейте!
Моя приятелка се регистрира на 03.08 и не е получила активационен код.Ника и е дени кръстева и ел.поща  denikrasteva83@abv.bg

# 488
  • София
Здравейте!
Моя приятелка се регистрира на 03.08 и не е получила активационен код.Ника и е дени кръстева и ел.поща  denikrasteva83@abv.bg
Готово.

# 489
Много моля някой да позачисти в Дом и Семейство, че направо не знам какво им става на тия новорегистрирани /от днес  и тази седмица/ с тия идиотски теми, пързалки и пуканки.

В тази връзка - има ли някакъв шанс входа в "Дом и семейство" да е като в "Почивките" - да има минимален брой мнения за вход? Това с непрекъснатите регистрации на едни и същи хора е дразнещо, особено с пошлите провокации... На моменти имам чувството, че е някакъв болен мозък, някакъв форумен воайор, който обича да чете интимни подробности... Грозна работа...

# 490
  • София
Идеята е добра и ми харесва. Мамм?

# 491
Здравейте!
Готово.
  bouquet

# 492
имах предвид, че бутонът не работи и извън ограничението.
Извинявам се, не разбрах първоначално. Фикснат е проблемът, вече трябва да работи нормално и не би трябвало да дава грешка.
Благодаря!  bouquet

# 493
  • София
Здравейте,

От около 1 месец насам не мога да си влизам в акаунта от служебния комп. Изписва някакво съобщение за Мултиакаунтинг, но не разбирам защо при положение, че нищо не съм променяла и не съм имала проблеми до сега  newsm78
Какво да променя за да мога да си вляза в акаунта и от друго място освен от компютъра в къщи?

Благодаря предварително   bouquet

# 494
Цитат
..., но не разбирам защо...
Заради Victoria's secret.
Прочетете и спазвайте т.11 от 

Общи условия

Активация на акаунт