ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 70 530
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 495
  • номад в БГ
Здравейте!
Скоро пуснах тема "Секс в морето?" в раздела за здравеопазване - исках съвет от практикувалите го има ли опасност от инфекции. Прецених,че щом се касае за здраве,това може би е подходящият подфорум. Но тъй като не бях сигурна,изрично в поста си писах,че се извинявам,ако  на темата не й е там мястото(все пак не засяга сериозен здравословен проблем) и  може да бъде преместена.
Не ми е ясно с какво съм нарушила Правилата и справедливо ли е изтрита темата ми. Thinking
Поздрави !

PS: не мога да дам линк към темата,защото не нога да я намеря  Confused

Последна редакция: нд, 15 авг 2010, 15:24 от Зоя Г

# 496
  • София
Може ли по-точно да ми обясните това с 
Цитат
Заради Victoria's secret.
  Embarassed
Не съм нарушавала точка 11 :
11. Забранена е регистрацията и активното използване на повече от един прякор от един и същи потребител.

# 497
Не би трябвало да ви "хваща" забраната на друг потребител...
Моля, напише точното съобщение, което получавате при опит да се логнете.

# 498
Днес пуснах темата"Спорните храни и децата" погрешно в "Деца в училищна възраст", по невнимание.Моля, да бъде преместена в "Нашите деца",тъй като въпросите ми са за деца от всички възрасти

# 499
На мен ли ми се бъгна нещо... шрифта на форума се промени и е много странно?  Rolling Eyes

# 500
  • Варна
На мен ли ми се бъгна нещо... шрифта на форума се промени и е много странно?  Rolling Eyes
И при мен е така. Разместени са доста неща по профилите, така ли ще остане?

# 501
  • Русе
И при мен така  Shocked Всичко придоби странна форма и размер  newsm78

# 502
ясно е, че се работи по нещо
ясно е, че няма да всичко да остане разместено
не се оплаквайте един по един  Peace
 Grinning

# 503
Извинявам се за временното разместване.
С изключение на наличието на новата лента с бързи връзки към секциите в сайта - статии, лентички, галерии и т.н., би трябвало вече всичко да е по старому, т.е. да няма други размествания.

# 504
Новата визия е много хубава   bouquet
Пропуснах разместванията и проблемите и направо видях готовия резултат.  Peace

# 505
Здравейте модератори, гледам един потребител с 28 мнения. Отварям профила за да се запозная по-отблизо с човека и там няма нито едно мнение. Защо така?

# 506
  • София
Здравейте,
изпратих едно запитване на посочения от вас email в неделя, но все още нямам отговор. Кога мога да очаквам такъв?
Благодаря.

# 507
Здравейте модератори, гледам един потребител с 28 мнения. Отварям профила за да се запозная по-отблизо с човека и там няма нито едно мнение. Защо така?

провери ли мненнията му в архива?

# 508
Не. Отивам да ровя. Laughing

# 509
Моля, да ми се изтрие профила.Мерси Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт