ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 70 557
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 540
Здравей Мамма, не знам дали към теб трябва да се обърна, но имам проблем с едни мои постове в Тема: вашият класически хомеопат във Варна, в Здравен справочник. Дали би могла да ми изтриеш постовете от темата?!?!? Благодаря!

# 541
  • ...край Дунава
Бих искала да попитам, защо ли не ми излиза аватара, нищо не съм ровила по профила ми, а сега виждам, че съм без картинка? newsm78

# 542
Можеш ли да я видиш в сайта, на който е качена?
Ако е в http://prikachi.com/, те в момента имат проблем. Ще си го решат, трябва им време.

# 543
  • ...край Дунава
Дам, там е Rolling Eyes

# 544
 при мен ли е проблема буквите сатолкова малки, че нищо не различажам. сега дори не съм сигурна какво пиша. пишете на лични,ако може да и помогнете

# 545
  • София
при мен ли е проблема буквите сатолкова малки, че нищо не различажам. сега дори не съм сигурна какво пиша. пишете на лични,ако може да и помогнете
Натисни Ctrl + 0,ще се оправи.  Peace

# 546
  • Между гори и планини
Здравейте, за втори път днес намалям снимката на профила си. В началото няма проблем, но след няколко часа, излиза, че не съм я намалила... какво да правя?

# 547
На изображението, което се зарежда на мястото на аватара Ви, пише, че сте ползвали уеб услуга за оразмеряване, но линкът е само временен, т.е. не може да го използвате него.

Може след като оразмерите изображението да го копирате и качите в сайт, предлагащ възможност за съхранение на снимки и вече от там да вземете адреса на изображението.

# 548
  • Между гори и планини
Ще бъде ли много нахално, да ви помоля да намалите аватара ми?
Нямам почти никакъв опит, и това оразмеряване напълно ме изтощи  Sad

# 549
Благодаря за помощта!
Бих искала да споделя недоволство от правилата във подфорума за продажби. Разбирам, че искате да ограничите използването на сайта за търговия и печалбарство, но аз съм регистрирана почти от самото му начало, не съм публикувала много мнения, защото може би не е имало какво да кажа. Но във форума съм намерила отговори на много мои въпроси. Сега бих искала да продам някои неща от дъщеря ми, а не мога... Явно трябва да започна да пускам реплики от сорта на: "да, така е... не, не съм съгласна.... много ти благодаря... хубав ден...." и т.н., което е за хора без работа, за да мога да използвам форума напълно. А не искам да използвам други места за продажба, защото мисля, че ще бъда полезна на някое семейство и мисля, че тук е мястото, на което да предлагаме и да намираме неща за нашите деца на разумни цени.
Приятен ден!

# 550
Явно трябва да започна да пускам реплики от сорта на: "да, така е... не, не съм съгласна.... много ти благодаря... хубав ден...." и т.н., което е за хора без работа, за да мога да използвам форума напълно.

Цитат
6. Спамът, флудът и "чатът" са забранени
Спам - оф-топици, рекламни съобщения и др.
Флуд (flood - наводнение, потоп) - заливане на форума и темите с безсмислени, едносрични и/или повтарящи се постинги.
"Чат" -  личен разговор между двама или повече потребители, размяна на реплики от рода "Как си днес", "Хайде да пием кафе" и др.
Всички теми с "израждащ" се характер ще бъдат заключвани и/или личните разговори ще бъдат изтривани.
Потребители, които се "включват в разговора" за по едно "да .. добре .. чао" ще бъдат предупреждавани.
Ако имате да кажете нещо по темата - изразете го с повече от една дума. Пускането на едносрични постинги, публикации с емотикон без текст, постинги "запис", както и публикации с цел трупане на брой мнения не се толерират!

# 551
Здравейте. Искам да попитам, ако на един компютър се логват двама човека това води ли се за мултиакаунтинг? Понеже майка ми е на гости, но не смея да и дам да влиза, за да не се обърка нещо.

# 552
Ще бъде ли много нахално, да ви помоля да намалите аватара ми?

Дайте линк към изображението, което искате да оразмерите и поставите като аватар.

Бих искала да споделя недоволство от правилата във подфорума за продажби. Разбирам, че искате да ограничите използването на сайта за търговия и печалбарство, но аз съм регистрирана почти от самото му начало, не съм публикувала много мнения, защото може би не е имало какво да кажа. Но във форума съм намерила отговори на много мои въпроси. Сега бих искала да продам някои неща от дъщеря ми, а не мога... Явно трябва да започна да пускам реплики от сорта на: "да, така е... не, не съм съгласна.... много ти благодаря... хубав ден...." и т.н., което е за хора без работа, за да мога да използвам форума напълно. А не искам да използвам други места за продажба, защото мисля, че ще бъда полезна на някое семейство и мисля, че тук е мястото, на което да предлагаме и да намираме неща за нашите деца на разумни цени.

Основната цел на форума е взаимопомощ с мнения, съвети, опит.
Не е тук мястото за пазаруване и покупко-продажби. Да, има такива подфоруми, които са създадени за улеснение на редовните потребители.
Намерили сте отговори на Вашите въпроси именно благодарение на тях и споделения от тях опит и информация.

Здравейте. Искам да попитам, ако на един компютър се логват двама човека това води ли се за мултиакаунтинг? Понеже майка ми е на гости, но не смея да и дам да влиза, за да не се обърка нещо.

Не, няма да се приеме за мултиакаунтинг, ако няма злоупотреба (напр. използване на двата акаунта за заблуждаване на потребителите при спорове, за "хвалене" на продукти и услуги и т.н.)

# 553
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=519394.new#new

Темата ми е за заключване, благодаря!

# 554
Може ли да създадете нова основна тема със заглавие "Подителски кооперативи". Дълго време се лутах и не намерих подходящо място. Затова постнях няколко линка в други не толкова-подходящи теми. Естествено за сега без ефект.

Родителският кооператив не е толкова популярен у нас, но тепърва навлиза и има потенциал за нашите условия на живот. Хора като мен изпитват трудност да намерят съмишленици. Ако в бг мама има група за това, ще ни е по лесно да се откриваме.

Ако не сте на ясно що е това родителски кооператив, ето сбито пояснение:
http://parentcooperative.blog.de/

Общи условия

Активация на акаунт