ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 70 560
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 555
Вие вече сте създали (публикували) тема.
Моля, имайте предвид, че публикуването на няколко еднакви теми в различни подфоруми не се толерира.
Още вчера са премахнати две от темите Ви и е оставена само една - в подфорум "Нашите деца".

Ако под "да създадете нова тема" имате предвид организирането на цял отделен подфорум - не може да създаваме подфорум за всеки въпрос, който се появи.
Нов подфорум се създава тогава, когато се види ясна нужда от отделяне на множество теми от друг подфорум с цел по-добра подреденост и прегледност.
Форумите са достатъчно посещавани, така че в случай, че има интерес към дадена тема, тя да не остане незабелязана.

Във форума вече са обсъждани т.нар. "родителски кооперативи" - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=487123.0
Има и вече създадени такива.

# 556
Благодаря за съдействието!

# 557
искам да изтрия част от мой пост направен вчера, но не ми позволява тъй като са минали 24 часа, може ли модератор да ми позволи да редактирам постовете си до 48 часа за кратко, за да изтрия едно изречние. Благодаря предварително.

Последна редакция: ср, 25 авг 2010, 17:42 от douce

# 558
Здравейте!Искам да попитам дали в новия вариант на продавалника ще могат да се регистрират такива потребители, които нямат регистрация в старата версия, но имат мейл единствено в абв.вг.Преди доколкото си спомням такива с поща в абв, не можеха да се регистрират.мерси

# 559
Не, модератор не може да Ви разреши това, но може да направи редакция. Пишете ми на ЛС.

# 560
Вече е редактирано от модератор, за което много благодаря Simple Smile

# 561
Здравейте!Искам да попитам дали в новия вариант на продавалника ще могат да се регистрират такива потребители, които нямат регистрация в старата версия, но имат мейл единствено в абв.вг.Преди доколкото си спомням такива с поща в абв, не можеха да се регистрират.мерси

За жалост не мога да отговоря конкретно на този въпрос.
Тъй като писмата явно се филтрират от самото abv, то ако филтърът е по име на домейн, то най-вероятно филтърът ще продължи да работи и няма да достигат писмата до пощенските кутии там. Предполагам обаче, че ще може да се намери решение на този проблем.
В момента, в който има някакви конкретни новини и известия, те ще бъдат публикувани на страницата на Продавалник и/или във форума там.

# 562
Благодаря за пояснението. Hug

# 563
Извинявам се за въпроса, търсих , четох, уж съм стар потребител, ама  newsm78

Та, как мога да си направя буквите в подписа цветни?  Embarassed

Цитат
"Ако искаш да построиш кораб, не започвай да караш хората да събират дъски, да разпределяш работата и да даваш заповеди. Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море. " Антоан дьо Сент-Екзюпери (1900–1944)

# 564
  • София
Извинявам се за въпроса, търсих , четох, уж съм стар потребител, ама  newsm78

Та, как мога да си направя буквите в подписа цветни?  Embarassed
Код:
[color=red]"Ако искаш да построиш кораб, ...[/color]
Това [color= трябва да го изпишете на ръка, съответно и [/color]

А може и по този начин [color=#ff0000

# 565
 Hug Hug Hug
Много ви благодаря!
Отивам да тренирам  Hug

# 566
Това хлапе май си няма друга работа.

# 567
Администратори и модератори, моля старата ни тема
Борбата с рака ....-20 да се заключи

а новата тема
Борбата с рака ....-21 да се закове...

Мерси предварително....

# 568
Готово е.

# 569
Бихте ли обърнали внимание на молбата в тази тема?

Едно предложение

Също бих помолила, ако е възможно, да закарфичите и тази:

Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя...

Наистина е много трудно да я открие човек сред турските надписи... А уж латиницата беше забранена в този форум?  Thinking
Каквото и да решите, благодаря предварително!   bouquet 

Общи условия

Активация на акаунт