ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 70 458
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 630
На въпросната потребителка първоначално е наложен частичен, краткотраен, временен, предупредителен бан - забрана, с която тя не се е съобразила и е регистрирала нов профил.
Това е явна демонстрация на незачитане на правилата и автоматично води до безсрочна пълна забрана за достъп.
Мога да направя бана срочен и забраната частична, но настоявам потребителката да се запознае с правилата на форумите тук!

# 631
Благодаря много.  За първи път влизам тук и чета въпроси и отговори и точно това много ми хареса.  Значи насреща  ми има Човек,а не робот. Щом като може бана да бъде срочен и забраната частична да предам ли,че в скоро време тази Ваша поребителка може да бъде допусната отново във форум БГ МАМА . Ако Да,след колко време ще бъде допусната. Нека това мое питане да звучи като молба ,защото понякога от незнание се допускат такива грешки. Още веднъж Благодаря за бързия отговор.  bouquet  bouquet  bouquet

# 632
  • Русе
Моля  да заключите тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=521745.new#new

# 633
Благодаря.Лин влиза да чете Правилата във форума. Нека да ги научи,за да не стават такива неволни грешки. Колко съжалявам,че чак на 64 години открих това чудо на техниката ,компютъра и така попаднах в най-хубавия форум БГ МАМА. Много съм щастлива че Ви има. Мога ли да питам,когато не знам за много неща с работата на компа. Самоука съм и не знам много неща как се правят. Без да искам  пускам снимки с по -голям формат. Момичетата нещо ми обясниха,но не разбрах. Дали ще  ми помогнете.  bouquet  bouquet  bouquet

# 634
  • София
didoka45, в тази тема Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение. Намаляване на картинка е обяснено за изображенията - допустими размери; кодове; сайтове където може да се качи изображение; как се копира адрес и т.н.

Лек ден.

# 635
  • Русе
Мога ли да помоля да отключите темата, която помолих да заключите малко по-нагоре  Praynig Ще организираме две срещи.
Извинявам се за причиненото неудобство  Embarassed

# 636
  • София
Мога ли да помоля да отключите темата, която помолих да заключите малко по-нагоре  Praynig Ще организираме две срещи.
Извинявам се за причиненото неудобство  Embarassed

Готово!  Laughing

# 637
  • Варна
Искам да попитам , защо е изтрита темата ми ? Не виждам някой да си е публикувал адреси и телефони ,за които ме предупредихте, че трябва да напиша. Това ли е или има друга причина?

# 638
  • София
Аз изтрих темата. Насочих ви към правилата за публикуване на обяви в дадения подфорум. Вие счетохте, че това не е нужно.
В правилата е посочено
Цитат
Всяка обява трябва задължително да съдържа данни за контакт - мейл адрес, icq, телефон или друг контакт за връзка с продавача
Забелязахте ли подчертаната дума?

А ето и един от изтритите постове
Нещо неразбирам защо си пуснала тук обява????????????????????? Първо има условия които си длъжна да спазиш за пускане на обява, като напрример описание на модела, а не да се ровим и да търсим в нета що за столче е ..................И това AnMary го е написала и незнаино защо все още не ти е изтрила обявата. Пиша ти на лични да дадеш телефон и адрес за да мога да погледна столчето.......отговор никакъв. Тази обява ми се струва , че нещо не и е наред!

# 639
  • Варна
Последният пост не съм го видяла, а и като гледам добре, че не съм. Имаше линк с достатъчно снимки на столчето, написани са кг, цена какво повече искате?  Както вече писах, контакти и всичко останало мога да дам на лични, а не написано с големи букви в обявате. Не виждам някой да го е направил.

# 640
получавам празно писмо с което да си активирам профила a не мога защото кога го няма denica_nz

# 641
  • София
получавам празно писмо с което да си активирам профила a не мога защото кога го няма denica_nz

Може ли въпроса да бъде изложен по-разбираемо?  Wink

# 642
Имам въпрос. В момента пускам тема за един сериал, който свършва, а след края му  искаме да създаваме нови теми, само че в тях да обсъждаме и новите проекти и филми на главните герои.
Въпросът ми е: Мога ли да добавя имената на актьорите в заглавието на темата, за да не се получава спам при обсъждане на други въпроси които не касаят конкретния филм, а актьорите?

# 643
днес когато се помъчих да си активирам профила си отворих пощата и имах получено писмо от системата с което трябва6е да си активирам профила отворих го ,но то беше празно и следователно не мога да си активирам профила ако може да ми се изпрати ново активиращо писмо ще бъда благодарна или поне да се премахне пощата ми защото ми дава грешка когато се помъча пак да се регистрирам

"Този e-mail адрес *** се ползва от друг регистриран потребител. Ако считате това за грешка, върнете се в страницата за Вход и използвайте възможността за възстановяване на парола. "

Последна редакция: пт, 03 сеп 2010, 16:24 от AnMary

# 644
  • София
BELL-, зависи колко дълго е заглавието. Не знам какво е ограничението за брой символи.

didcheto1, активирах профила.

Общи условия

Активация на акаунт